Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 23-Jul-2025 20:37:12

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: cik db?
PostPosted: 29-Apr-2005 9:55:23 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

morning,

Vai kādā no LV veikaliem nedārgi (~20 LVL) var nopirkt mērinstrumentu, kas mērītu cik skaļi (db) mani monitori šancē?

o.

Post subject:
PostPosted: 29-Apr-2005 10:15:28 
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
2 līmenī - Mikseris.LV forumā

Nuuu, man liekas ja taas lietas maxaatu tik maz, tad bezmaz vai visi audiomiilji jau sen buutu nopirkushi sev tos db meeriitaajus, vienkaarshaakaa izeja ir aiznjemties no kaada 5100 nokiju, kurai taads pasuudiigs, bet tomeer db metrs ir :)

Post subject:
PostPosted: 29-Apr-2005 10:20:09 

Nav tik traki. Radioshack var nopirkt par 50USD+transports. Digitālais displejs un tā...Nav tie verķi tik dārgi. Nokia. Hmm...jāapjautājas.

o.

Post subject: Re: cik db?
PostPosted: 29-Apr-2005 12:08:11 
Mikseris.LV power user

Sveiks,

nopirkt varbuut var to pashu RadioShack arii ieksh LV, bet ap Ls 60. Ja vajag tikai pameeriit, tad varu aizdot savu NTI- tur ir gan SPL, spektrs, THD, Polarity, utt. Var rakstiit FAR un TFR liiknes, ja gribas.

ddff

Quote:
morning,

Vai kādā no LV veikaliem nedārgi (~20 LVL) var nopirkt mērinstrumentu, kas mērītu cik skaļi (db) mani monitori šancē?

o.

Post subject:
PostPosted: 29-Apr-2005 12:21:36 

Paldies par palīdzību. Sameklēšu gan labāk 5100 (keiss nav tik svarīgs) :). Man vienkārši vajag zināt cik "skaļi" ir SPL=80db manā studijā=istabā. Nu tur mazliet +-
o.

Post subject:
PostPosted: 29-Apr-2005 14:54:47 

Quote:
Paldies par palīdzību. Sameklēšu gan labāk 5100 (keiss nav tik svarīgs) :). Man vienkārši vajag zināt cik "skaļi" ir SPL=80db manā studijā=istabā. Nu tur mazliet +-
o.
domaaju ka ar to Nokia trubu nekas praatiigs nesanaaks. Nesen pieduuraamies pie audiosisteemas meeriishanas auto salonaa ar sho riiku, vinjsh dazhaadaas salona vietaas uzraada ljoti krasi atshkjiriigus datus. Kaut kaa neradaas paarlieciiba ka vinjsh kaut tuvu ar kaadu kaut 30% precizitaati straadaa. Un neatceros ieguutos lielumus bet vinji paarsita gandriiz dazhus Latvijas audio sisteemu rekordus noliekot uz prieksheejaa panelja automashiinai kam bagaazhniekaa parasts subs pa Ls 80 apmeeram. Ir jau auto salonaa taa lieta sarezgjiita diezgan bet nu tie dati vienalga nespeeja paarliecinaat.

Iesaku tev alternatiivu - izmaksaas gan bik daargaak. Uzgriez grifaa ap 3.00 naktii lai kaiminji pasauc likumsargus. Tie naak ar aparatuuru lai konstateetu faktu. Tad vajag shos kaapnju telpaa paarkjert un izprasiit lai ienaak iekshaa ar nomeeriit. Vieniigais nelaagais aspekts ir tas ka tiks sastaadiits protokols. Labi, joks.

Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC+02:00