DDFF- razotaaja oficiaalaa infa ( viena no, iespeejams ka infa ir mainiita ar domu veelaak paardot vairaak itkaa labaakus modeljus )-
http://www.iakn.com/PDFs/18SW1P_i.pdf
njaa, es vienaa linkaa savukaart redzeeju fs=29hz. Bet nu gaajiens shaakaataa ir 9,3mm, nevis 6mm. rezonanse gan taada pa-augsta, piekriitu.
tur jaaizveertee, vai njemt seleniumu sws1100 jebshu tomeer 18Sound neodiimus...
bet par selenijuma manuaaljiem var tikai briiniities.
man piemeram maajas kompii ir ielaadeets sws1100 18'', tur ir rakstiits Fs=39hz, Vas 212L- veel suudiigaaks , tobish itkaa riktiigi suudiigs. maajaslapaa savukaart 32Hz.
Par 18sw1P - oficiaalajaa Bassbox softa datubaazees ir shaadi parametri- fs=29hz, Vas=395L, Mms=147grm X-max=9,3mm BL=20,7Tm. Normaals subs, buutu krutaaks magneets, izpogaatu visus tajaa cenas kategorijaa.
Ps- es driizaak ticu bassbox datubaazei nevis n-skaitam manuaalju ar dazhaadaam infaam kas kliist pa viirusainaam seleniuma maajaslapaam.
bet nu tik un taa pie shitaada rasklada labaak kratiities valjaa......ja reiz pelna naudu, tad jauniem viegliem muusdieniigiem no 18sound nevis End-Of-Life variantiem, kurus veel peec 5 gadiem jau vairs nevienam neiepaardosi...