Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 24-Jun-2021 20:25:04

All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 09-Mar-2005 15:11:10 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 25-Feb-2005 12:53:43
Posts: 642
Kas helpā ir tāds kā nav pdfos?

o.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 17-Mar-2005 20:29:06 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 27-Aug-2004 15:45:18
Posts: 227
Komon :D ...izlasi....








a.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 18-Mar-2005 8:30:23 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 25-Feb-2005 12:53:43
Posts: 642
Push, NP, bet tu vienmēr uz jautāumu atbildi ar "ieteikumiem"? Es jautāju...te ir forums, ja zini - atbildi. Nezini - tad taa arī pasaki :)

o.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 18-Mar-2005 10:47:00 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 27-Aug-2004 15:45:18
Posts: 227
ai ai ai....tieshaam...neesmu tachu uz nevienu jautaajumu atbildeejis.....
....kaads es slikts :twisted:

varbuut kaads domaa, ka sheit es visu sakoshljaashu un iebaaziishu mutiitees.....pashiem arii mazliet smadzeniites jaapakustina.....varu tikai ievirziit domaashanu kaadaa virzienaa.....

...es pateicu kaa ir ar charmu un helpu...abus var samekleet internetaa....uz priekshu..... :)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 30-Mar-2005 18:37:33 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 20-Aug-2004 13:38:14
Posts: 132
Location: Ventspils
Atgriežoties pie spriedelējumiem par reālām ģitārām...
PC upgreidoju, liekas, tagad būs ok!
Vai te ir kāds, kas programmē ar REALGUITAR vai VIRTUAL GUITARIST?
No šiem man ir tikai nosaukumi. Gribētos šitos piedarbināt pie Nuendo un uzspēlēt.
Varbūt tos moduļus var kautkur aizņemties?
Sveix push! Es no Ventspils.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 30-Mar-2005 21:17:12 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 27-Aug-2004 15:45:18
Posts: 227
Quote:
Atgriežoties pie spriedelējumiem par reālām ģitārām...
PC upgreidoju, liekas, tagad būs ok!
Vai te ir kāds, kas programmē ar REALGUITAR vai VIRTUAL GUITARIST?
No šiem man ir tikai nosaukumi. Gribētos šitos piedarbināt pie Nuendo un uzspēlēt.
Varbūt tos moduļus var kautkur aizņemties?
Sveix push! Es no Ventspils.
skaties pastu.... :wink:


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 24-May-2005 11:43:54 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 20-Aug-2004 13:38:14
Posts: 132
Location: Ventspils
Sveix, Muzikanti u.c. !
Nezin, cik to maxlinieku te ir, kas reāli kauko dara ar Nuendo?
Nu es - ta vēl Push vai ir vēl kāds?
Manējais Nuendo dažreiz tā dīvaini izrīkojas ar MIDI datiem - iespēlēju visu pareizi pēc metronoma, bet midi redaktorā visi dati izrādās nobīdīti pa kādu pusotru sekundi t.i. nospēlēju 10. taktī noti uz 1. ceturtdaļu, bet redaktors to noti ieliek 9. taktī starp 3. un 4. ceturtdaļu.
Ko lai tur pieregulē?

Steinberga VIRTUAL GUITARIST ir ģeniāls izgudrojums!!!
Iesaku uzspēlēt..


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 26-May-2005 15:04:12 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 27-Aug-2004 15:45:18
Posts: 227
Quote:
Sveix, Muzikanti u.c. !
Nezin, cik to maxlinieku te ir, kas reāli kauko dara ar Nuendo?
Nu es - ta vēl Push vai ir vēl kāds?
Manējais Nuendo dažreiz tā dīvaini izrīkojas ar MIDI datiem - iespēlēju visu pareizi pēc metronoma, bet midi redaktorā visi dati izrādās nobīdīti pa kādu pusotru sekundi t.i. nospēlēju 10. taktī noti uz 1. ceturtdaļu, bet redaktors to noti ieliek 9. taktī starp 3. un 4. ceturtdaļu.
Ko lai tur pieregulē?

Steinberga VIRTUAL GUITARIST ir ģeniāls izgudrojums!!!
Iesaku uzspēlēt..
tev droshi vien ir iesleegts auto quantize - izsleedz un ja vajag kvantizee manuaali.....


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 28-May-2005 17:42:54 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 20-Aug-2004 13:38:14
Posts: 132
Location: Ventspils
Tu domā - Quantize Setup logā ir ieķeksēts lodziņš auto?
NAV. tas lodziņš ir tukšs.
Es jau arī visu laiku kvantizēju manuāli - t.i.
-iezīmē visu
- pavelk uz priekšu
- un ja vajag tad kvantizēju atsevišķas taktis
Iztikt jau var tikai neērti, ka vislaik jāliek tie dati atpakaļ.

Citādi NUENDO strādā perfect!!!!!


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 30-May-2005 9:58:03 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 25-Feb-2005 12:53:43
Posts: 642
Quote:
Tu domā - Quantize Setup logā ir ieķeksēts lodziņš auto?
NAV. tas lodziņš ir tukšs.
Es jau arī visu laiku kvantizēju manuāli - t.i.
-iezīmē visu
- pavelk uz priekšu
- un ja vajag tad kvantizēju atsevišķas taktis
Iztikt jau var tikai neērti, ka vislaik jāliek tie dati atpakaļ.

Citādi NUENDO strādā perfect!!!!!
Umm...ja tev ir "parastais (5inieks)" midi interfeiss, tad tam it kā nevajadzētu būt. Ja tu spēlē VSTi, tad skaņai varētu būt aizture, jo jebkurai kartei ir "latecy", bet ne midi eventiem. Tev gadījumā nav USB midi? Vēl var pačakarēties pie midi options. Metodom naučnovo vtika paslēgāt iekšā un ārā daudzās midi opcijas.

o.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 30-May-2005 14:00:55 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 20-Aug-2004 13:38:14
Posts: 132
Location: Ventspils
Tikko iedarbināju NUENDO 2 !!!!
Biški paspēlēju taka liekas būs OK!! Šitam aparātam visi MIDI eventi ir vietā.
MIDI es pieslēdzu ar parasto vadu - 2 piecnieki + platais pie sk. kartes.

Es kaukur lasīju, ka sekvenseri automatiski visus MIDI eventus viltīgi ieliek projektā nedaudz ātrāk nekā būtu vajadzīgs t.i. aprēķinot reālo latency tā, lai beigās viss sanāktu ritmā un nekas nevelkās.
Liekas, manējais NUENDO dara kauko līdzīgu. kaut arī nekādas traucējošas aiztures nav novērotas, pat spēlējot ar daudziem VST aparātiem vienā projektā.
Izskatās, ka NUENDO 2 = CUBASE SX


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 13-Jul-2005 9:49:07 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 27-Aug-2004 15:45:18
Posts: 227
ja kaads izmanto Nuendo3, vai Cubase3 un ir probleemas ar midi, rakstiet - paliidzeeshu (vajadziigi faili no origjinaalaa, nelauztaa Nuendo) :idea:


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 25-Jul-2005 17:20:30 
Man tads jautajums par Nuendo 2:

Parasti gabalu taisot (ar Reason) exporteju no taa katru device 24 bit wava un tad ieksha Nuendo attiecigi stereo treka. Man nav isti skaidra lieta ar tiem skalumiem (limeniem). Stradajot Reason un nobeidzot gabalu censhos, lai visas instr. partijas skan optimali un tai pat laika nenotiek CLIPS, tas ir, Reason mixeri audio celinju limeni man atshkiras, bet Nuendo mixeri visi audio celini ir vienada limeni pec wav failu importa, kaut gan saglabajas ta pati limenu attieciba, kas bija Reason. Un kaa tad tagad isti to kopeju signala limeni jacel? Vai sanak, ka jacel visi celini vienadi, vai ari tikai ar Stereo In/Out jadarbojas?
Helpa bija minets, ka audio celinju limeni optimali butu turet uz 0 db. Bet tad jau man uzreiz buus CLIPS ari Nuendo un nevareshu veikt manipulacijas ar skanjas limeniem mixa gaita.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 02-Aug-2005 19:30:34 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 27-Aug-2004 15:45:18
Posts: 227
Quote:
Man tads jautajums par Nuendo 2:

Parasti gabalu taisot (ar Reason) exporteju no taa katru device 24 bit wava un tad ieksha Nuendo attiecigi stereo treka. Man nav isti skaidra lieta ar tiem skalumiem (limeniem). Stradajot Reason un nobeidzot gabalu censhos, lai visas instr. partijas skan optimali un tai pat laika nenotiek CLIPS, tas ir, Reason mixeri audio celinju limeni man atshkiras, bet Nuendo mixeri visi audio celini ir vienada limeni pec wav failu importa, kaut gan saglabajas ta pati limenu attieciba, kas bija Reason. Un kaa tad tagad isti to kopeju signala limeni jacel? Vai sanak, ka jacel visi celini vienadi, vai ari tikai ar Stereo In/Out jadarbojas?
Helpa bija minets, ka audio celinju limeni optimali butu turet uz 0 db. Bet tad jau man uzreiz buus CLIPS ari Nuendo un nevareshu veikt manipulacijas ar skanjas limeniem mixa gaita.
atvaino, ka tik ilgi neatbildeeju....
Pirms laadee Reason taisiitos wavus Nuendo, normalizee vinjus visus uz -3db (varbuut, ka to var izdariit jau Reason?), peec tam mikseejot Nuendo, tev nebuus nekaadu probleemu..
principaa, ja tu ej shaadu celju tad necenties Reasonaa panaakt kautkaadu kopskanju, vienkaarshi visus divaisus normalizee -3db un gala miksu veido Nuendo...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 02-Aug-2005 20:25:20 
Push, paldies, nupat darbojos ar vienu gabalu, izmeginashu.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next

All times are UTC+02:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited