Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 12-Jul-2025 18:20:01

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
PostPosted: 03-Feb-2009 19:51:55 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Bet ka jau mineju interese taja cenu kategorija.
Cik noprotu pec komentariem tad neviens to t.amp neatzist.

PostPosted: 03-Feb-2009 20:22:07 

shis konkreetais mineetais T amps, ir vecaa DAP Audio Palladium P2000 kopija. Viens dzeks teicaas esam taadu darbinaajis, topiem OK, subiem--garaam. pat omnitroniks subiem esot skaneejis labaak.
ja taa godiigi, un es nesmejos---
http://www.discomania.lv/item.php?id=411
shitas amps mieriigi savus 800W uz 4 omiem izdos, turklaat dariis to labaak nekaa dazhs labs brendots amps . klipos gan shitos dziit nebuutu veelams ...

PostPosted: 04-Feb-2009 21:04:41 

Dabuuju naasiis to T.Amp'u (par ko vispaar teema pacelta). Nostraadaats godam. Priek's RCF C5212L topiem meeginaajumu telpaa, priekshu celj labi (bet prieksh topiem tikai). Savukaart bass, kas naak no TURBOSOUND TXD-218 bija paknaps... tad mans vecais Crown's CE2000 speeleeja lab aak... :cry: Visaa visumaa - jan ir budzheta variants, tad ir baigi labs variants visam, kas kustas augstaak par kaadiem 120Hz.

PostPosted: 10-Feb-2009 2:44:36 
reģistrēts - Mikseris.LV forumā

Quote:
Es no sava PLX 3102 iisaa piikjii esmu iedevis tiltaa reaalus 120-160V vienam 8 omiigam 18'' rcf , un amps ne klipoja, ne arii skaljrunis ir apmaukts, tas taa ja par cipariem runaa....
120-160V taatad +/- 60-80V, bet kaa tu sho mirkli(piiki) praktiski izmeriji, un sheit ir arii loti svarigi pie kadaam frekvenceem?

PostPosted: 10-Feb-2009 8:07:22 

pieliku testeri pie ampa spaileem un skatiijos uz raadiijumiem. Ir taads vienkaarshss testeris, kas aatri reagjee uz piikjiem. Frekvenci laidu konkreeti 47Hz siinusu. Es neteicu, ka tas bija kaadaa pasaakumaa vai tamliidziigi. 1 sekundi ielaizhot sinusu mieriigi var nofikseet pat ar visleetaako testeri, kaads ir spriegums izejaa. Taakaa nevajag man te +-60-80... Pasaacienaa logjiski, ka tu nezini nekad preciizi, uz kaadas F tev ir tas piikjis, kautgan arii jau var pateikt, zinot, kaadaa diapazonaa subs speelee, un uz kaadaam F konkreetajaa dziesmaa ir piikji ....
tikpat labi es vareeju teikt, ka pielikts bija oscilis pa 10K ar ierakstiishanas funkciju uz kompja. Patinu lenti apakalj un paskatiijos .......vai tas ko maina ?
kaapeec 1s nevis 10s , kur meeriijums, peec jebkuras metodologjijas, skaitiitos ticamaaks ? taapeec, ka man zheel savu subu, vienkaarshi un elementaari. galu galaa jauda ap program power ir diezgan riskants pasaakums, piekriiti.....
un starp citu savos mazajos tusinjos man vienmeer ir pielikts testeris ,dazhkaart pat divi, gan topiem, gan subiem . Es nemeedzu draivot pilniigaa tjomkaa, un peec tam suudzeeties par nodegushiem piikstuljiem, apmauktiem subiem, utt utjpr. Un arii esmu par to--ja ir par klusu, tad stiep veel vienu komplektu blakaam, nevis griez jaudu augshaa. Shajaa topikaa principiaali gribeeju veerst uzmaniibu konkreeti uz cipariem ...
kas kustas augstaak par kaadiem 120Hz.
Un runa nav hercos, bet gan neveelamo procesu slaapeeshanaa ap skaljrunja rezonansi. Ir starpiiba.

PostPosted: 10-Feb-2009 10:43:18 

Quote:
Frekvenci laidu konkreeti 47Hz siinusu
Iedod sīnusā sem skaļruņa Fs frekvences tos voltus... jo ilgāk jo labāk :) ok ,tas tā - humoram...
Bet par mērījumiem - taisība par visiem 99.99% (0.01% atstājot normālai subjektīvai domai)

PostPosted: 14-Feb-2009 0:45:19 

Viss ok Kevin, vnk gribejaas uzzinat precizaak, ne aiz launa prata :) Es pats meru ar parasto testeri 50 - 60 Hz sinusu, bet tas ir viss ko ar to var merit. Piekriitu, ka draivot spoli, taa lai cepas ari nevajag un tas ari nedos nekadu rezultatu, tam ir matematiski aprekini + ampa praktiskie elektriskie parametri

Post new topic  Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC+02:00