Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 15-May-2025 7:20:43

All times are UTC+02:00

Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 30 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 12:25:11 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

man vienkaarshi intereseeja vai , tu vinjus zini.

un jaa esmu par sevi augstaas domaas, jo vismaz sheit Mikserii, neesmu veel dzirdeejis neko pienaaciigi labu, ko vareetu saukt par electronisko muziku (un par remixiem nerunaasim) un arii tirguu nav nekas lielisks.
es nepretendeeju uz baigo electronic speciaalistu, bet muuzika kaa taada man sanaak pietiekoshi laba un melodiska, ja citiem muuzika asocieejas ar ritmu un diviem akordiem (man jau pasham arii taa sanaak) tad es vismaz censhos uztaisiit melodiju (vai skan vai neskan taa ir gaumes lieta) bet turpinot straadaat domaaju, ka vareeshu ar laiku pavilkt gan kvalitaati gan lipiigumu (pie peedeejaa man daudz veel jaastraada jo pagaidaam taisu tikai to ko pats gribu dzirdeet).

un jautaajums intresants. cik daudzi ir aizdomaajushies no taa vai tas ko vinji dzird ir patieshaam tas ko vinji grib dzirdeet? vai arii klausaas tamdeelj ka tas ir vieniigais ko piedaavaa?

Last edited by aheadx on 01-Feb-2006 12:36:48, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 12:30:16 
:DD Axeadx tev pasham par sevi smiekli nenaak?

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 12:38:56 

pasham par seviim , pagaidaam nee, peec gada naaks , bet vai par seviim nezinu.
bet par teviim man tagad naak.

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 12:49:58 

Quote:
Soms aka. Craft B (Amber Muse),
Brainslokker ir tiiri labs (buus reliize uz franchu leibla),
Tie pashi Lathouse kaadreiz arii taksh uzmeistaroja "Riga Style", kas bija populaars visaa muusu dzimtenee un aarpus taas...
Brain (Drum'n'bass reliizes uz aarzemju leibliem)
Kaa arii veel dazhi kuri noteikti apvainojaas ka nenosaucu.

Tu Axeadx ljoti daudz domaa par sevi, tapeec par citiem nezini vai negribi zinaat, piedod, bet peec taa ko Tu raksti taa var nospriest. Latvijaa ir daudz potenciaalu elektronikas skanjadarbu meistari.
pie tava saraksta atgriezhoties.
Soms - labs (uz drum&bass)
brainslokker - DJ (nekaada sakara ar muuzikas veidoshanu un neteikshu ka Latvijaa vinju daudzi zin)
Lathouse - labs (projekts startam)
brain - neesmu dzirdeejis (latvijaa galiigi svesh vaards)

P.S. tad varbuut tev tomeer buus realaaki varianti ?

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 13:33:23 
psc..brain - latvijaa sveshs vaards...!! tu vispar aarpus savas istabas degunu esi pabaazis??
cafe2 albuumu esi dzirdeejis?
tas, ja tu nezini, nenoziime, ka citiem tas nav pazistams....es protams nerunaju par la rocca, nautilus utml iestazhu apmekletajiem..

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 13:43:30 
PS: brannslokker nav nekada sakara ar muzikas taisishanu??? kaa var shitadu bulshitu dziit...
par UHU ari noteikti neko neesi dzirdejis, lai gan nupat izdevis plati uz international deejay gigolos..

atver acis!!

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 13:51:06 
Soms.. Drum'n'Bass?????? Paskaties ko vinjsh uz Amber muse ir izdevis! DEEP HOUSE! un pasham ir pilns ar visaadu house un trance ko agraak veidojis.

Aheadx, labaak nerunaa ja nezini.

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 14:59:15 

njā... Te viens ir gribējis paspīdēt ar savu ''gudrību''...

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 15:57:29 

Quote:
psc..brain - latvijaa sveshs vaards...!! tu vispar aarpus savas istabas degunu esi pabaazis??
cafe2 albuumu esi dzirdeejis?
tas, ja tu nezini, nenoziime, ka citiem tas nav pazistams....es protams nerunaju par la rocca, nautilus utml iestazhu apmekletajiem..
un kas tad vinju zin 10 kaiminju puikas? nevienaa vietaa neesmu maniijis, nedz internetaa nedz zhurnaalos vinja vaardu !!

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 15:58:34 

Quote:
PS: brannslokker nav nekada sakara ar muzikas taisishanu??? kaa var shitadu bulshitu dziit...
par UHU ari noteikti neko neesi dzirdejis, lai gan nupat izdevis plati uz international deejay gigolos..

atver acis!!
atveeru, ar muuzikas veidoshanu joprojaam nav nekaada sakara, jo vinsh MIX(e) DJ(s) un autors nav viens un tas pats !!

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 16:00:00 

Quote:
Soms.. Drum'n'Bass?????? Paskaties ko vinjsh uz Amber muse ir izdevis! DEEP HOUSE! un pasham ir pilns ar visaadu house un trance ko agraak veidojis.

Aheadx, labaak nerunaa ja nezini.

taisiijis vinsh varbuut ir viskautko, bet labaakais kas vinjam ir ir D&B stilaa mieriigaa !! (to ko vinsh maajaas prieksh kaiminjiem taisa man neinteresee, es skatos ko vinsh ir publikai uztaisiijis) !!

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 16:02:18 

Quote:
njā... Te viens ir gribējis paspīdēt ar savu ''gudrību''...
nezinu par kaadu spiideeshanu Tu runaa, bet ....... ! un Pasi papriekshu izprotat, kas ir elektroniskaa muuzika, kas ir izpildiitaajs (radiitaajs) un kas ir DJ (s). ja katru DJ(u) kas divas kompoziicijas ir samikseejis veiksmiigi sauksim par muzikiem (autoriem) tad sviests pilniigaakais buus.

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 16:16:33 
ak tad neesi manijis i-netaa? nav jau briinums, ja skataas www.teens.lv

max brannslokker:
atveri acis? tad uzliec tagad brilles un palasies...http://forum.sub.lv/viewforum.php?f=12

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 16:24:25 
Mikseris.LV power user

http://www.discogs.com/release/556513

http://www.discogs.com/release/481662

http://www.discogs.com/release/326263

http://www.discogs.com/release/255104

http://www.discogs.com/release/251923

un no pedeja linka var vel iziet uz LV artistiem......

Post subject:
PostPosted: 01-Feb-2006 16:25:06 
aheadx, vot poka ti tut vseh kritikuesh, ljudi izsdajutsja za granicej, a ti vse sidish i rasskazivaesh o tom kakoj ti oh*** :lol:

Dj i muzikant - ne odno i tozhe, dlja takogo krutogo parnja kak ti, ja tebe objasnju - dj stavit muziku(chuzhuju i esli est vozmozhnost svoju) na meroprijatijah, diskotekah, rejvah i td. i tp. Muzikant muziku libo igraet s instrumentov imesjushihsja v nalichii, libo sochinjaet muziku, libo vse vmeste. Takzhe zamechu chto chelovek mozhet bit i dj'em i muzikantom, a to chto izdaetsja k primeru u menja zagranicej, tam k tvoemu sozhaleniju ne "divas samiksetas kompozicijas", a mnoju pridumannie track'i, takzhe i so vsemi ostalnimi dj'mi/muzikantami.

Takzhe esli kto ne znaet v proshlom godu u latvijsko-rossijskogo proekta Alexandroid vishel albom na Lo recordings v UK + u proekta Sound Meccano+E.Droomof vishel albom na lejble RX:TX v Slovenii vrode bi.

Aheadx'u eti proekti sudja po vsemu ne izvestni, odnako vsem ostalnim sovetuju poslushat...ochen klassnaja muzika:)

Peace!!!

Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 30 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC+02:00