pieliku testeri pie ampa spaileem un skatiijos uz raadiijumiem. Ir taads vienkaarshss testeris, kas aatri reagjee uz piikjiem. Frekvenci laidu konkreeti 47Hz siinusu. Es neteicu, ka tas bija kaadaa pasaakumaa vai tamliidziigi. 1 sekundi ielaizhot sinusu mieriigi var nofikseet pat ar visleetaako testeri, kaads ir spriegums izejaa. Taakaa nevajag man te +-60-80... Pasaacienaa logjiski, ka tu nezini nekad preciizi, uz kaadas F tev ir tas piikjis, kautgan arii jau var pateikt, zinot, kaadaa diapazonaa subs speelee, un uz kaadaam F konkreetajaa dziesmaa ir piikji ....
tikpat labi es vareeju teikt, ka pielikts bija oscilis pa 10K ar ierakstiishanas funkciju uz kompja. Patinu lenti apakalj un paskatiijos .......vai tas ko maina ?
kaapeec 1s nevis 10s , kur meeriijums, peec jebkuras metodologjijas, skaitiitos ticamaaks ? taapeec, ka man zheel savu subu, vienkaarshi un elementaari. galu galaa jauda ap program power ir diezgan riskants pasaakums, piekriiti.....
un starp citu savos mazajos tusinjos man vienmeer ir pielikts testeris ,dazhkaart pat divi, gan topiem, gan subiem . Es nemeedzu draivot pilniigaa tjomkaa, un peec tam suudzeeties par nodegushiem piikstuljiem, apmauktiem subiem, utt utjpr. Un arii esmu par to--ja ir par klusu, tad stiep veel vienu komplektu blakaam, nevis griez jaudu augshaa. Shajaa topikaa principiaali gribeeju veerst uzmaniibu konkreeti uz cipariem ...
kas kustas augstaak par kaadiem 120Hz.
Un runa nav hercos, bet gan neveelamo procesu slaapeeshanaa ap skaljrunja rezonansi. Ir starpiiba.
|