Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 14-May-2025 2:44:55

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: 20-Sep-2006 22:43:44 
YO, YO, YO, YO sveiki mani mīļie ir tapis mans pirmais trance super treks!
Vērtējiet un dejojiet līdz kā arī komentējiet kļūdas :lol:

http://www.soundclick.com/util/getplaye ... 62501&q=hi

Post subject:
PostPosted: 20-Sep-2006 23:21:39 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

diezgan interesants gabals vieniigi vaajdzeeja zaagiigaaku basu apakshaa, clapu skalaaku un kaadu melodiju pasham izdomat ne tikai uz seq balstiities. prieksh pirmaa tranca oki :)

Post subject:
PostPosted: 20-Sep-2006 23:35:39 

Zinies, šis paņem, ir tur vajadzīgā sula iekšā, pie šitā vajadzētu danceflooram dārdēt vispār. It īpaši pie tiem diviem basa momentiem ik pa mirklim.

Skaņa tāda dobja, muddy šķiet, tas speciāli tā?

PostPosted: 20-Sep-2006 23:38:20 

Quote:
YO, YO, YO, YO sveiki mani mīļie ir tapis mans pirmais trance super treks!
Vērtējiet un dejojiet līdz kā arī komentējiet kļūdas :lol:

http://www.soundclick.com/util/getplaye ... 62501&q=hi

nu ievads galiigi ne trance, beats vispaar ne trance
kick suudiigs prieksh trance man prasiitos vinju augstaaku un sausaaku spalgaaku. nu jaa ar melodiju taa ir kaa ir :) bet tas taa, nejau visi grib buut mocarti :)

suudiigi ka visulaiku tema viena, vinju bik (nevis biki bet speeciigi) vajadzeeja daudzveidot, galvenais ka pasham patiik, a mans viedoklis ir tikai mans ;)

patiikamu tev dejoshanu

Post subject:
PostPosted: 20-Sep-2006 23:52:22 
bij savā laikā tāds ansamblis Antiloop nu lūk ,ja kāds atminās, tad man personīgi kādu laiku patikās ko viņi ražoja. Manām ausīm un prātam patikās tas smagnējais beats, nevis kā trancam raksturīgais tik tik tik, kā arī melodija minimāla, bet toties sulīga. Šis gabals nav izteikts trance, bet ne arī tehno vienkārši skaņdarbs! Un nevajag piekasīties, ka sākums gabalam nemaz nav trance! Laikam speciāli tev Aheadx vajadzēja rakstīt, ka sākumā būz lauztie break beat ritmi, bet vēlāk aizies tas ko pieminēju aprakstot tēmu!

To NeckaSypash jā skanējums ir darināts tīkams manai ausij un zini kas es arī tieši domāju par tiem diviem basiem, kas ik pa laikam ielien :wink:
Bet nu šis tāds experiments.

Post subject:
PostPosted: 21-Sep-2006 6:38:10 

Quote:
bij savā laikā tāds ansamblis Antiloop nu lūk ,ja kāds atminās, tad man personīgi kādu laiku patikās ko viņi ražoja. Manām ausīm un prātam patikās tas smagnējais beats, nevis kā trancam raksturīgais tik tik tik, kā arī melodija minimāla, bet toties sulīga. Šis gabals nav izteikts trance, bet ne arī tehno vienkārši skaņdarbs! Un nevajag piekasīties, ka sākums gabalam nemaz nav trance! Laikam speciāli tev Aheadx vajadzēja rakstīt, ka sākumā būz lauztie break beat ritmi, bet vēlāk aizies tas ko pieminēju aprakstot tēmu!

To NeckaSypash jā skanējums ir darināts tīkams manai ausij un zini kas es arī tieši domāju par tiem diviem basiem, kas ik pa laikam ielien :wink:
Bet nu šis tāds experiments.
da nepardziivo es tikai izteicos, un nedomaaju ka mans izteikums bij kaads aizvainojums, un Antiloop man arii patiik

Post subject:
PostPosted: 21-Sep-2006 9:00:15 
Mikseris.LV power user

Njuu, man nepatika, kaut kāds divslāņains basene pati par sevi, main instruments pats par sevi rosās. Vienveidīgs... Principā potenciāls gabalam ir tikai vajag vēl pārstrādāt. Kaut kas antiloopisks tur ir, tikai tiem džekiem bija izteiktāka virzība skaņdarba laikā.

Post subject:
PostPosted: 21-Sep-2006 10:12:30 

Sīkumi jau dažādi, bet kopumā vajag lai skaņdarbs rada kādas emocijas, kādu noskaņu, un šim ir sava ģēla. Pretstatā atsevišķiem skaņdarbiem kurus noklausoties vispār nerodas nekas. Trance, netrance hotj šlāgeris, pie vienas vietas, galvenais ka ir interese klausīties līdz beigām un atkārtoti nevis izrubīt pēc 0:25 ārā. Acīm redzot kāds sektors nervu smadzenēs man ir kairināms līdzīgi kā Vartaburger, un šie frekvenču virknējumi rada pozitīvus viepļa vaibstus. Neskatoties arī nedzan uz to, ka trance man galīgi parasti nerauj.

Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC+02:00