Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 18-Jul-2025 6:05:07

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 13 posts ] 
Author Message
 Post subject: monitori
PostPosted: 14-Sep-2004 16:08:11 
Riigaa ir kaads veikals, kuraa ir kaut kaads choiss ar near field monitoriem? Cik saprotu, tad dziesmu mastereeshanai "garaazhas" apstaakljos near field ir jaanjem...Vispaar webaa tik daudz infas, ka stulbs var palikt...

d.

Post subject:
PostPosted: 14-Sep-2004 19:34:36 
paskaties X-musica. Manuprat tur ir jabut.

Post subject:
PostPosted: 15-Sep-2004 10:59:17 
Mikseris.LV power user

nu X-music vispaar tirgo low-end DJ aparaatus un tur nevienu monitoru savaa dziivee neesmu redzeejis. Taa mazliet paskatiit leeto galu var 'Digitaalaa Skanja' Upiisha pasaazha, Dzirnavu 113, bet nopietaakus uz vietas neviens netur, tie ir jaaiet klausiities uz kaadu studiju vai jaauzticas postiem listees/forumos. Starp citu, kaadaa aptuvenajaa budzhetaa ir jaaiekljaujas?

ddff

Quote:
paskaties X-musica. Manuprat tur ir jabut.

Post subject:
PostPosted: 17-Sep-2004 8:56:28 
Budzhets??? Hmm...gruuti pateikt,...nu taa ap 150-200 Ls. Neko nopietnu par shaadu pikji nopirkt nevar, zinu. Starp citu - kas buutu jaanjem - aktiivie vai pasiivie? Ir Technics pastuuzis. HiFi klase gan, bet nu...

Post subject:
PostPosted: 17-Sep-2004 15:15:47 
Mikseris.LV power user

hmm, pamaz... nu te vareetu sanaakt pasiivie varbuut- paskati no Edirol/Roland, vai arii no Alesis M1 (aktiivie).

ddff

Quote:
Budzhets??? Hmm...gruuti pateikt,...nu taa ap 150-200 Ls. Neko nopietnu par shaadu pikji nopirkt nevar, zinu. Starp citu - kas buutu jaanjem - aktiivie vai pasiivie? Ir Technics pastuuzis. HiFi klase gan, bet nu...

Post subject:
PostPosted: 17-Sep-2004 15:21:48 
Starp citu, palasiijos forumos, par M1 cilveeki izsakaas sameeraa iecietiigi...:)

Post subject:
PostPosted: 24-Sep-2004 11:41:40 
Mikseris.LV power user

jaa, pie kam peedeejaa gada laikaa kaadus 8 paarus esmu paardevis. Iipashaa cienjaa tie ir Igaunijaa (nezinu pat kaapeec).

ddff
Quote:
Starp citu, palasiijos forumos, par M1 cilveeki izsakaas sameeraa iecietiigi...:)

PostPosted: 15-Oct-2004 1:31:57 
X-musicaa pardod ljoti labus D.A.S monitorus, kas nu galiigi nav low-end monitori. Bet saprotams, ka ddf arii kaut kas jaanopelna.

Post subject: Re: monitori
PostPosted: 16-Oct-2004 16:25:47 
Mikseris.LV power user

meenesha citaats "labi D.A.S. monitori" - sho noteikti ar aerosolu uzrakstiishu uz sienas :) Nav runa, ka man buutu jaanopelna- es taapat pietiekoshi nopelnu un monitorus Riigaa var iegaadaaties vismaz 5...6 kompaanijaas, runa ir par to, kaa shie monitori skan. Ja visu apskatiit no biznesa viedoklja, tad jaatirgo ir kjiinieshu luuzhnji, tomeer par laimi audio daljeeji ir maaksla un tur nereti $ daudzums ienjem 2. vai pat 3. vietu. Esmu dzirdeejis D.A.S. PA aksustiskaas sisteemas, kas maksaa daargaak (!!!) par atbilstoshas klases JBL- nu jaateic, ka rezultaats bija gana seeriigs. Neticu, ka monitori buutu iznjeemums, jo paaris forumos nopietni cilveeki (kas pashi netirgojas ar tehniku) saka skarbus vaardus.

ddff

Quote:
X-musicaa pardod ljoti labus D.A.S monitorus, kas nu galiigi nav low-end monitori. Bet saprotams, ka ddf arii kaut kas jaanopelna.

PostPosted: 17-Oct-2004 14:55:31 
nu iesaku dynaudio (tava skana) es domaaju ka cena arii ir laba
un buus labaak neka jbl yamaha m1

PostPosted: 19-Oct-2004 9:14:13 
Mikseris.LV power user

kurus dynaudio lieto? ja pasiivos, tad ar kaadu pastiprinaataaju?

ddff, intereseejas

Quote:
nu iesaku dynaudio (tava skana) es domaaju ka cena arii ir laba
un buus labaak neka jbl yamaha m1

PostPosted: 19-Oct-2004 11:08:24 
nu es lietoju BM5 jo ir pamaza telpa kur mikseeju

PostPosted: 25-Oct-2004 12:55:40 
Par tiem Dasiem runajot, vini nemaz nav tik slikti kaa ddf maalee. Pirmkaart, cik zinu vinus razo spaanijaa nevis kiinaa un pats esmu irejis no MD tos monitorus un pie vinjiem ir speeleejushas latvijaa atziitas grupas kaa TimeAfterTime un The Hobos un bijushi ljoti apmierinaati ar sho monitoru skanju!

Post new topic  Reply to topic  [ 13 posts ] 

All times are UTC+02:00