Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 23-Jul-2019 19:52:14

All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 50 posts ]  Go to page 1 2 3 4 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18-Jan-2005 11:31:34 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 27-Aug-2004 15:45:18
Posts: 225
..atvainojos par neregulaaro rakstiishanu - darbs, darbs, darbs... :cry:

SB Live un Audigy karshu lietotaajiem jaainstalee Kx draiveris (ceru, ka neuzstaadiijaat origjinaalos, preteejaa gadiijumaa tos pirms tam vajag atinstaleet)draiveris ar pilnu HELP un aprakstiem ir pieejams sheit - http://kxproject.lugosoft.com/index.php?skip=1 (XP jums bljaus, ka draiveri nav sertificeeti un tamliidziigi bet jums tas nav jaanjem veeraa un jaatbild uz visiem jautaajumiem O.K.)

taatad, ja jums ir origjinaalaa Nuendo versija, instaleejam no diska visu ar "default" uzstaadiijumiem, ja jums ir "aarsteeta" versija, tad ieteicama 2.0.0.35, kuraa ir jau visi svaigaakie uzlabojumi un jaunumi....

ja juus domaajiet izmantot programmu WaveLab - taa ir jaainstalee uzreiz peec Nuendo, jo peec vairaaku VST plaginu un VSTi instrumentu uzstaadiishanas var gadiities, ka WaveLab jums lamaasies un negribees normaali uzstaadiities....

...neieteiktu vieniigi sheit instaleet Acid 5, jo tas prasiis NET Frameworku, kas negatiivi ietekmees sisteemas aatrdarbiibu un pie tam Loopus peec tempa tikpat viegli var piedziit Nuendo audioredaktoraa - nu protams visu paareejo arii....

ja esiet tik taalu tikushi...naakamajaa postaa staastiishu par XP un Nuendo optimizeeshanu...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 19-Jan-2005 11:11:43 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 27-Aug-2004 15:45:18
Posts: 225
AR VISU TO, KO TURPMAAK STAASTIISHU, JAAAPIETAS UZMANIIGI UN PRECIIZI !!!! (preteejaa gadiijumaa variet nokaut sisteemu)

Paatrinam grafisko interfeisu un vienlaiciigi izmainam parametru PROCESSOR SHEDULING lai nodroshinaatu ASIO draivera minimaalaako iespeejamo aizturi (latency) -

vienkaarshi - right click uz My Computer - Properties - Advanced - Performance un logaa Visual effects ielieciet punktu pretii - Adjust for best performance un OK...

taalaak tajaa pashaa logaa kur Visual Effects ejam uz Advanced un ieliekam punktus lodzinjos Backround Services un System cache(ja XP prasiis - restart

taadejaadi mees prioritaati atdodam fona procesiem kas noveersh uzkaarshanos un klikshkjus kad juus Nuendo straadaasiet ar logiem un VSTi instrumentiem kaa arii tiisiet sekvencera logu u.t.t. ...

ja jums RAM atminja ir 512Mb vai vairaak NOTEIKTI atsleedzam virtuaalo atminju....

taja pashaa logaa Virtual Memory nospiezham CHANGE un VISIEM diskiem kur paraadaas Swap fails ieliekam punktu pretii pretii No paging file.... RESTART
Nuendo straadaas aatraak, jo visi procesi notiks RAM atminjaa......

turpmaak veel.....


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 19-Jan-2005 14:06:22 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 27-Aug-2004 15:45:18
Posts: 225
Mazliet paartaisiisim regjistru - luudzu darboties preciizi..... :arrow:

1. Start - run - rakstam "diskperf -n" (bez peedinjaam) - enter.

2. Start - run - regedit - HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Filesystem NtfsDisable - taisam jaunuDword:NtfsDisableLastAccessUpdate - dubultklik uz taa un uzliekam value - 1.

3. HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\PriorityControl - taisam jaunu Dword: IRQ8Priority - value - 1.

4. Novaacam uzbaaziigo Dr. Watson:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\AeDebug
Izdzeest visu AeDebug folderi (mapi).

5. HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem.
taisam jaunu Dword: NtfsMftZoneReservation - value - 1.

6. HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\ - atrodam HungAppTimeout un uzliekam value - 5000.
Turpat atrodam WaitToKillAppTimeout un uzliekam 4000.
Turpat atrodam AutoEndTasks un liekam - 1.
Ejam uz HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\ -atrodam WaitToKillServiceTimeout un uzliekam 4000.

...luudzu darbojietie preciizi un uzmaniigi - pretenzijas nepienjemshu, jo pats to visu esmu paarbaudiijis :idea:


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 19-Jan-2005 14:15:42 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 27-Aug-2004 15:45:18
Posts: 225
SERVICES - atsleedzam nevajadziigos XP servisus

Control Panel - administrative tools - services - labais klik uz vajadziigaa servisa - Properties - Stop - un peec tam Disable (tas jaaizdara ar visiem zemaak mineetajiem servisiem:

Alerter
Application Layer Gateway Service
Automatic Updates
Background Intelligent Transfer Service
ClipBook
COM+ Event System EventSystem
COM+ System Application
Computer Browser Disabled
Cryptographic Services
DHCP Client
Distributed Link Tracking Client
Distributed Transaction Coordinator
DNS Client
Error Reporting Service
Fast User Switching Compatibility
Fax Service
Help and Support
Human Interface Device Access
Indexing Service
Internet Connection Sharing
IPSEC Services PolicyAgent
Messenger
MS Software Shadow Copy Provider
Net Login
NetMeeting Remote Desktop Sharing
Network DDE
Network DDE DSDM
Network Location Awareness (NLA)
NT LM Security Support Provider
Performance Logs and Alerts
Portable Media Serial Number
Print Spooler
Protected Storage
QoS RSVP
Remote Access Auto Connection Manager
Remote Access Connection Manager
Remote Desktop Help Session Manager
Remote Registry Service
Removable Storage
Routing and Remote Access
Secondary Logon
Security Accounts Manager
Server
Shell Hardware Detection
Smart Card
Smart Card Helper
SSDP Discovery Service
System Event Notification
System Restore Service
Task Scheduler Schedule
TCP/IP NetBIOS Helper Service
Telephony
Telnet
Terminal Services
Themes
Uninterruptible Power Supply
Universal Plug and Play Device Host
Upload Manager
Volume Shadow Copy
WebClient
Windows Image Acquisition (WIA)
Windows Time
Wireless Zero Configuration
WMI Performance Adapter


luudzu pierakstiet visa savas darbiibas lai vajadziibas gadiijumaa vareetu atlikt atpakalj vecos uzstaadiijumus......


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 19-Jan-2005 14:25:55 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 27-Aug-2004 15:45:18
Posts: 225
un veel -

Labais klik uz My Computer - hardware - device manager - dubult klik uz nevajadziigajiem dzelzhiem (skaneris, integreetaa skanja, tiikla karte, modems u.t.t) un apaksheejaa rindaa izveelamies - Do not use this device IN THE CURRENT PROFILE (disable) - ok

.....taa nu jau var saakt domaat par normaalu darbu ar Nuendo...

kautko jau noteikti veel esmu aizmirsis, ja atcereeshos pastaastiishu.... :)

lai veicas.....

Turpmaak par Nuendo optimaalajiem uzstaadiijumiem........ :arrow:


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 25-Feb-2005 13:34:11 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 25-Feb-2005 12:53:43
Posts: 642
Huh...vispār jau...emmmmm...ūūūū, pirms disablēt servisus uzdodiet sev jautājumu - vai mans kompis ir tikai priekš Nuendo u.tml vai principā darba kompis? Domāju, ka lielākai daļai šis kompis ir pieslēgts pie neta, pie printera u.t.t. Pēc tā, kas ir ieteikts, jums vairs nestrādās ne tīkls, ne lokālais printeris, u.tml.
Ou un skatos, ka USB memory stiks arī netiks atrasts :)
o.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 26-Feb-2005 10:47:08 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 27-Aug-2004 15:45:18
Posts: 225
Quote:
Huh...vispār jau...emmmmm...ūūūū, pirms disablēt servisus uzdodiet sev jautājumu - vai mans kompis ir tikai priekš Nuendo u.tml vai principā darba kompis? Domāju, ka lielākai daļai šis kompis ir pieslēgts pie neta, pie printera u.t.t. Pēc tā, kas ir ieteikts, jums vairs nestrādās ne tīkls, ne lokālais printeris, u.tml.
Ou un skatos, ka USB memory stiks arī netiks atrasts :)
o.

vai...aarpraats...kaa tad taa....shausmas....:shock:
....izlasi topiku "Sisteema un Nuendo"....... :lol:


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 18-Apr-2005 11:35:21 
Sorry, varbūt raksru ne tajā topikā, bet ir daži jautājumi.

Mana mašīna ir pēc iespējas pieoptimizēta, kā push aprakstā. internetā ir dabūnams TASCAM manuālis, kur arī ir aprakstīta PC optimizācija priekš audio. (http://www.tascamgiga.com/pdf/optimizing-xp-and-2k.pdf)

Njā, tie daži jautājumi.

1) Tu iesaki O&O defragmentātoru. Hmm vispār jautājums, ar ko šie visi, izņemot ar GUI, atšķirās no XP/2000 iebūvētā? Vispār, apgriežot Tevis (arī citu) aprādītos liekos servisus, O&O defrag's negrib lāga startēties. Tas pats arī bija ar Diskeeper. XP onboardiskais startējas. Varbūt tas O&O ir vajadzīgs tikai sākuma fāzē, pie HDD sagatvošanas?

2) Kāda ir Tava pieredze, vai pēc intensīvas darbošanās ir jēga no diska defragmentēšanas?

3) Vai XPSP1 ievieš kādas izmaiņas darbam ar audio? Nežēlīgi smaga tā servisa paka izskatās...

NET Framework - jā tas tiem Sony ir kautkas jocīgs... Par cik man mājās nav neta, aprāvos pie Sound Forge 8.0 instalēšanas. Arī Vegas 5.0 prasa šito ķēmu. kas tas tāds ir un kāds tolks no tā? Nu pagaidām varu iztikt ar SF 7.0, 8.0 versijai pluss, ka saprot VST pluginus un darbojas ASIO. Nu bet tas tā, sekundāri. Pārsvarā izmantoju Waves, kuri ir gan VST, gan DX. Zinu, ka arī iekš Nuendo un WaveLab (kurš man stāv iekš install foldera :) ) var veikt visu to pašu, vienīgi ar SF jau strādāju kādus 3 gadus ikdienā, tāpēc pierasts.

"ja jums RAM atminja ir 512Mb vai vairaak NOTEIKTI atsleedzam virtuaalo atminju.... "

Varu tev piekrist, bet manā gadījumā tas nedarbojas. Jā, ok, PC nav nekāds monstrs - AMD @1.5GHz... Ar atslēgtu Swap'u projekts knapi, knapi pavilkās. galā mastering pluginu (Ozone) pat nelika iekšā :) Nu bet tas tā. Biju spiests likt atpakaļ Swap'u. Es šā vai tā esmu spiests projekta laikā mainīt skaņu kartes latency. Kad spēlēju iekšā MIDI partijas, tad maksimāli mazu (un līdz ar to daudz us VSTi slēdzu ārā, pie Audio (ja nevajag dzirdēt jau apstrādātu signālu) var latency likt lielāko (2048, vai 4096, kā kurai skaņenei (Man pieejamas Terratec EWX un Audiophile 24/96 - pēdējā IMHO par kapeiku labāka, draiveri STIPRI stabilāki, nekā Terratec'am, bet skan līdzīgi, kā nekā līdzīgi D/A čipi (AKM)), jo pie miksa, kur ir audio, VSTi un plugini, tas atmaksājas. Šad tad ir pat tā, ka atverot projektu, to atskaņojot notiek raistīšanās, bet pāris reižu šitā atskaņojot, kautkas pašā vai Nuendo vai kur to raustīšanos likvidē (Varbūt vnk visi sampli ir atrasti un salādēti RAM'ā) un tad var strādāt.

Vēl viens jautājums. 16 biti - skaidrs, 24 biti - skaidrs, 32 biti floating point, kas tas tāds? Vai ir jēga rakstīt 32 bit, ja skaņu karte kā dzelzis atbalsta tikai 24 bit? Un kas ir tas "peldošais punkts"? Kur tas ir noderīgs dzīvē? Tipa "zudumus neradoša" skaļuma mainīšana šurpu turpu?

Paldies.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 18-Apr-2005 14:14:18 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 25-Feb-2005 12:53:43
Posts: 642
Nepretendēju uz absolūto patiesību, bet tas ko teikšu ir 99.99% pareizi :)

1. Diska defragmentēšana. Tas bija aktuāli tad, kad diska buferatmiņa bija 512kB (tagad kā minimums diskiem ir 2MB, man, piemēram, audio diskam ir 8MB) un diski skaitījās UDMA33 (tagad kā minimums UDMA100, ir pat UDMA133, nemaz nerunājot par SATA). Ok. piekrītu, ka reālais ātrums tāpat ir ap 40Mb/sek, bet anyway, mūsdienu diski nav salīdzināmi ar 2-3 gadus veciem diskiem. Līdz ar to - ja vien Tu neveic ūber daudzceliņu ierakstu reālajā laikā, piemēram, ja Tev uz HDD vienlaicīgi blice neraksta 3 gičas, sintiņš, basbočka, hihati u.t.t. un piedevām tas viss notiek 96/24, tad nekāda defragmentācija nahren nav vajadzīga. Tas ir 100%. Protams, tas viss ir saistīts ar kompja vispārējo stāvokli, bet kā saka, mironim aspirīns nelīdzēs. Es savu hdd neesmu defragmentējis nekad.
2. sk. 1o punktu.
3. SP1 ir noderīga. Ja nemaldos, tad tā sniedz atbalstu USB 2.0, bet varu kļūdīties. Tad vēl 99% garantēju, ka Tev bez 1ās SP, šatdaunojot kompi pārādās "krusts", ka notiek kaut kāda tur procesa terminēšana etc... Koroče SP1 vajag obligāti. Turjklāt Microsoft nesen paziņoja, ka visi pači no Windows update nemaz neliksies virsū, ja nebūs kā minimums SP1 (ar laiku SP2).
4. Framework. Var jau to brīnumu uzlikt, nekas traks nenotiks, bet...Vegas var uzlikt arī bez tā. Gari jāstāsta, bet principā atarhivē Vegas, tad kad tas pasaka, sorree, tālāk no go bez Framework, tad atver program files/sony setup direktoriju un palaid setup.msi failu. ja nemaldos, tad bez Framework nestrādās failu brouzers vai kas tur, bet viss pārējais šancē. Tā vismaz saka, jo pats Sony produktus neciešu un nelietoju, jo tie nepiedāvā iespēju neinstalēt savus krapainos pluginus, kuru ir ap 30 un lielākā daļa no tiem ir kraps.
5. Var slēgt, var neslēgt. Teikšu vienu - man ir P4 3Ghz, 1Gb atmiņas un es patestēju kā ir ar un bez. Nekādas starpības nebija, jo, ja Tev ir daudz atmiņas (kompim), tad WinXP ir pietiekami gudrs, lai rubītu vai swapu vajadzēs vai nē. BET, ja kompim ir tikai 512MB, tad virtuālo atmiņu nekādā gadījumā nevajadzētu atslēgt, jo viens pats WinXP jau atmiņa samet ap 200-300 mb savu failu. Cik paliek pāri pārējam - rēķini pats. Ja kompim ir 1Gb, tad var arī atslēgt.
6. Biti. Sarežģīts staffs...bet morāle tāda, ja tu mixdouno audio, kuru tu tālāk esi nolēmis apstrādāt ar DSP vēl, tad jāmiksdauno ir 32 bit float (ja ir iespējams, protams). Teiksim, piemērs. Ieinsertē tu kārtējo VST instrumentu, bet kompis nevelk. Ko tu dari? Visticamāk kādu no iepriekšējiem VST instrumentiem pārvērt audio failā un midi aizvieto ar audio. Kaut gan tagad jau ir "Freeze", kas atrisina problēmas.

o.
p.s.runājot paer servisiem. Esmu testējis ar/bez atslēgšanas un neesmu manījis nekādas izmaiņas. Propellerheads (reason autori) oficiāli ir atzinuši, ka viņuprāt CPU nesāk šancēt ātrāk/ekonomiskāk, ja ir atslēgti gandrīz visi servisi. Ir lietas, kuras, protams, var atslēgt (remote registry, themes, help & support etc) bet kā jau teicu, nekas lidot nesāk. Viss šancē tāpat kā iepriekš.
p.p.s. tev ir reāls Nord vai tikai bildīte?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 18-Apr-2005 14:35:58 
Hei, paldies par lielo, tiešām izsmeļošo atbildi! :) O, pamēģināšu to 8.0 Forgi uzinstalēt pa tādai vīzei! :) Piekrītum ka onboard SONY plugini ir diezgan kakaini... Vienīgais, kas man patīk, tas ir Wavehammer's! Bet arī to mājās nelietoju, vairāk darbā, jo te nekā cita nav! :) (Iedomājies - Latvijas Radio - sēž uz 6.0 Forgi un Vegas 3.0 LE (Tikai 4 audio ceļi) KAUNS! Nu labi, tas po...

Hmm. SP1 nebija tas "uzbāzīgais" gadījums, kad tā pati SP mēģināja pārliecināties par XP autentiskumu? Ar SP2 bija šitādi joki. Bet man aktuāls ir SP1.

Par bitiem. Ka tik Nuendo nebija tāda opcija (tikai vēl neesmu atradis, ja ir), ka strādājot ar projektu viņš ekonomijas nolūkos strādā 16 bitos, bet pie mixdoun'a tad uz usera iestādīto (24, 32) Nu pie pēdējā projekta tā arī darīju, kā "jādara". Uztaisīju mixu 32 bitos un tad Forgē vēru vaļā un ar Ozone izoptope mēģināju māsterēt.

P.S. Jā, vau atļauties palielīties, ka man ir īsts Nord's :) Nord Electro 2 73 :) Gribu arī kādu Lead'u nākotnē iegādāt! :) Vai Tu arī ko spēlē?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 18-Apr-2005 14:49:55 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 25-Feb-2005 12:53:43
Posts: 642
SP1 neko neprasa. Sākumā M$ domāja, ka SP2 varēs uzlikt tikai tiem kompjiem, kuru jūzeri ir autorizējuši savu XP, bet beigās no šīs domas atteicās. Domāju, tam ir redzami iemesli, jo iedomājieties - 50% no vispasaules kompjiem nevarētu uzlikt SP2, līdz ar to tie būtu viegli inficējami ar vīrusiem, tad visi bļautu ku Windows ir sakains u.t.t. Bet SP1 toč vajag. Es tikai nezinu, vai no Microsoft vispār to vēl var novilkt?
Nuendo tu vari ielikt pie Project Setup, cik bitos tu taisies strādāt. Kaut gan, kā jau pats minēji, pie mixdouna tu vari izvēlieties bitus neatkarīgi kas ir pie "Project Setup".
Kaut ko jau spēlēju :)...Es jau kādu pusgadu nevaru nodzīt skopumu - it kā gribās vai nu Virus Classic, vai NordLead 2X. 3ajam Nordam bišķi pa īsu :) Patrreiz man ir Yamaha SY77. FM+analogā darba stacija.

o.
p.s. starp citu, kur Nordu pirki?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 18-Apr-2005 15:04:47 
Sp1 jau man ir "kabatā". Tik nezinu, vai šā instalācija nemaisīs jau nokonfigurētajam XP ar visiem proģiem... Nu OK, mēģināšu.

Jā, jā pie project setup man arī stāv iestādīti visi vajadzīgie parametri, 44.1 vai 48 kHz (Tik nez kā ar resamplēšanu, ja man 48 kHz project's un 44.1khz sampli, tad nez kas, pats VSTi vai Nuendo šos resamplē. HALion'ā ir opcija, ka BEST resamplings ir pie mixdauna. Par tā drošumu nebūtu godīgi šaubīties, jo šis ir Steinberg ražojums, līdz ar to vajadzētu būt tādai savietojamībai.) un biti. Hm. bet šeit aprādītajoe bitos jau arī notiek audio ieraksts, vai ne? 16 tā kā bik pa īsu... Nu 24 - galīgi OK.

Bet vai MIXdown logā iestatītais bitu dziļums ir neatkarīgs no project properties iestādītā? Tobiš tādā bitu dziļumā arī veic mixu? Neesmu pārbaudījis, bet šķiet, ka viņš tikai aprāda, cik "dziļš' būs gala fails. Jo teorētiski un praktiski Nuendo galā var iekabināt kaut vai L2 ar visiem dīteriem un laist ārā gatavu, piemēram 16 bit 44.1kHz materiālu, piem. taisītu no 24 bit. (Bļin, laikam nesakarīgi izteicos...) Jo, ja tas pats L2 ir uzstādīts uz 16 bit, tad mixdown logā esošie 32 neko nedos, izņemot nullītes failā, kuras jebkurā audioredaktorā var dabūt nost, vnk, pasakot, ka fails ir 16 bit... Nu kautkā tā...

SY jau ir biezā sērija, cik paskaties, daudzi monstri uz tās spēlē! NL2 vari aiziet "ietaustīt" uz Mūzikas Centru Upīša pasāžā. Viņiem tur arī kautkāds Virus rack's stāvēja, tagad vairs nav. Jā, vīrusi ir arī baigie aparāti!!! Man vēl ir otrs aparāts - Roland RS - 5 Nu tāds - lētā gala tembrinieks, bet nekas, šādas tādas stīgas, pādi, līdi ir lietojami! Tas bija pirmais taustiņš, tāpēc pirku kāds bija, nevis kādu gribēju. Arī 400 Ls bija grūti sakasīt :) Bet uz stage, kā otrs aparāts - pagaidām ir OK. Vienu reizi jau vēl tikai ir nācies darboties ar 2 aparātiem. Riktīga finiera kaste jātaisa uz riteņiem, savādāk nāve abus staipīt - tas nemaz nav iespējams! ;) Nav jau smagi, bet neērti!


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 18-Apr-2005 15:18:32 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 25-Feb-2005 12:53:43
Posts: 642
Ja tev pie project setup ir ielikti, piemēram, 48kHz/24 biti, tad viss audio, ko rakstīsi (balss, piemēram) būs attiecīgi tādā pat izšķirtspējā.
Ja tu šo pašu audio gribi eksportēt, tad pie eksporta tu vari izvēlēties bitus - 16/24/32 bit float. Protams, ja source ir 24, tad 32 tas vienkārši sakabinās klāt nullītes. taču kā jau minēju, ja tu tālāk šo balsi gribi apstrādāt ar kompresoru, tad labāk eksportēt ir 32 bit. jebkurā gadījumā, ja arī tu šo failu neeksportē, bet apstrādā tajā pat Nuendo, tad tas vienalga Nuendo šo balsi iekšēji "pārvērš" 32 bitos, respektīvi Nuendo (un visi pārējie softi pārsvarā) iekšējā audio apstrāde notiek 32bit FP.
Ja tev Nuendo ir gatavs projekts (samiksēts un nomasterēts) 48/24 piemēram, tad uz CD tev vienalga vajag 44.1/16. Šajā gadījumā 48/24 ir jākonvertē un jādīterē uz 44.1/16. Ditherings kaut vai ar to pašu L2, bet var to atslēgt un izmantot Nuendo UV22HR, kas it kā skaitās kvalitatīvāks. Kaut gan uzskatu, ka tas viss ir kosmoss, jo ne jau biti un baiti muzonu padara baudāmu :) Svarīgāka ir blīve starp klaviatūru un tabureti :)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 18-Apr-2005 16:32:07 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 27-Aug-2004 15:45:18
Posts: 225
overflow - paldies par paliidziibu, aatrumaa izlasiiju...to 0.01% vakaraa noprecizeeshu un pierakstiishu klaat.....
veelreiz paldies :)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 18-Apr-2005 17:19:59 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 27-Aug-2004 15:45:18
Posts: 225
jazznfunk
Quote:
1) Tu iesaki O&O defragmentātoru. Hmm vispār jautājums, ar ko šie visi, izņemot ar GUI, atšķirās no XP/2000 iebūvētā? Vispār, apgriežot Tevis (arī citu) aprādītos liekos servisus, O&O defrag's negrib lāga startēties. Tas pats arī bija ar Diskeeper. XP onboardiskais startējas. Varbūt tas O&O ir vajadzīgs tikai sākuma fāzē, pie HDD sagatvošanas?
bez pirmaas servisa pakas vinsh nestraadaas........varbuut tu neieveeroji...defragmenteet vajag peec tam, kad visa progas un draiveri ir uzlikti BET PIRMS OPTIMIZEESHANAS.....peec tam vari vinju atinstaleet....[/b]
Quote:
Vai XPSP1 ievieš kādas izmaiņas darbam ar audio? Nežēlīgi smaga tā servisa paka izskatās...
- owerflow principaa pateica pareizi.....SP1 ir nepiecieshama....vieniigi vinja ir jaaliek uzreiz peec sisteemas un PIRMS softa....
Quote:
"ja jums RAM atminja ir 512Mb vai vairaak NOTEIKTI atsleedzam virtuaalo atminju.... "
nesaprotu kaadas tur vareetu buut probleemas, kaa arii nesaprotu kaa ar AMD var straadaat shajaa jomaa.....
OWERFLOW -
Quote:
p.s.runājot paer servisiem. Esmu testējis ar/bez atslēgšanas un neesmu manījis nekādas izmaiņas. Propellerheads (reason autori) oficiāli ir atzinuši, ka viņuprāt CPU nesāk šancēt ātrāk/ekonomiskāk, ja ir atslēgti gandrīz visi servisi. Ir lietas, kuras, protams, var atslēgt (remote registry, themes, help & support etc) bet kā jau teicu, nekas lidot nesāk. Viss šancē tāpat kā iepriekš.
logjiski ka ar taadu kompi, kaa tev tu tikpat kaa nejuuti atshkjiriibu.....
efektiivi tas paraadaas uz shvakaakiem kompjiem....piem Celeroni un P3 un P4 liidz 1.7......

varbuut kautko izlaidu.....jautaajiet veel.....

jazznfunk,OWERFLOW - diskusiju par sintinjiem es laikam tomeer izgrieziishu....nenjemiet ljaunaa :roll:


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 50 posts ]  Go to page 1 2 3 4 Next

All times are UTC+02:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited