mans kaiminsh braukaa ar '83 gada opel kadett un saka, ka taa ir ljoti laba mashiina, daudz labaaka par ieprieksheejo (lada '79) un nesaprot kaapeec dazhi saka, ka shii mashiina nav labaakais, kas ir pasaulee. Visa beeda ir saliidzinaashanaa. Protams, ka peec Elektronika PM-01 shii Alto pults liekas kaa debesu daavana. Iebuuveets digitaalais procesors kaut cik saak skaneet tikai 328 un 324 Soundcraft pultiim (tas no Lexicon 500 mods), it kaa arii FX16 ir iebuuveets Lexicon, tomeer tas vairaak velk uz 100-to, kas neskan necik patiesi. Ja FX-16 Soundcraft ar 16 kanaaliem, 4 aux, 2 subgroups un Lexicon par saviem Ls 700 ir taads ljoti pieticiigs proleatariaata produkts, tad kas liek cereet, ka 100....300 Ls pults buus taa iistaa panacea, kur buus iekshaa vismaz Yamaha spx990 vai Lexicon pcm81 procesori, 4 vai vairaak subgrupas, varbuut pat arii VCA grupas, 4 parametrisko joslu EQ, utt. Mans viedoklis nav saistiits ar to, ka uzskatiitu ALTO par konkurentu produktiem, kurus es izplatu un lietoju (tas ir taapat kaa apshaudiit beernus ar lozhmeteeju), vienkaarshi esmu straadaajis ar daudz labaakaam pultiim un speejis noveerteet atshkjiriibu. Cilveeks prasiija saliidzinaat, to arii izdariiju. Tajaa pashaa laikaa nenoliedzu, ka ir cilveeki, kam ALTO, Behringer un paareejie aparaati lieti noder un pilda savas funkcijas (atbilstoshi prasiibaam)- citaadi tak neviens tos nerazhotu, ja nepirktu. Tas ir taapat kaa onkulis ar opeli- vinjsh ir laimiigs un slikta ir taa diena, kad shis iekaaps pameeginaat Volvo S70 '2002 - liela vilshanaas par saviem uzskatiem.
ddff
Quote:
Mans tevs ALTO pulti nopirka pie x-muzika, Riga. Vins ir loti apmierinats par to un saka, ka esot tiesam laba. Tam ir ari digitalais procis un nekas papildus vairs neesot vajadzigs. Tam veel tam ir 4 sub grupas un main out on/off kas noder perfekti. Es nezinu kapec ieprieksejais cilveks tik zemu izsakas par so instrumentu. Iespejams, ka tas ir parlieku liels konkurents