Un veel jau ir kaada patiesiiba attieciibaa uz to "LABAAKO" , pateicoties tam kad uz aparaaa speelee kaada dalja pasaules VAARDU , ir juutami pacelta cena , manupraat apmeeram liidz 200 maarcinjaam ja nemaldos [tas noteikti nav saistiits ar razhots vai nerazhots EU], nedomaaju kad PIO-100MK2 peedeejaa 1/2 gada laikaa ir par shaadu cenas pieauguma dalju palicis labaaks , vai paareejie liidziigie aparaati tieshi par tik sliktaaki

. [Ir auni , atradiisies kas apceerp]

ko personiigi es varu teikt par to visu , katram kokam ir divi gali un vienmeer ar vienu no vinjiem var dabuut pa muguru

.

nearvienu sliktu vaardu negribeetu teikt par PIO-1000MK2 ,
normaals , pietiekoshi stabiils , tieshaam eerts lietoshanaa , kaut gan veel joprojaam nesaprotu prieksh kaa vinjaa ir iebuuveeta SD karte , saprotu ja taads aparaats ir privaataa iipashumaa tad vareetu bljaut kad man vajag tikai taadu un nekaadu citu , jo redz ar citu es tagad nevareeshu izmantots savu SD karti , bet ja TEV veci nav taada aparata maajaas , tad nu esi vecis un atziist , GRIBEEJU PALEEKTIES AUGSTAAK PAR SAVU SEEZHAMVIETU .
U vispaar jaabeidz shitaa te itkaa domu apmainja , patiesiibaa tuksha un nevajadziiga

. Tuuliit salasiisies visu shito tirgotaaji un pieliks veel paaris simtus $$$$$ .