Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 24-Jul-2025 11:46:09

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
 Post subject: Music Cleaning Software
PostPosted: 21-Mar-2004 22:54:32 
Hello, cilveeki! Man ir jautaajums, vai ir taadas programmas, kas no dziesmas attiira vocaalu un instrumentaali? Ja ir, tad kaa vinjas saucas?!

PostPosted: 22-Mar-2004 9:46:27 
Quote:
Hello, cilveeki! Man ir jautaajums, vai ir taadas programmas, kas no dziesmas attiira vocaalu un instrumentaali? Ja ir, tad kaa vinjas saucas?!
Jaa juutams ka dzekam nav nekaadas izpratnes par sho lietu!

Post subject: Yo...
PostPosted: 22-Mar-2004 11:56:25 
Nav veciit taadas progas. vieniigais variants kaa to izdariit - izmantot EQ(ekvalaizeri).

Texts prieksh Guest. Ja tev nav ko uzrakstiit tad arii neraksti. Taadu Bullshitu jebkursh var izdirst "profinj".

Post subject:
PostPosted: 22-Mar-2004 12:26:31 
Imposible :)))
Ja ar EQ nonjemsi balss diapazonu, izbojaasi visu skaneejumu un taapat kaut kur lejaa taa balss buus dzirdama! ...Nerunaajot par instrumental iznjemshanu :))

Post subject:
PostPosted: 22-Mar-2004 13:02:48 
Quote:
Imposible :)))
Ja ar EQ nonjemsi balss diapazonu, izbojaasi visu skaneejumu un taapat kaut kur lejaa taa balss buus dzirdama! ...Nerunaajot par instrumental iznjemshanu :))
Guriniek, es veelos dzirdeet labaaku variantu...

Post subject:
PostPosted: 22-Mar-2004 14:40:38 
Ouk, thx par info (;

Post subject: Skanjas attiiriishana
PostPosted: 22-Mar-2004 16:02:34 
Nu ja paarzin kaut nedaudz fiziku tad zin ka apgriezhot skanjas vilni apkaart un uzkopeejot uz preteeja skanju viljnja skanja dzeeshas. Taatad ja ir piemeeram ritms ar vaardiem un identisks ritms bez vaardiem tad apgriezhot identisko ritmu (Sound Forge - inverse funkcija) un uzkopeejot uz identiska ritma ar vaardiem - ritms dzeeshaas un paliek tiirs vokaals vai arii otraadaak. Tas viens no vieniigajiem veidiem kaa var dzeest netiikamas vai atstaat tikai tiikamaas skanjas. Tikai precizitaatei ir jaabuut %100.

Post subject:
PostPosted: 22-Mar-2004 16:50:25 
:lol
Tas ir tikai teoreetiskaa liimenii! Pameegini praktiski he he

Post subject:
PostPosted: 22-Mar-2004 16:54:46 
Un vispaar.... nav veerts diskuteet par balss izgrieshanu no gabala.... taapat nekas spiidosh nesanaaks ne ar EQ ne ar F.Funk superfiziku :)
Ja vaig dziesmas vokaalu, meklee accapella versiju...
Ja patiik vokaals, bet nepatiik biiti, uztaisi savus biitus un pa virsu uzliec accapellu :roll:

Post subject:
PostPosted: 22-Mar-2004 17:32:51 
P.S.

Vieniigaa manaa riiciibaa esoshaa proga, ar kuru var meeginaat izgriezt vokaalu:

Vogone Vocal Elimination Workstation v2.014

Cik zinu, tur tiek proceseeti stereolauki, lai atpaziitu balss frekvenciites un veiksmiigi taas izgrieztu (In a song, each audio component (vocal, backup vocals, drums, lead guitar, trumpet, etc.) is usually
stored on a separate track that the engineer can mix into the final song. When creating the mix, the
engineer will pan (adjust) each track as to where in the stereo field it appears to come from.
When a monaural vocal track is panned onto the left and right stereo channels, the phase of the vocal
on both channels is identical. When two signals are in phase, their graphic waveforms go positive
or negative (voltage) at the same time. If a vocal is center panned, its sound in both channels
have the same amplitude, which is the ideal situation to totally remove.)

Pats neesmu iemeeginaajis, jo jamais manu soundcard neatziist
Lai izdodas! :)

Post subject:
PostPosted: 17-Apr-2004 16:23:18 
Quote:
P.S.

Vieniigaa manaa riiciibaa esoshaa proga, ar kuru var meeginaat izgriezt vokaalu:

Vogone Vocal Elimination Workstation v2.014
Vai būtu iespēja vienoties, ka tu man šo programmu iedotu? :) Es labprāt patestētu :)

Post subject:
PostPosted: 17-Apr-2004 19:31:37 
proga mazaaka par megabaitu, ta kaa vari atstaat mailu...gan atradiisies laiks, kad nosuutiit :wink:

http://www.mtu.com/basics/vocal-eliminator.htm

Post subject:
PostPosted: 26-Jun-2004 18:30:05 
a man te novisiem shaada veida topika runaataajiem visvairaak ieduuraas F.FUNK fizikaalaa teoorija, jo shitie visi soft-suudi kas itkaa njemot sho vai to nost - reaals craps. Bet es pienjemu ka plate + speeciigs EQ speetu nodeliitot apakshas, I mean - atstaat vokaalu. Peec manas saprashanas, ja atkal piekjeramies F.FUNK teiktajam, tad ar EQ maximaali nonjemt nevajadziigo un tad meigjinaat iekodeet identisu back-up`u ko paarkopeet uz apgrieztaa viljnja.. nu man par to fizikaalo pusi maza saprashana.. moshka vareetu par shito padiskuteet..

Post subject:
PostPosted: 26-Jun-2004 22:25:38 
Quote:
a man te novisiem shaada veida topika runaataajiem visvairaak ieduuraas F.FUNK fizikaalaa teoorija, jo shitie visi soft-suudi kas itkaa njemot sho vai to nost - reaals craps. Bet es pienjemu ka plate + speeciigs EQ speetu nodeliitot apakshas, I mean - atstaat vokaalu. Peec manas saprashanas, ja atkal piekjeramies F.FUNK teiktajam, tad ar EQ maximaali nonjemt nevajadziigo un tad meigjinaat iekodeet identisu back-up`u ko paarkopeet uz apgrieztaa viljnja.. nu man par to fizikaalo pusi maza saprashana.. moshka vareetu par shito padiskuteet..
:lol:
1. Izfiltreejot apakshas jau nu tu vokaalu vienu pashu neatstaasi.
2. Un ja izfiltreejot apakshas gribeesi uztaisiit identisku biitu...nesanaaks he he... kaa arii nemaz neuztaisiisi identisku biitu nemuuzam!
3. Taa F.Funk teorija praksee nav izmantojama.

Post subject:
PostPosted: 26-Jun-2004 22:26:33 
Quote:
:lol:
1. Izfiltreejot apakshas jau nu tu vokaalu vienu pashu neatstaasi.
2. Un ja izfiltreejot apakshas gribeesi uztaisiit identisku biitu...nesanaaks he he... kaa arii nemaz neuztaisiisi identisku biitu nemuuzam!
3. Taa F.Funk teorija praksee nav izmantojama.

Post new topic  Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+02:00