Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 14-May-2025 12:09:57

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
 Post subject: Dj Scorp - The Waves
PostPosted: 26-Jan-2006 22:53:43 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Dj Scorp - The Waves

http://www.soundclick.com/util/getplaye ... 04545&q=hi

Šorei izdevies (vai neizdevies) dreamtrance gabaliņš...pēc manām domām, mans labākais darbs,tāpēc gribētos dzirdēt komentārus un jūsu visbargāko kritiku!!! :twisted:

Post subject:
PostPosted: 27-Jan-2006 3:11:53 

tev vajadzeeja arpegiatoru iesaakt ar pichbend un samazinaatu tempu, buutu forshaak (man taa liekas) un delay izmanto normaalus laikus, labaak skanees, izmanto taadus laikus, lai nepaliek neritmiska izjuuta.
treshaas minuutes laikaa kad naak augshaa arpegiators, izveelies vinjam taadas notis, kas skaneetu peec tonalitaates, jo naf obligaati jaaliek visas peec kaartas, ja tas bojaa melodisko struktuuru. instrumentu izveele nu to es atstaashu katra maakslinieka zinjaa :) jo taa ir tiiri individuaala lieta, ja grib dzirdeet shaadu skanju tad vinja tur buus. visaa visumaa, akordi kautkur paziistami, uz sitienu neatceros, kas vinjus izpildiija, bet tas jau naf slikti. vieniigais, ko (vismaz man) prasiijaas ir atmosfeera pietruuika, izklausiijaas taads, kaa skelets kautkam (varbuut ka taa arii ir) ;) jebkuraa variantaa malacis, jo man nezkaapeec vairaak patiik tie kas megjina muuziku uztaisiit nevis dazhaadu trokshnju salikumu :)

Post subject:
PostPosted: 27-Jan-2006 17:10:58 

Bet kas ir pitchbend, un kas man buutu jaadara, lai uzlabotos atmosfēra??? :roll:

Post subject:
PostPosted: 27-Jan-2006 17:24:43 

PitchBend ir taada fiicha, kas atrodas klaviatuuras kreisajaa pisee (paarsvaraa tas ir rulliitis) tembram uzliec parametrus par cik notiim vinjam staigaat, tavaa gadiijumaa vajag uzlikt vismaz kaadas 12 varbuut visas 24 takariigs no taa kuras tonalitaatyes gribi uzsaakt vinja darbiibu, pichbend paarvelk vienu tembru no konkreetaas noots liidz uzraadiitajai, tas ir ja tu uzspied Do turot pitchbend zemaakajaa liimenii (ja tev uzliktas 12 notis) tad skanees Do par vienu oktaavu zemaak, paarvietojot pitchbend uz nulles poziiciju tembra tonalitaate pacelsies liidz tam Do kuru tu esi uzspiedis, tas buutu taa apmeerram ja spied katru noti atseviski tad liec virsuu Glide skanees taa itkaa peld, bez assaam paarejaam, bet tavaa gadiijumaa tev skan arpegiators, vinjam glide nevar likt, jo pazudiis ritmiskaa uzbuuve tembram, bet ja izmantosi pichbend un tureesi vienu taustinju, tad buus normaali, jo neizjuks ritmiskaa tembra struktuura un tonalitaate maigi mainiisies .

Es ceru ka visu saprotami izstaastiiju :)

Par atmosfeeru, vinja sastaav no instrumentu izveeles, efectiem un instrumentu, kaa arii ritmpartiju iazvietojuma skanjdarbaa. piemeeram , ja gribi atstaat dzidru tiiru tembru bez effectiem, lai radiitu atmosfeeru pievieno fonaa veel papildus kaadu citu instrumentu kas skan citaa telpas vietaa. bet paarsvaraa prieksh atmosfeeras izmanto dazhaadus effectus, tjipa Chorus , reverb, delay, un galvenais atmosfeerai, lai neizklausaas mono. Tas ir instrumentu izvietojums.

P.S. Protams ka katrs taisa savadak, tamdeelj mans viedoklis nav tas vieniigais. jo katram muuzikas veidotaajam ir sava pieeja muuzikas veidoshanaa, un savs viedoklis par telpu, tembriem un muuzikas struktuuru (uzbuuvi)

un lai tu vareetu dzirdeet , kaa skan pitchbend, paklausies manu Tempo GO tur 2:10 skan tembrs, kas aizet lejaa, tas ir ar pitchbend taisiits, yas naf nekaads Sound FX , tas ir vienkaarsh tembrs, kursh ir caur EQ izdziits un ar Pitchbend novilkts

Post subject:
PostPosted: 27-Jan-2006 18:20:11 

Iskaidroji visu saprotami, 100% sapratu, Go Temp pitchu saklausiju bet bij problēmas to pitch atrast FL, jo viņš tur strādā bik savādāk, nekā skaidroji bet tomēr atradu un apjēdzu. Thnx! :D

Post subject:
PostPosted: 02-Feb-2006 13:24:22 

man patika dziesmas beigas..vai vari pateikt ar kaadu VSTI tu dabuuji to skanu???man vajag ko liidziigu,bet nevaru dabuut...nav VSTI..:/

Post subject:
PostPosted: 02-Feb-2006 13:44:10 
Mikseris.LV power user

kad tur skan mainais sintis vienspats baigais tukshums apakshaa.. nu baaigi prasaas mazu klusu meldinju apakshaa

http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=365

http://www.soundclick.com/bands/default ... dID=599940

Post subject:
PostPosted: 02-Feb-2006 14:01:11 

prasaas peec sintizaatorinja uzzinaashanas.. :D

Post subject:
PostPosted: 02-Feb-2006 14:06:22 
Mikseris.LV power user

ljoti iespejams ka kads no jau fl esoshajiem sintjiem tas ir

Post subject:
PostPosted: 02-Feb-2006 19:41:02 

Quote:
man patika dziesmas beigas..vai vari pateikt ar kaadu VSTI tu dabuuji to skanu???man vajag ko liidziigu,bet nevaru dabuut...nav VSTI..:/
Mjaa shajaa kompozicijaa izmantoju tikai un veiniigi FL ieklauto ekipeejumu, un tas laikam buus Sytrus :wink:

Post subject:
PostPosted: 15-Feb-2006 11:23:51 
pliks, neskanīgs, atmiņā nepaliekošs, rada lētuma sajūtu, kāda parasti pārņem lētos mazpilsētu klubiņos, kur tiek skandināti pop remiksi

Post subject:
PostPosted: 15-Feb-2006 11:28:37 
Mikseris.LV power user

jus mani nesapratisiet bet mn gribas kraut kad cilveki saka vardu POP..

bljaviens es nesmu pop jo mani nekalausas a vis ko klausas ir POP

Popular muzic

aaaa parspileju atkal

bralji un masa nekritisim grekaa vertet kas ir POP un kas nav

kapec komercija arii nevaretu but laba un kvalitativa muzika no kreativas puses a .. vaita tam vienmer jabut nevertigam noteiktu algoritmu raditam skanjdarbam ?

Post subject:
PostPosted: 15-Feb-2006 13:46:37 
sorrī, bet kā gan, lai vēl nosauc to, kas tik ļoti atbilst manai uztverei par to, kas ir pops - draņķis, draza? :] kurš gan varētu šādu mūziku klausīties ar sirdi un dvēseli, baudīt mūziku, nevis kalbasīties vienā ritmā ar smedzenes pumpējošiem basiem un priecāties par žvīkstošajiem sintizātoriem, kas ir sen (man pat neklausoties šādu mūziku, bet šur tur nejauši dzirdot) apnikuši un, kurus dzirdot vemt gribās! visi šie gabali nāk vienādi kā no konveijera un nekādu sajūsmu un pacilātu stāvokli nerada - tātad draza, mēsls! nevaru ierubīt, ko cilvēki domā radot šādus šitus - es kļūšu slavens, manu muzonu spēlēs tajā daudzstāvu mājas pagraba klubā, būšu supermega stilīgs un populārs - lūk vārds pop! mūzika ir nebaudāma... ir dzirdēts, ka saka - kāpēc gan tā mūzika nevarētu būt laba? jau iedomājoties to ar kādu mērķi tā tiek radīta - nopelnīt - pretīgi paliek! un šitais konkrētais gabals ar! vispār jau zb man te purpināt

Post subject:
PostPosted: 15-Feb-2006 14:06:23 
Mikseris.LV power user

es tagad neko neteikshu par konkreto gabalu topikaa

bet pag tu liec salidzinajumu POP=MESLS

es runaju par to ka shits apzimejums POP jau tads kaa lamuvards kljuvis

un ja piemeram sicosh sintezators mani izraisa patikamas emocijas tapat kaa garshigs gitaras akords un ritms ar basu rada man ipashas emocijas
tas nozimee ka esmu tuksh cietpauris kas to vien sajedz kaa tresities bezfilmaa parijies vitaminu un ripas ???

nu kamon tad kursh ir tas pareizais muzons kuru tu atzisti par vertigu ??

tikuntaa var buut labs divritenis un var but arii sudigs .. tas kas vienam ir nevertigs otram kautko nozimee un stulbi ir savu viedokli biidit par pareizo .. jo tikuntaa tas bus subjektiivs

Post subject:
PostPosted: 15-Feb-2006 15:13:39 

Vadaataaj , pameegjini to visu veelreiz un Dzejaa ;)

Post new topic  Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+02:00