Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 15-May-2025 3:55:13

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: The Fall
PostPosted: 10-Nov-2005 5:32:01 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Jaunums: The Fall - http://www.soundclick.com/bands/pagemus ... dID=294410

Veidots ar Reason 3.0.4

sk. viewtopic.php?t=1162

P.S. Wake Up - tas tomēr nav mans stils, tāpēc izņēmu to no apgrozības ...

----------------------------------------
http://www.soundclick.com/indicative

Last edited by Indicative on 28-Jan-2006 19:20:51, edited 4 times in total.

Post subject:
PostPosted: 10-Nov-2005 9:52:57 

klausos --=Wake Up=--

1) vareeji biki ar filtriem pastradat, lai izveidotos biki daudzveidiiba vadoshajam instrumentam.
2) sakaraa ar to ka instrumenti ir uz vienas baazes, kopaa izklausaas biki taada putra, vareeji instrumentu daudzveidiibu, tas ir viss itkaa buutu interesanti, tikai dazhaadus instrumentus vareeji izmantot
3) bass taads apniciigs ir, vareeji kaadus 2 dazhaadus izmantot, shito kaa ievadu un kaadu iiso bassu, kas piedotu kompoziicijai taadu speeciigaaka ritma garshu
4) Attieciigi nosaukumam, nav tik traki, tikai man liekas paaraak monotomi, tas ir bez effectiem un daudzveidiibas, ja tu vareetu biki pie taa piestraadaat tad buutu tiiri neko, un piestraadaa biki pie izskanjoshanas, jo truukst biki kautkaadas frekvences, gruuti pateikt kas tieshi, jo kaa jau teicu instrumenti paaraak vienaadi . un atkaartoshos tas basss, nu man vinsh kautkaaaa.

P.S. Bet tas viss ir tikai mans viedoklis :wink:

Post subject:
PostPosted: 28-Jan-2006 19:29:07 

Ja nav slinkums, tad noklausieties The Fall

Vēlams sniegt komentārus tikai par tehnisko pusi (skaņas kvalitāte u.tml.)

http://www.soundclick.com/bands/pagemus ... dID=294410

http://www.soundclick.com/indicative

Post subject:
PostPosted: 28-Jan-2006 19:54:12 

ievada solo partija (baigi charkstoshaa izklausaas, taada netiira) un viss gabals taads izklausaas, varbuut atsuuti uz mailu vismaz 256 mp3 aheadx@inbox.lv tad varees biki vairaak par tehnisko dalju pateikt (cik nu mans par vinju rubii) :) doma gan forsha taads mieriigs RELAX . pagaidaam tehniskaa zinjaa izklausaas ljoti pretiigi (neapvainojies) jo baigi charkstoshi un rupji viss skan, nu nevajag tik traki tos kompresorus izmantot, vinjus jaaizmanto ar praatu un dzirdi, nevis taa, galvenais lai skaljaak. Skaljaak uzgriest pastuuzi var, bet sakroplotu skanju pat klusu pretiigi klausiities, bet lai vareetu labaak ko pateikt, Uzmet man uz maila 256 kb/s mp3 vismaz, ja vari atsuuti caur Skype wav

Post subject:
PostPosted: 28-Jan-2006 20:25:03 
haha, zhanis mishelis zhaaris vai zinies;)

briizhiem notis melodijaa neveikli izveeleetas...bet nu galvenais , lai pasham patiik;)

Post subject:
PostPosted: 28-Jan-2006 20:30:13 
++ drraaaaauuuuussssmmmmiiiigggiii izstiepts..ja vel kkas mainiitos tajaa cik tur bija, 7aas minuutees, tad veel taa, bet nu to pamatteemu klausiities apniik jau 4ajaa minuutee un liidz ar ko rodas veeraa njemama vilshanaas, ka naakamajaa minuutees ar neko jaunu tematiskajaa zinjaa nesaklausi

Post subject:
PostPosted: 29-Jan-2006 1:11:04 

Sevī ieejoša mūzika,forši... Patika! :)

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 1:05:03 

Jūsu komentāri noderēja! Tencinu :)

Varētu būt, ka tas izklausās visnotaļ izstiepts (un tāds tas arī ir). Laikam tāpēc, ka taisīju to visu nakti un nakts ilgst vairākas stundas. Sakompresēju visu nakti 9 minūtēs - izdevās :wink:

Saprotu, ka no soundclick.com linka un mp3 formātā ir praktiski neiespējami spriest par skaņas kvalitāti. Lai gan profesionāļi to var izkost un sadzirdēt cauri (kaut kur to lasīju). Pie masterēšanas man vēl ir daudz jāmācās un jāstrādā ... laikam būs jāiegādājas labākas headphones :)
Iespējams, ka tos kompresorus esmu pārspīlējis, lai skaņa būtu skaļāka, spēcīgāka un izteiktāka. Jāatrod cita metode, kā to darīt, lai skaņu nesabojātu.
Katram celiņam izmantoju vienu Mastering Suite Combi un arī vienu galveno (kopējo) Mastering Suite.

Pašlaik šim skaņdarbam lieku klāt jaunu skaņu, kas to nedaudz daudzveidos un papildinās.

P.S. No Reason Wav failā ieseivoju šādi - 24 Bit, 96000 (sample rate, vai kā tur saucās) un tad uz mp3 (lai ievietotu soundclickā).

--------------------------------------------------------------------------------
http://www.soundclick.com/bands/pagemus ... dID=294410
--------------------------------------------------------------------------------

Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC+02:00