Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 13-Jul-2025 18:40:58

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
PostPosted: 13-Mar-2005 4:13:36 
:D Sveicinaati DJ un parejie muzikas cienitaaji! Es jau noteikti sen esmu apnicis jums par sho pus gadu ar saviem vienkaarshajiem un varbut pat stulbajiem jautaajumiem, bet tomeer esmu uzdroshinaajies ielik savu pirmo veikumu. Viss saakaas kautkad pagaajushajaa vasaraa, kad man rokaas kautkaa nonaaca Dance eJAY, saaku to dragaat un nenormaali iepatikaas, domaaju ka esmu baigais musicmaker,bet tad uzgaaju sho forumu(LABAIS!!!) un izlasiju kaa visi noliek gar zemi to ejay bernu suudu speliti. Baigais jau shkrobis paraava, bet noleemu kjerties pie profu ieteiktajaam lietaam - FL studio, Reason, Cubase un nesen ari Nuendo. Pa sho laiku parsvaraa apguvu taas progas un pie reizes ari experimenteeju ar skanjaam un efektiem. Sheit biju dzirdejis ari kritiku par loopotaajiem(ka neesot nekaada maaksla salikt mixu no gataviem gabalinjiem), tapeec neizmantoju nevienu loopu,pat nevienu gatavu skanjas presetu un neko no skanjas bankaam iznjemot drumkitus, un tie pashi ir sagroziiti drummashinaa. Gandriz ik vienaa vietaa izmantoju efektus lai mix buutu piesaatinaataaks un pluustoshaaks, saudzviet ir salikts ari automation.Parsvaraa visu taisiju uz Reason, viena skanja no NI Absynth un vel dazus Steinberg pluginus iemeginaju un beigaas nedaudz skanju ieksh Nuendo paceelu (mastereeshanu nu pat saaku izzinaat,vel neesmu apguvis). Visvairaak laika aiznjeema balss ierunashana, sagraisishana,un pieskanjoshana ritmam, bet domaaju ka tieshi balss salikums mixaa jums vareetu patikt viss labaak.Tur ir mana balss, turklaat latviski. Vienkaarshi gribeejaas izveidot kautko netradicionaalu, kautko taadu kas nekad Latvijaa shkiet nav dzirdeets, taadu kaa experimentaali latvisko tehno trencu . Ideja vaardiem radaas, kad vienreiz aizmigu pie kompja,un mani nakts viduu pamodinaaja un teica "Celies DJ" . Taa nu beigaas radaas shii DJ himna ja taa driikst izteikties. Pats gan DJ neesmu, bet tas ir mans sapnis kljut par DJ un uzraut ari kaadaa partijaa kadu savu mix(ja vien tautai patiktu). Pagaidaam vairaaku iemeslu delj nav iespeja izbraukaat uz Rigu uz DJ kursiem. Bet Jelgavaa nekaadas aktivitates nenotiek, tomer ja kaads zin vai var palidzet ar kadu informaciju :idea: par iespejaam apmacities, tad ludzu zinjojiet man.

Nu tas pagaidaam taakaa buutu viss. Ljoti veletos dzirdet profesionalju,DJ un ari citu viedokljus, plusus un minusus shim miksam. Jo shis ir mans pirmais pilnvertigais veidojums un to ir dzirdejushi pagaidam tikai dazhi draugi, tapec man ir svarigas juusu domas.

sheit vajadzetu buut:

http://clublife.ru/tracks.php?person=2061

vai ari caur shejieni:

www.ronogy.clublife.ru

Post subject:
PostPosted: 13-Mar-2005 11:55:52 
Smako peec taa pasha eJay :lol:

Post subject:
PostPosted: 14-Mar-2005 16:07:59 
ozh gan peec kaut kaa e jayiska:)

Post subject: nu nu..
PostPosted: 14-Mar-2005 17:40:41 
peec reason nevienaa acii neizklausaas :)

Post subject: muahahha
PostPosted: 14-Mar-2005 17:41:45 
[REMOVED by ADMIN] - apvainojums bez jebkaada pamatojuma un konstruktiiviem ieteikumiem.
.
.
vajadzetu vairak pamatot .. - comment by Da White

Post subject:
PostPosted: 14-Mar-2005 19:04:03 
Nekādi nevaru nolādēt to Tavu tracku. Tehniskas problēmas? Ceru, ka Tu pēc šiem iepriekšējiem komentāriem neizdzēsi to ārā. Neesmu to dzirdējis, bet jebkurā gadījumā ir svarīgāk, ka uzdrīkstējies to publicēt. Es pats arī neesmu nekāds profesionālis vai DJ, bet vairāk tāds amatieris, sava prieka muzikants, tāpēc, ja arī būtu dzirdējis to gabalu, vairāk par - patīk vai nepatīk, pateikt es nevarētu.
Turpini darboties un viss būs O.K. :)

Indicative - mazāk pieredzējušu un zinošu mūziķu aizstāvis, kāds esmu arī pats. Lai mums veicas :)

PostPosted: 14-Mar-2005 20:22:23 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Nu nezin gan par ko te taada nenormaala tautas agresija uzpeldeejusi. Manupraat jau nu shitie viedoklji kas sastaav no mazaak kaa 5 vaardiem ir pilniigi nevietaa. Labi, pats es pilniibaa neklausos ne House ne arii kaut attaali ar sho stilu saistiitu muuziku, bet novilku shito gabalu un tomeer noklausiijos. Neteikshu ka buutu aaraa jaamet. Manupraat pilniigi normaali prieksh cilveeka kas iesaak shiis lietas. Labi, mosh kaadam stils vai kas cits nepatiik, bet neredzu iemeslu uzreiz jau matam' bezmaz saakt dragaat. Un, atvainojos ja iisti neizprotu shii veida muuziku, bet nu diezgan liidziigi gabali arii regulaari pa raadio tiek krukjiiti, vismaz ar paaris ljoti liidziigiem elementiem, un ja nu cilveeks ir kaa pats saka pats sakrukjiijis shiis skanjas tad nu tas ir pat sameeraa labi. Kaa nu arii lai buutu bet esmu pat shur tur pa radio un dazhos klubos dzirdeejis gribeetos pat teikt suudiigaakus gabalus.
Ronogy - turpini.
Vieniigi pie taas balss gan laikam dereetu piestraadaat, a to tur bez maz liekas ka mikjim vads paartruucis kaut kur vai patrona atlodeejusies. Citu gan neko nepateikshu, jo nu neesu nekaads House muuzikas eksperts.

Post subject:
PostPosted: 14-Mar-2005 21:07:47 
Paldies par kritiku, es domaaju ka nakotnee man tas palidzees

Tas ir mans pirmais veikums,tapec logiski varetu but, ka jums var nepatikt un tapec nepardzivoju un meginashu nakamo gabalu uztaisit vel labaaku

Tas ir parsvaraa taisits uz Reason 2.5 Ir dzirdets ka zinoshi cilveeki saka ka dziesmas taisitas uz Reason uzreiz var atpazit, bet es meginaju sagrozit un sataisit taa lai neatgadinatu reason skanjas.

Ja kaads veljoprojam domaa ka tas ir taisits uz eJay, tad varu aizsutit kautvai uz epastu shii mixa Reason failu, lai parliecinaas.

Vareetu ari Aikon, Vartaburger un Amm izlikt savus pirmos(kautvai pedejos) mixus apskatei un tad lai tauta novertee. Jo juus tik pateicat ka tas ir suuds un viss! Man no taa skaidraaks nekas nepalika. Ja juus uzskatat sevi par profesionaaliem, tad varejaat pateikt ko vairaak.

Viss! Miers uz pasaules un Mikserim labs praats! Gaidiet jaunu muziku no manis ko apdirst!

Post subject:
PostPosted: 14-Mar-2005 22:38:59 
Mikseris.LV power user

Nav slikti.
-
bet ir fragmenti - kuru idejas nospertas no arzemju maksleniekiem ...
-
-
-
a. un .. aza nianse - ta ka es vairak uzreiz skatos ka gabalus prezentet kluba ... prieksh klubiem domaju shi versija ne ipashi der --- vairak uz radio formata pusi ..

Post subject:
PostPosted: 14-Mar-2005 23:20:33 
Labs ir. Vismaz man patika. Vienigais IMHO kaut ka ir japiestrada pie vocala.

PS Ja tas viss ir pastaisits uz reason tad vispar respekt. Lai veicas.

Post subject:
PostPosted: 15-Mar-2005 0:56:21 

Patiesiibaa kaut kas tomeer jaauzraksta , jaa jau to lietu taa nopietni paarunaa :
:arrow: 1. Vokaals - nu labaaku mikrofonu vajag (obligaati) , tak nejau ar tembru paliidziibu taadu telefonu uztaisiiji .
:arrow: 2. Kopeejais skaneejun - nu velk jau uz leetu Play Station muzic make , bet cilveeks ar taadu ir sacis savus pirmos soljus , tagad gruuti buus tikt valjaa , tas ir taapat kaa ar Dj'a darbu , iesaaki speeleet ar vinilu peec tam uz katla vaakiem vareesi speelet , buus labi .
:arrow: 3 . Par to treku kaa muzikaalo veertiibu - nu 90% no deju muuzikas ir patiesiibaa ljoti liidziigs materiaals , tikai shamie nedziivo :!: mikrofona aptaujas fanu valstii :!: , taatad tikpat kaa visu ko uzraksta ir iespeejas izlaist vismaz CD versijaa .
Taatad ja nebuusi LOSIS klausiisies ko cilveeki pasaulee dara , nemeegjinaasi atklaat Ameeriku , dziivosi ar domu kad naudu par remikseeshanu (cerams pagaidaam) Latvijaa nopelna tikai dazhi cilveeki ,
jo kaa man kaadus gadus atpakalj teica kaads slavens cilveeks (Latvijas pop industrijaa) kad mums Latvieshiem esot kaut kaada tur specifiska mentalitaate (patiesiibaa shajaa vietaa vareetu uzsaakt jaunu skaistu diskusiju) , BUUS LABI , GALVENAIS KAD PASHAM PATIIK .

Post subject:
PostPosted: 15-Mar-2005 1:00:50 
balsi parsvaraa taisiju cur drum mashinu un dazhiemj pluginiem, bet izskataas ka jums ne visai . Ari pirms tam interesejos par vocoderiem. ceru ka kads padalisies savaa pieredzee, kuri ir tie labakie , ar kuriem var panaaakt balsss efektu " sabojashanu"

Post subject:
PostPosted: 15-Mar-2005 1:31:57 
Nu super !!!!!!!!!!!!!!!!!

es uztaisiju kautko latviski bet tas jums ir nepienjemami. Vissam jaabut ir angliski . Tas nozimee tradicionali?Moderatr, izsludini konkursu par labako Latviski veidoto club mixu vai ko lidzigu (menejo neliec).

Post subject:
PostPosted: 15-Mar-2005 9:27:50 
Vai tieshaam manas ausis buus "aizgaajushas ciet". Nu nau shis Reason skaneejums :wink:. Tu saki, ka esi visu "baigi sakrukiijis", lai neskan kaa Reason? :lol: Nu ar to vien tu paraadiiji, ka Reason 1 reiz dziivee esi atveeris 8) Jaa, protams, publicē RNS failu, lai mēs tev noticeetu :twisted:

O.k, izklausaas loti skarbi, bet nu tomeer melot NEVAJADZEETU. Ja tas ir E-Jay taisiits, tad taa arii vajag teikt. Sevi baltaaku tu nepadariisi, minot "krutaaku" programmu!

Just my 2 cents :roll:

Post subject:
PostPosted: 15-Mar-2005 9:31:01 
Quote:
balsi parsvaraa taisiju cur drum mashinu un dazhiemj pluginiem, bet izskataas ka jums ne visai . Ari pirms tam interesejos par vocoderiem. ceru ka kads padalisies savaa pieredzee, kuri ir tie labakie , ar kuriem var panaaakt balsss efektu " sabojashanu"
BTW, Reason kā tādas NEATBALSTA vst pluginus un Vocoders ir realizeejams Reasonā :twisted: Sanaak tiiri smuka "robota balstinja" :)

Post new topic  Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+02:00