Quote:
Quote:
zin, bet ir arī kad reāli piekāš. piemēram, nesen man viens draugs ņēma fototehniku. ziniet, cik šis samaksāja par piegādi? 180Ls! kar4 saāca tikai pa 10ls lētāk nekā viņš ņemtu LV+ vēl lielāks čakars.
vēl bija gadījums ka džekam no kartes noplēsa 60ls kā kartes pārbaudi un pēc tam pateica, ka preces vairs nav...
es kaut kā tomēr vairāk iepērkos thomann.de
nesen pasūtīju 2 technics mk5 pa 1000 iero.
nav tas lētākais variants bet lētāk nekā
nemt latvijā
Taisniiba. Jaabuut gan stipri uzmaniigam. Ljoti labs variants ir ja kaads paziistams cilveeks dziivo asv. Kad pasuuta no ebay tad suuta uz "drauga" adresi. Tad vinjsh to pashu preci iepako un suuta uzraadiit produkta veertiibu zem $40. Taadaa veidaa buus jaamaaksaa tikai par svaru un nekaadas papildus izmaksas nebuus.

Tā arī ir. Es arī diezgan bieži iepērkos e-Bay. Iegādi no ASV cenšos izmantot cik vien reti var, ja nu tiešām kāda specifiska lieta ir ''velkama'' no turienes. ... bet ja nu tomēr, tad mans (Jums) silts ieteikums - vienmēr pirms preces iegādes no ASV (ne tikai, da no jebkurienes), jautājiet pārdevējam par preces nosūtīšanu uz Latviju, un cik tas izmaksās! Ja prece ir maza gabaritos (kaut tā maksā 1000$), mēģiniet sarunāt ar pārdevēju, lai norāda minimālu preces vērtību! Lielās summas par piegādi ir jāmaksā tādēļ, ka tā tiek apdrošināta attiecībā par tās vērtību, līdz ar to ir garantija ka prece nonāks pie pircēja nevainojama (nemesta, nespārdīta, utt.) Reiz sev sūtīju vienu sintiņu (gan no Portugāles), un ar pārdevēju sarunāju ka tiks norādīta minimāla preces summa, + esmu gatavs samaksāt pāris EUR vairāk par kārtīgu iepakojumu. Paka tā arī nonāca pie manīm, ar noapaļotiem un nodauzītiem stūriem, bet pateicoties kārtīgam iesaiņojumam (no kura saiņoju ārā ~ 20 min.), pašam sintiņam nekas nekaitēja! Pēc pārbaudes viss strādāja perfekti!
Un nobeigumā, neiesaku no ASV iepirkties caur PayPal, tādēļ arī notiek visādi brīnumi! Vislabāk naudu pārskaitīt uz kontu, bet ar amerikāņiem praktiski tas neizdodas. Viņiem ir kaut kāda paranoja - viņi nedod savus bankas rekvizītus (laikam baidās pat no savas ēnas)! Izeja - nosūtīt viņiem apmaksātu čeku, bet tas ir baigais ''gemorojs'' no mūsu puses (LV), jo ne visas bankas praktizē šo maksājuma veidu. Zinu noteikti, ka Hanzabankā to var dabūt gatavu. Brīdinu, lai veiktu apmaksu ar apmaksātu čeku, noteikti brīdiniet amerikāni, ka tas process, kamēr viņš saņems to čeku pa pastu, tad kāda (viņa izmantojamā) banka verificēs čeka patiesumu, kamēr Hansabanka pārskaitīs naudu uz viņa banku, paies vesels mēnesis, ... citreiz pat vairāk (no pieredzes)! Ja uz visu šo pasākumu varat pierunāt tos paranoitiķus, tad tikai ielaižaties ar apmaksāto čeku darījumiem!
G.