Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 18-Dec-2018 20:46:07

All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Cubase 5 device
PostPosted: 20-Apr-2010 9:59:17 
Offline
1 līmenī - Mikseris.LV forumā
1 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 08-Apr-2009 11:51:04
Posts: 10
Jautājums - kā var nomainīt skaņas iekārtu (device) iekš Cubase 5, lai varētu ierakstīt skaņu (ir ielikta jauna skaņas karte)? Visādi kruķīju, bet kā neizdodas, tā neizdodas.


Top
   
 Post subject: Re: Cubase 5 device
PostPosted: 20-Apr-2010 10:11:41 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 02-Nov-2005 4:28:33
Posts: 1107
Location: Latvija
devise -> device setup -> vst audio sistems (izvelies kadu draiveri izmanto)

device -> vst connections (F4) inputa izvelies kadas ieejas un cik izmanto


un pirms to operu veic apskati vai hardware properties ir pareizi viss nokonfigurets. un kadu OS izmanto?

jo win7 atstaj ieslegtus vienlaicigi ka asio ta standart draiverus.
ja nav noslepums kadu karti ieliki?

_________________
http://www.aheadx.lv

http://www.soundclick.com/spacesinvader
http://www.soundclick.com/aheadx
http://dj-kramars.draugiem.lv
http://spacesinvader.draugiem.lv


Top
   
 Post subject: Re: Cubase 5 device
PostPosted: 20-Apr-2010 11:58:51 
Offline
1 līmenī - Mikseris.LV forumā
1 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 08-Apr-2009 11:51:04
Posts: 10
izmantoju xp. skaņas karte - E-MU DSP 0404 PCI.
ok, paprovēšu, cerams, sanāks :)
P.S. uz acid pro 6.0 it kā ierakstās - tas gļuks tikai uz cubase man ir.


Top
   
 Post subject: Re: Cubase 5 device
PostPosted: 11-Sep-2010 11:46:51 
Offline
reģistrēts - Mikseris.LV forumā
reģistrēts - Mikseris.LV forumā

Joined: 11-Sep-2010 11:40:53
Posts: 8
Man ir līdzīga problēma... :( nopirku edirol.
visu it kā salieku nospiežu record" un ne skaņu neiereaksta. austiņās skan ko runāju, bet cubase nedzird :(

darbojos ar cubase 5
Os Windows 7

S.O.S


Top
   
 Post subject: Re: Cubase 5 device
PostPosted: 12-Sep-2010 23:14:49 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 02-Nov-2005 4:28:33
Posts: 1107
Location: Latvija
parbaudiju, stradaju ar cubase 5, izmantoju audigy 2 ZS, win7 x64 viss strada normali, raxta un tt.

vaina bus tikai un vienigi konfiguracija.

_________________
http://www.aheadx.lv

http://www.soundclick.com/spacesinvader
http://www.soundclick.com/aheadx
http://dj-kramars.draugiem.lv
http://spacesinvader.draugiem.lv


Top
   
 Post subject: Re: Cubase 5 device
PostPosted: 14-Sep-2010 9:42:45 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 20-Aug-2004 13:38:14
Posts: 132
Location: Ventspils
Es vienreiz arī grozīju un mocījos ar to input konfigurāciju un nekā - nevar ierakstīt.
Tad es ielādēju jaunu projektu un tur izvēlējos 24 TREKU AUDIO RECORDER - un - aizgāja!!
Tiesa ar skaņas karti man bija OK - Cubase atskaņoja visu kā vajag.

pirms raksti, neaizmirsti nospiest monitor pogu!

_________________
http://www.nz.lathost.lv


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC+02:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited