Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 28-Mar-2024 12:30:31

All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Saksafons
PostPosted: 27-Dec-2004 13:52:56 
ja esmu sajūsmā par saksafonu, vai tas buutu labi, ja pats saaktu maaciities vinju speeleet? vai arii tad taa muuzika neliktos tik forsha, jo mainiisies skatiijums un attieksme pret vinju?

cik vispaar maksaa saksafona stundas? cik pats instruments? cik ilgaa laikaa var iemaaciities nospeeleet kaadu gabalu? cik pieejamas ir saksafona stundas? ko es veel nezinu par sho lietu? :)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 27-Dec-2004 14:14:23 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 20-Dec-2004 19:47:34
Posts: 122
Varu atbildeet to, ka pats instruments nav leets un iemaacities vinju nebus diez ko viegli, bet kaut gan lielu dalju sastaada improvizacija :wink:


Top
   
 Post subject: Re: Saksafons
PostPosted: 28-Dec-2004 15:54:56 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 05-Oct-2004 7:34:47
Posts: 1284
Location: Rīga
Instruments ir super. Nezinu nevienu kas teiktu, ka saksofona skanja tam besiitu. Pie tam shis instruments ir speeleejams ljoti daudzos muuzikas novirzienos. + Ja tu iemaaciisies speeleet saxu, tas nu nekaadi nevar likt tev saakt domaat ka instruments ir sliktaaks nekaa saakumaa biji domaajis. Gluzhi otraadi, ja iemaacies speeleet tad iemaaciisies arii saklausiit citu saksofonistu muuzikaa visaadas fishkas ko nebuusi liidz tam ieveerojis un kas liks izkopt prasmi veel vairaak, un ja taa lieta patieshaam piedur, tad var kopt liidz muuzha galam. (taa ir ar visiem instrumentiem).
Par iemaaciishanos. Domaaju, ka pasham maajaas ies gruuti. Vajadzeetu privaatstundas. Neko konkreetu gan ieteikt nevaru.
Cena gan var gadiities visaada - pie mums ir jautaajums cik izdeviigi nopeerc. Peec manaam domaam saakumaa labaak pamekleet kaadu kas apmaaca, un tad shis droshi vien arii varees kaut ko labu ieteikt. Lielu naudu teereet nav obligaati, esmu redzeejis ka taadas lietas dazhi pensionaari paardod ljoti leeti (ka tik kaads ar to nodarbojas un nav jaamet aaraa ja pashiem plaushas vairs netur). Saku no pieredzes, jo redzeeju kaa tika nopirkta ljoti laba + antikvaara vijole pa 10 Ls shaadaa veidaa.
Man ir paziistams purns, kas speelee saxu. Urbina to lietu kopsh pamatskolas un muuzikas skolas laikiem. Tagad shim 21., un jau kaadus gadus 4 vinjsh speelee rokgrupaa un ar labiem panaakumiem. Taa kaa nu kaadi paaris gadi ir jaanolauzh, bet nu tas arii ir diezgan individuaali un atkariigs no pasniedzeeja.
Katraa zinjaa ja apnjemshanaas pietiek, tad nezinu kaa var nozheelot ka ir apguuts kaut kas.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+02:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited