Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 12-Jul-2025 22:03:32

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Difuzori
PostPosted: 28-Feb-2005 18:53:30 
Sveiciens visiem, kui te gudri bez gala, es jau ari galiigi dumjsh neesu, bet man ar beidzot paliidziibu savaidzeejaas.
Taatad pie lietas. kaadu labu laicinju apaklaj pa leetu naudu(eles 10) nopirku skandas, pashtaisitas, vienaa divi skaljrunji, otraa viens. lamatas jau nu ira, bet trobels ar labs. Bet kaa tas reiz nu ira ar veciem skaljrunjiem, magneti jau ira, raamis arii ira, tikai membraanas taa nedaudz patraumeetas.. liimeetas utt, spoliites jau ar nav neko labaas, krietni kuurushaas. Vai kaads man luudzu nevareetu pateikt, kur vareetu taadas membraanas(Difuzorus) ar visaam spoliiteem nopirkt, un ja var tad arii cik maksaa tas prieks .
Skaljrunji: 4a-32b, diametrs ~27 cm

Post subject: Re: Difuzori
PostPosted: 28-Feb-2005 20:35:15 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Uhh. Mainiisi difuzorus pats?
Nu taa jau ir paaugsta pilotaazha, ja gribi lai labi skan peec tam.
Kur nopirkt gan nezinu, ja vispaar tas ir iespeejams.
Pac esmu shitaadu shtelli dariijis tik uz citaadiem skaljrunjiem, nu teikshu taa - chakars. Karoche use the Force Luke!

ps. Uzraxti peec tam par rezultaatu.

Post subject:
PostPosted: 01-Mar-2005 8:40:04 
Mikseris.LV power user

uztaisit var.
man viens pazinja izlaboja kaut kadas arzemju tumbas, nomainot tiem kustigo dalju (staveja mitruma un ta sabojajas), panjemot no S-90 tipa ZF skaljrunja gumiju - galvenais ka stradaja viss un ljoti labi..
.. bet nu pa traku man liekas tas ir. -
-- varbut labak bus nopirkt jaunus skaljrunjus un viss.

Post subject: Re: Difuzori
PostPosted: 01-Mar-2005 21:07:58 
Mikseris.LV power user

nemoki sevi un atbriivo pasauli no shiem neveiksmju vajaatajiem, pieredzes bagaatajiem skaljrunjiem ievietojot kaadaa no KUK urnaam. Sho skaljrunju remonts nav pat izmantojamaas liimes veertiibas deelj, kur nu veel remontkomplekta. Nav tiem nekaadas veertiibas, ja nu vieniigi kaadas sentimentaalas juutas.

ddff

Quote:
Sveiciens visiem, kui te gudri bez gala, es jau ari galiigi dumjsh neesu, bet man ar beidzot paliidziibu savaidzeejaas.
Taatad pie lietas. kaadu labu laicinju apaklaj pa leetu naudu(eles 10) nopirku skandas, pashtaisitas, vienaa divi skaljrunji, otraa viens. lamatas jau nu ira, bet trobels ar labs. Bet kaa tas reiz nu ira ar veciem skaljrunjiem, magneti jau ira, raamis arii ira, tikai membraanas taa nedaudz patraumeetas.. liimeetas utt, spoliites jau ar nav neko labaas, krietni kuurushaas. Vai kaads man luudzu nevareetu pateikt, kur vareetu taadas membraanas(Difuzorus) ar visaam spoliiteem nopirkt, un ja var tad arii cik maksaa tas prieks .
Skaljrunji: 4a-32b, diametrs ~27 cm

Post subject:
PostPosted: 03-Mar-2005 12:17:35 
Nu nez, nez, ja jau juus sakaat, veel koyaas shogad ar shiem visas malinjas paribinaashu un tad jau gan metiishu :D pieliukshu shiek kaadu 1kw stuuzi un biku pasvilinaashu, ko diez shie tad teiks.
Vispaar jau gan vareetu es nomainiit, kaadas man probleemas, neteikshu ka esmu cilveeks ar zelta rokaam, bet agaidaam vislabaak man tieshi ar audioshteleem vislabaakie remonti sanaakushi, bet ja kaads tomeer var pateikt kur vareetu dabuut tos remontkomplektus, vareetiu pamegjinaat, kaut vienam tikai. Domaaju, ka galaa tiktu ar taadu prikolu

PS. peedeejaa laikaa audio vieniigais palicis, ko savaa dziivee peec stundaam videnee njemos !!

Post subject:
PostPosted: 11-Mar-2005 23:47:22 

Skaljrunji: 4a-32b , buus probleema ar tiem difuzoriem , nerazho shamos kops PSRS laikiem ja nemaldos , skanjas spiediens skaljrunim kaa taadam nav slikts , bet diapazons :( , manupraat jauda shamajam bij 16 WT , pie 1000 Gz blauj par visiem 50 . ze 100 Gz vairs neskan . Izmantoja kaadreiz krievijaa razhotajaa apskanjoshanas komplektaa VENJEC tas arii visu izsaka .

Post subject:
PostPosted: 15-Mar-2005 12:30:14 
nu jaa zem 100 hz jau subi domaati !! tad jau sanaax tochna spridzinaat gaisaa taas kastes ja galiigi nav iespeejams tos difuzorus dabuut. zheel vienkaarshi, jo tie blekji taadi tiiri sakariigi, domaajams pat daudz reiz labaaki nekaa kkadi tagadeejie kjiinieshu razhojumi !!

Post subject:
PostPosted: 15-Mar-2005 19:43:31 
Mikseris.LV power user

nu labi jau labi- Artis RD Akustika, 6546004. Shim reizeem ir antikvariaata remontkomplekti.

ddff, apzheelojaas
Quote:
nu jaa zem 100 hz jau subi domaati !! tad jau sanaax tochna spridzinaat gaisaa taas kastes ja galiigi nav iespeejams tos difuzorus dabuut. zheel vienkaarshi, jo tie blekji taadi tiiri sakariigi, domaajams pat daudz reiz labaaki nekaa kkadi tagadeejie kjiinieshu razhojumi !!

Post subject:
PostPosted: 21-Mar-2005 16:14:50 
thx, ddff mosh kkas sanaax, tad jau zinjoshu kas un kaa, ja nee nee nesiishu uz antikvariatu :))

Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC+02:00