Es arī vēl tikai iesācējs, nevaru atrast laiku tā pa īstam pieķerties (laikam baidos izgāzties kā veca sēta

) kaut gan galvā un kompī sakrājies čupiņa motīvu, kas gaida, lai kāds ķeras klāt.
Pēdējās dienās nopietni ķēros pie Reason, palasīju grāmatu, paskatījos video. Un atradu vēl vienu adresi, kas liekas tīri noderīga tādiem iesācējiem kā man - tur ir padomi par dažādām tēmām - konkrētām programmām, masteringu, miksēšanu, kompresoru un EQ lietošanu:
http://audiotuts.com/
Raksta bieži vien ne superspeci, bet cilvēki, kas grib dalīties ar praktisko pieredzi, tā ka iespējams, ne viss tur ir 100% taisnība, bet varbūt kādam noder.
Par kvalitāti - nu jā, ne visi te ir pro līmenī ar labu tehniku. Man pagaidām labākais, ko varēju atļauties, ir ausis Beyerdynamic dtx800 (nolēmu, ka varbūt labāk normālas ausis pa ~50Ls nekā galīgi viduvējas skandas par to pat naudu), skaņu karte Creative X-Fi un MIDI klaviatūra E-Mu X-Board 49. Tā ka nez vai ar to pietiktu, lai sadzirdētu atšķirību starp labiem un ne-tik-labiem sempliem?