Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 15-May-2025 4:21:47

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
PostPosted: 15-Feb-2006 6:13:49 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Sveiciens visiem, sen neesmu neko izlicis :)
Seit bus jauna kompozicija ar nosaukumu Dream to Reality pagaidam taads skelets (demo)

nosaukums: Dream to Reality
links: http://www.soundclick.com/util/getplaye ... 99218&q=hi
stils: Dream
laiks: 05:24
softs: Cubase SX3 + VSTi (cupa)

mjaa, nu shis ir demo (pusfabrikats) tamdelj neapspriedisim, to ko nespeejam (kvalitati), labak apspriedisim domu kaa taadu, instrumentu izveeli, un parejos siikumus kas saistiiti ar kompoziiciju, nevis taas kvalitaati. Veel ciitiigi straadaashu pie vinjas, vienkaarshi nevareeju nociesties un izliku :) (varbuut kaads ko labu ieteiks) :wink:

Patikamu klausishanos!

Post subject:
PostPosted: 15-Feb-2006 10:54:33 
Mikseris.LV power user

bljaviens sore es nezinu .. varbut man ir galigi garaam viedoklis .. bet pa desmit gabaliem nekas nav mainijies .. taa pati melodijas harmonija un taa pati skanja ... es nesaku ka tas ir slikti vai kaa .. bet vienkarshi shito jau kautkad esmu dzirdejis..

tehnikaa un kavalitaate protams limenii kaa vienmer .. bet taa creativaa puse nu nez ...

p.s tas mans neobjektivais viedoklis

http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=365

http://www.soundclick.com/bands/default ... dID=599940

Post subject:
PostPosted: 15-Feb-2006 15:23:47 

Hmmm ......

A kamdelj par Scooter neviens nesaka, 100 kompoziicija un ritms viens tas pats, vardi arii? kamdelj, par DM neviens taa nesaka, kamdelj par citiem neviens nesaka, ka viens un tas pats, a kaa jaunins gurkis (muzika) taa uzreiz ................... ! :evil:

Es jau neesmu pret kritiku ;) tas ir labi, ka kaads visu pamana, bet ja pareizi atceros pedejas desmit kompozicijas, tad dazhi tembri ir vecie palikushi, bet ir arii jaunpienaceji un Dream stila laikam shitais ir pirmais (un veel nav pabeigts)
bet intresanti, kaadus instrumentus tu izmantotu ja gribeertu ko liidziigu uztaisiit (saprotu ka teiksi, es nekad taadu netaisiishu) bet pieej no viedoklja, ka esi baigais nazis un tev vienkaarshi jaauztaisa tas ir ! (es shito taisiju jo gribeju :) man vinsh nebij obligati jauztaisa) bet vispaar (brizhiem kaa bremze esmu) nevaru iebraukt, kur, un kas ir taa creativitate, bezsakaru semplu limeshana , bezsakarigu tembru uzburshana vai kas ?

Turpinam klausities un iesakam Creativitati :)

Post subject:
PostPosted: 15-Feb-2006 15:47:43 

Quote:
Hmmm ......

A kamdelj par Scooter neviens nesaka, 100 kompoziicija un ritms viens tas pats, vardi arii? kamdelj, par DM neviens taa nesaka, kamdelj par citiem neviens nesaka, ka viens un tas pats, a kaa jaunins gurkis (muzika) taa uzreiz ................... ! :evil:
Nāku iepriecināt. Arī Scooter man liekas vienveidīgi garlaicīgs. Ja tas nomierina. Protams cita lieta ir tā Scootera izpildījuma kvalitāte un daudzas lietas ko tā saucam par visādiem feelingiem utt, kačā, kalbasī, per, rausta utt. Tas viss tam Scooteram ir ļoti augstā līmenī. Mūzika ar savu novirzienu. Toties kreatīvā evolūcija un dažādība tur nu ne tuvu nedominē. Vokāls ir vienkārši vispār nekāds, nu labi, ir ir, izsaucieni faktiski bez jebkādas informatīvas sakarības starp vārdiem ar kulturālu reverbu, toties piedod atkal baigo per, čosis, feelings utt blā blā jo viss sainženierēts tā ka jau klausoties ar vienu kāju klubā šķiet iekāpts. Karoče - ļoti kvalitatīvi nostrādāts nekreatīvs produkts pēc manām domām, kas jau pāris gadus izskatās ka tiek braši štancēts no iepriekš vienreiz atklāta ļoti veiksmīga etalona.

Necenties līdzināties šādam labāk. Vienalga cik plikas dūdas un ātras tačkas tam Scooteram klipos apkārt sastutētas. Tā ir Vācija - tur cilvēki pašlaik fano par plastilīna vardēm un bruņurupučiem, un mobilo telefonu vizualizācijām jau labu brīdi.

Post subject:
PostPosted: 16-Feb-2006 19:18:10 

NU taa neko, man patikaas, bet draussmiigi likaas ka pietruukst vocal...ka tam tur būtu jabut, bet ir izgriezts... :wink: ...vel biki hithatu vairaak dereetu un tad vispar kompozicija super!!! :D

Nu par to vienveidiigumu - shis man likaas jau atskirigaks par citiem bet tik un taa ja nepateiktu, vareetu saprast ka ta ir aheadx dziesma :)

Post subject:
PostPosted: 17-Feb-2006 0:09:31 
Quote:
Hmmm ......

tapec ka vinju muzika tiek izdota, daudziem cilvekiem ta muzika patik un ta muzika tiek labi pardota, bet tu sedi sheit un tikai savus linkus vari atstat, vairs neka...

Post subject:
PostPosted: 17-Feb-2006 0:14:27 
istenibaa shis gabals butu aktuals kaut kur 94-95 gadaa...nav nekaada novatorisma

Post subject:
PostPosted: 17-Feb-2006 0:17:00 

Quote:

tapec ka vinju muzika tiek izdota, daudziem cilvekiem ta muzika patik un ta muzika tiek labi pardota, bet tu sedi sheit un tikai savus linkus vari atstat, vairs neka...
nu taa jau ir, ka (pagaidam) varu tikai linkus izlikt, bet runa jau nav par linkiem, bet daudzzi parmet par creativitati, vienveidibu, nevis par pasniegshanas veidu, pagaidam izskatas pec pilniigas liekuljosanas. Nu izdoshu es savu CD formatu, un ko tad teksiet, ka jaa super labi uztaisits, labs muzons :twisted: da beidziet.

kautka saku uzvilkties, gan jau buus labi :wink:

Klausamies talak un iesakam creativitati !

Post subject:
PostPosted: 17-Feb-2006 0:19:06 

Quote:
istenibaa shis gabals butu aktuals kaut kur 94-95 gadaa...nav nekaada novatorisma
jatu vardu Novatorisms doma kaa jauninaajums, tad es negribeeju nemaz neko jaunu izdomat, es vienkaarshi biju labaa patiikamaa garastaavoklii, un gribeejaas ko jauku mieriigu uztaisiit, vienkaarshi nesaspringstot :wink:

Post subject:
PostPosted: 17-Feb-2006 0:44:26 
Quote:
Quote:

nu taa jau ir, ka (pagaidam) varu tikai linkus izlikt, bet runa jau nav par linkiem, bet daudzzi parmet par creativitati, vienveidibu, nevis par pasniegshanas veidu, pagaidam izskatas pec pilniigas liekuljosanas. Nu izdoshu es savu CD formatu, un ko tad teksiet, ka jaa super labi uztaisits, labs muzons :twisted: da beidziet.

kautka saku uzvilkties, gan jau buus labi :wink:

Klausamies talak un iesakam creativitati !
tur ta ari lieta ir ka sakumam pamegini atrast kur savu muziku izdot

Post subject:
PostPosted: 17-Feb-2006 0:58:53 

:) par to jau ir domats, tikai redz mani vel neapmierina kvalitate, kas pagaidam ir, un ja izdod tad normalu kvalitaati nevis blablabla. un pie taa patreiz tiek ciitiigi straadaats

Post subject:
PostPosted: 17-Feb-2006 10:43:07 
Mikseris.LV power user

labi esmu atkal shmigaa bet pateikshu ... lai ko tur runatu es un citi par visadam fignjam .... bet ahedax muzonu arii afrikaa varetu pazit lai nu ko bet savu stilu vinsh ir uztaisijis par ko arii cepuri nost

http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=365

http://www.soundclick.com/bands/default ... dID=599940

Post subject:
PostPosted: 17-Feb-2006 12:21:30 
piedod, bet nu suuds, kas iemests laika mashiinaa un aizved pagajushajaa gadsimtaa.... nenjem ljaunaa, vienkarshi savadaka muzika rada feelingu, kaadam tiinim varbuut arii patiks, galvenais, lai kaut kas skan >> rekur arii tev auditorija ir noteikta :wink:

Post subject:
PostPosted: 17-Feb-2006 12:43:36 

Quote:
piedod, bet nu suuds, kas iemests laika mashiinaa un aizved pagajushajaa gadsimtaa.... nenjem ljaunaa, vienkarshi savadaka muzika rada feelingu, kaadam tiinim varbuut arii patiks, galvenais, lai kaut kas skan >> rekur arii tev auditorija ir noteikta :wink:
nu tu noteikti ka vari labaak, bet Tiinim diezvai tas dereetu, tu jaunatni nezini vai, vinjiem noslukusas bikses tagad tikai pado :) hiphopu un tt. Vinjiem tagad gar muziku nav daljas, vinjiem Repu vai Ripu pado :)

Post subject:
PostPosted: 17-Feb-2006 13:49:36 

Quote:
Piekrītu :!: :wink:

Post new topic  Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+02:00