Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 05-Aug-2025 20:08:46

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 50 posts ]  Go to page 1 2 3 4 Next

Vai gribat piedaliities ?
Jaa. 80%  80%  [ 8 ]
Nee. 20%  20%  [ 2 ]
Kam tas vajadziigs. 0%  0%  [ 0 ]
Total votes: 10
Author Message
PostPosted: 15-Dec-2005 22:04:01 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Visi Visi !! Kam ir kāds sakars ar mūziku ..... R E M I X !!!

Laižam vaļā. hitmix and remix
Veidojam nelielu izpriecu hitmix(u) un remix(u) veidošanā, i mums būs labi i Dj(iem) būs labi.

1) Vajag dziesmu sarakstu ( hitmixam )
2) vajag ~2 ~3 dziesmas ( remixam )

izpriecas sākums 16.decembrī 2005.gadā no brīža kā tiek izvietots hitmix(ejamo) un remix(ejamo) dziesmu saraksts precīzaak 22:00 (piedāvātos sarakstus sūtīt uz mailu (laiks beidzas))
izpriecas ilgums līdz ziemassvētkiem precīzāk 23.decembris 2005.gads :D
Drīkst darīt visu mainīties sempliem, paprasīt lai kāds izgraiza (ja pats nevar) un galugalā izvietot kautvai uz drauga mājaslapas, galvenais lai būtu normāli pieejams jebkuram (nu ja galīgi nav kur tad uz www.soundclick.com) jo cik saprotu tur katram ir savs stūrītis. 8)

P.S. gaidīšu uz (laiks beidzas) dziesmu sarakstus līdz 16.decembrim 2005.gadam 21:00(pretējā gadījumā pats izvēlēšos) un tās dziesmas kuras būs vairākumā arī mixēsim un remixēsim :wink:

Vēl es gribētu Jūs palūgt, neaizpildīt šo topiku ar pārrunām , kā mixēt, kā remixēt, es domāju ka mēs visi zinām , kas ir kas, ja ko nezinām vaicājam privāti, vai veidojam jaunus topikus. bet shitais topiks lai paliek priekš konkrētas tēmas, jo beigās vēl pašus remixus un mixus šeit vajadzēs kautkā izvietot :wink:

Post subject:
PostPosted: 16-Dec-2005 21:32:44 

!!! S Ā K A M !!!

Remix(i) :
JEALOUSY - MARTIN SOLVEIG
PUSH THE BUTTON - SUGABABES
I'VE GOT A LIFE - EURYTHMICS

P.S. aptuvenai remixa garums nu kaa vinmeer, lai neapniktu liidz 4 min , ne mazaak par 3 min. Novirze no teemas (peec izveeles, ka saciit gaumes lieta)

Hitmix(i) :
Walk into the Sun - Dirty Vegas
The Weekend - Michael Gray
Call On Me - Eric Prudz
How Would U Feel - David Morales & Lea-Iorien
Which Way You`re Going - Robbie Rivera
What You Waiting For - Gwen Stefani

P.S. aptuvenais hitmixa garums nu kaa vienmeer, lai neapniktu liidz 15 min , ne mazaak par 8 min. Novirze no teemas (peec izveeles, ka saciit gaumes lieta)

Un nedaudz no manis, Sakaraa, ar to ka neviens savu dziesmu sarakstu nav iesuutiijis, izveeleejos vienkaarshi , internetaa no nejaushiem Top(iem) , stilam naf noziimes, galvenais Slaapes :) laizham valjaa.

Gribeetu visiem daliibniekiem luugt, sheit izvietot tikai remixus un hitmixu no augshupminetam dziesmaam, preteejaa gadiijumaa buus jaaluudz Moderators, lai izdzeesh attieciigo postu. un veel, driikst taisiit kaa sirds veelas, var njemt midi materiaalus (ja ir pieejami) var nu visu ko tu speej izdomaat uz kompa ar attieciigajiem materiaaliem. remixu un hitmixu garumi ir zinaami, nevaram ieklauties laikaa, vai par mazz, neliekam shitajaa topikaa !! hitmixaa jaabuut obligaati visaam seshaam dziesmaam.
Remixu var taisiit, kurai dziesmai veelies :D
P.S. un zheel protams , ka mees tik maz, bet varbuut kaads veel pievienosies :wink: Veiksmi darbiibaa. Shitaa izprieca ir tikai sporta peec, lai meegjinaatu katutko aatri un labi uztaisiit. zhuurijas nebuus balvas arii nebuus, bet buus prieks par paveikto darbu ;) un beigaaas no izveidotajiem mixiem uztaisiisim taadu aptauju, lai Dj ( un ne tikai , jo stili varbuut dazhaadi) noveertee un sabalso :roll: (bet tas peec ziemassveetkiem.

Post subject:
PostPosted: 16-Dec-2005 21:49:16 

Viss jau būtu jauki, tikai es tā īsti nesapratu, tu tos remiksus no mp3 (vai Wav) gatavojies taisīt? Tādā gadījumā jau vis tāds īsts remikss nesanāks ...

(edit)
Resp. ja būtu pieejams gabals sadalīts pa celiņiem (nesamiksēts), vai kaut vai pliks vokāls no tā gabala, tad būtu cita lieta - iespējams brīvs darbs ņemot nost vai liekot klāt. Vai plika vokāla gadījumā remiksētājs pats var visu pieražot, kas nepieciešams. Bet divos stereo celiņos samiksētam gabalam remikss ir visai relatīvs, jo to pa celiņiem to nu vairs nekādīgi nesadalīsi.

Post subject:
PostPosted: 16-Dec-2005 23:29:12 

Quote:
Viss jau būtu jauki, tikai es tā īsti nesapratu, tu tos remiksus no mp3 (vai Wav) gatavojies taisīt? Tādā gadījumā jau vis tāds īsts remikss nesanāks ...

(edit)
Resp. ja būtu pieejams gabals sadalīts pa celiņiem (nesamiksēts), vai kaut vai pliks vokāls no tā gabala, tad būtu cita lieta - iespējams brīvs darbs ņemot nost vai liekot klāt. Vai plika vokāla gadījumā remiksētājs pats var visu pieražot, kas nepieciešams. Bet divos stereo celiņos samiksētam gabalam remikss ir visai relatīvs, jo to pa celiņiem to nu vairs nekādīgi nesadalīsi.
vienalga kaa vari taa remixee, un pirmajaa postaa Luudzu izlasi peedeejo rindkopu, nu naf tach shitais nekaads tur konkurs, un remixeet var arii gatavu kompoziiciju (bez apvainojumiem, ja nevari remixeet, taisi hitmixu) arii buus jautri, jo man domaat, ka Pitbull arii kautko uztaisiis :)

P.S. un ja kadam ir kadi izejmateriaali, jau gatavi un vinsh grib ar vinjiem padaliities, tad to arii driikst dariit (origjinaalus diezvai kaads dabuus, bet pashtaisiitie arii der, jo tas tach tomeer ir remix, tur naf jaabuut visam origjinaalam) un pashi dziedat, ja gribat balsi tiiru, bez papildus fiichaam.

Post subject:
PostPosted: 16-Dec-2005 23:40:30 

Yuu!!! Šitas tiešām liekas interesanti... varbūt pamēģināšu arī es kādu remix uztaisīt, (gribētos atsevišķs celiņus dabūt kaukur...) un ar interesi paklausīšos citu veikumus :D :!:

Post subject:
PostPosted: 17-Dec-2005 0:45:06 

Gatavos mixus un remixus izlikt shada formaa:

Remix:

Nosaukums - Originalais izpilditajs - Remixetajs
links:
Time:
stils:
programmatuura (vai hardware):

hitmix:

Nosaukums - mixetajs
links:
time:
programmatuura (vai hardware):

Veiksmi Darba :wink:

Post subject:
PostPosted: 17-Dec-2005 2:48:26 

Quote:
remixeet var arii gatavu kompoziiciju (bez apvainojumiem, ja nevari remixeet, taisi hitmixu)
Remiksēt gatavu kompozīciju varēt, var, tikai rezultāts, būs, hmm., tāds kāds tas būs. Gatavam samiksētam materiālam, piemēram, ritma vai basa līniju tu nekādi nenomainīsi. Var tikai mēģināt kādus tembrus piebikstīt klāt + vairāk vai mazāk sajāt oriģinālā miksa skanējumu, padziedāt pa virsu u.t.t. To jau tev pašam vajadzētu saprast.
Mēģināšu paskaidrot vēlreiz - nopietnā līmenī remiksus taisa nevis no samiksētā (2 celiņos), bet no daudzceliņu materiāla. Protams, pastāv arī šādi tādi populāri/pazīstami remiksi, kas veidoti no jau samiksēta materiāla. Tomēr pamatā remiksi tiek veidoti uz daudzceliņu ieraksta bāzes, nevis no jau samiksētā 2 celiņu materiāla.

Post subject:
PostPosted: 17-Dec-2005 2:58:41 

Kabinet izlasi luudzu pirma topika peedeejo rindkopu. un izmanto to ko zini, un paraadi ko vari.

un jautajums, tev, vai nopietna liimenja cilveeki, kas remixee, seezh mikseris.lv foruma un meegjina kautvai 2 loopus salikt kopaa ??

Post subject:
PostPosted: 19-Dec-2005 2:54:41 

Quote:
Vēl es gribētu Jūs palūgt, neaizpildīt šo topiku ar pārrunām , kā mixēt, kā remixēt, es domāju ka mēs visi zinām
Forums ir vieta, kur cilvēki apmainās viedokļiem. Citu viedokļi var patikt, vai nepatikt. Aktīvo postētāju skaits ir tik niecīgs, ka nav nozīmes spriedelēt par topika pārmērīgu aizpildīšanu.
Quote:
remixeet var arii gatavu kompoziiciju (bez apvainojumiem, ja nevari remixeet, taisi hitmixu) arii buus jautri, jo man domaat, ka Pitbull arii kautko uztaisiis
Remiksēt protams, var. Iespējams, kāds par remiksu sauc arī savus mēģinājumus dziedāt līdzi radioaparātā skanošajam. Galvenais nosacījums, lai remiksētājam būtu pietiekoši nekritiska attieksme pret sava darba rezultātu.
Quote:
Kabinet izlasi luudzu pirma topika peedeejo rindkopu. un izmanto to ko zini, un paraadi ko vari.
Neuzskatu par vajadzīgu kaut ko pierādīt (it īpaši, remiksējot jau samiksētus materiālus). Šajā forumā piedalos, tāpēc ka tas, cik man zināms, ir vienīgais LV, kurā iespējams iegūt vērtīgu informāciju/apmainīties viedokļiem par mūziku/tehniku utt. (pārsvarā pateicoties dažiem kompetentiem lietotājiem).
Šī remiksēšanas ideja pati par sevi ir interesanta, tomēr ne jau tik primitīvā līmenī.

Post subject:
PostPosted: 19-Dec-2005 10:21:12 

Kabinet, kaada vella peec tev patiik chakareet smadzenes. nu njem taisi topikus cik sirds veelas, es nu patieshaam negribu redzeet shajaa topikaa visaadas sviestainas spriedeleeshanas.

Post subject:
PostPosted: 19-Dec-2005 10:32:05 

:) Tā izskatās, ka kabinetam baigi patīk piekasīties :D

Post subject:
PostPosted: 19-Dec-2005 10:36:45 

I'VE GOT A LIFE - EURYTHMICS- Aheadx
links: http://www.soundclick.com/util/getplaye ... 32464&q=hi
Time: 03:22
stils: Dance
programmatuura (vai hardware): Graiziiju Soundforge 8, remixeeju Cubase SX3.

labs labs, man pasham patiik :D

Patiikamu klausiishanos :wink:

Last edited by aheadx on 19-Dec-2005 21:51:36, edited 2 times in total.

Post subject:
PostPosted: 19-Dec-2005 10:51:37 
Mikseris.LV power user

a tie mp3 pasham jakachaa ?? :D

http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=365

http://www.soundclick.com/bands/default ... dID=599940

Post subject:
PostPosted: 19-Dec-2005 10:54:55 
Mikseris.LV power user

japanjem tas beibites pie dziesmas :DD

http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=365

http://www.soundclick.com/bands/default ... dID=599940

Post subject:
PostPosted: 19-Dec-2005 10:58:10 

Attieciibaa uz kompoziicijaam , mees visi esam vienaadaas attieciibaas, saakumaa prasiiju, lai Jus atsuutat dziesmu sarakstus ar kuriem gribeetu straadaat, neviens taa arii neatsuutiija, panjeemu nejaushas kompoziicijas, no dazhaadiem topiem. Isteniibaa pirmaas vietas visas, lai paliidzeetu mums izprast , kaads ir hiits, kaa vinsh skan no kaa vinsh sastaav un tt. kur dabuut origjinaalus (veikalaa protams), bet var arii taa kaa es to dariiju, es tikai vakardien dabuuju visas kompoziicijas, caur dc++. visas man nav wav formaatos, bet nokachaaju veselu leerumu, lai butu no kaa izlasiit, maksimaali labaa kvalitaatee. pusi jau esmu sagriezis, un profesionalitaates truukuma deelj, laikam pats nepaspeeshu visus remixus un hitmixus uztaisiit, bet ja buus kas veel straadaa es domaat pagarinaasim, sho izklaidi uz kaadu nedeelju ;) lai intresantaak buutu.

Post new topic  Reply to topic  [ 50 posts ]  Go to page 1 2 3 4 Next

All times are UTC+02:00