Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 21-Jul-2025 4:10:46

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Midi
PostPosted: 27-Dec-2004 12:40:14 
Hmm... Es esmu paraak dumsjh, vai juus vareetu paskaidroot kas ir midi klaviatuura un ko taa dod :?: Paldies..

Post subject: Re: Midi
PostPosted: 28-Dec-2004 16:21:15 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Quote:
Hmm... Es esmu paraak dumsjh, vai juus vareetu paskaidroot kas ir midi klaviatuura un ko taa dod :?: Paldies..
Hmm... Tas ir taads verkjis kaa sintezatora tastatuura, vai klavieru. Zini balti un melni gareni taustinji. Piesleedz pie kompja, caur USB vai veel kaa, un izmantojot visaadu skanju sintezeejoshu programmu, kaa Reason un veel kas ne, atbalstu, var speeleet vai rakstiit savus skanju gara darbus kaa uz sintezatora. Vienkaarshi MIDI klavai nav nekaads sintinjsh iekshaa, taa ir tikai klava, sintinjsh ir shajaa gadiijumaa kompis (protams ar attieciigo softu atbalstu).

Post subject:
PostPosted: 22-Feb-2005 7:42:44 
Pievildīšu, ka sintezators, tobiš pats skaņas avots var būt ne tikai kompī, bet ļoti konkrēta, sienā ieštepselējama kaste, kurai nav savas klaviatūras, bet no kuras jau gatavās un tāpat arī paša radītās skaņas var dabūt laukā pieslēdzot midi klaviatūru. Komplektā iznāks tieši tas, ko visi pieraduši uzskatīt par sintiņu, ar to vienīgo atšķirību, ka ģenerējošais aparāts un taustiņi nav apvienoti vienā korpusā.
Centos izskaidrot cik vienkārši vien iespējams, Ceru, ka aptuveni ir līdzēts:)

Post subject:
PostPosted: 22-Feb-2005 7:52:05 
Jā, starp citu, ja ir pastiprināta interese par MIDI klavu, tad vienu tādu no manis var nopirkt vai iemainīt pret lietotu MicroKorg (dabīgi, šajā variantā piemaksātu es:)

Post subject:
PostPosted: 22-Feb-2005 9:00:17 

Quote:
Jā, starp citu, ja ir pastiprināta interese par MIDI klavu, tad vienu tādu no manis var nopirkt vai iemainīt pret lietotu MicroKorg (dabīgi, šajā variantā piemaksātu es:)
Cik apmeeram vareetu taadas maksaat, Datorveikalaa man atbildeeja, ka pa taadaam klaveneem neko nezinot, un vis driizaak maksaashot ap 100 Ls...

Post subject:
PostPosted: 22-Feb-2005 9:38:03 
Savējo es pirku par Ls 89 (ja nemaldos) Yamaha bodē, kas uz Tērbatas strīta. Klava normāla, bet es tās vietā viltīgāku stroķi sāku izmantot, tā ka par Ls 60 ar visiem papīriem un visu USB striķi mīļuprāt nodotu to tālāk gādīgās rokās.

Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC+02:00