Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 28-Mar-2024 22:51:01

All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 66 posts ]  Go to page 1 2 3 4 5 Next
Author Message
PostPosted: 05-Mar-2006 20:30:48 
Sveiki! Esmu liels elektroniskaas muuzikas baudiitaajs. Visu cienju, muuzikas veidotaajiem! Esmu neparasti radosh un originaals frukts, kursh generee neparastas idejas. Man ir milzums originaalu ideju, sizetu, scenaariju videoklipiem, kuri atshkirtos no vairuma ar domas un fantaazijas lidojumu. Divi sizeti ir izcili originaali! Ja realizeetu kaut vienu no tiem, tad panakumi neizpaliktu pat aarpus latvijas robezaam! Esmu pietiekoshi pashkritisks, taadeelj zinu ko rakstu. Interesentus, luudzu, sazinaaties. Ja izlemsiet sadarboties, garan`teeju, ka nekad vairs negarlaikosieties!
Pashlaik rakstu romaanu par visaadaam interesantaam lietaam, kur liela loma ir atveeleeta elektroniskaas muuzikas dziivei. Zinaamas paraleeles var vilkt ar Irvina Velsha romaanu "Trainspotting", tachu, shis buus konceptuaali atshkiriigs darbs, bet ar tamliidziigu stilu.
Sazinieties un nenozeelosiet! Garanteeju! Ar cienju, Senna.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 05-Mar-2006 22:19:06 
Offline
Mikseris.LV power user
User avatar

Joined: 20-Sep-2005 9:52:44
Posts: 1006
es esmu pietiekoshi kruts tipinsh lai uzreiz pateiktu ka nolaid degunu saulit... ne tu esi ko spejigs radit ne realizet .. paradi ko esi paveicis un tad tikai sac ar ambicijam savam ... plus jautajums cik tev gadinju ?

_________________
MANA MUZIKA

http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=365

http://www.soundclick.com/bands/default ... dID=599940


Top
   
 Post subject: atbilde gudrelim
PostPosted: 06-Mar-2006 10:05:57 
[removed - bez rupjiibaam]

Paraadi, paraadi klipu, ko? Tu laikam neatshkir atshkiriibu starp scenaariju un reziju! Taadu gudrelju pilna Latvija, seez uz saviem mazajiem lauriem, un celj degunus vai debesiis, citus pilniigi ignoreejot. Tikai Latvijaa kas taads ir iespeejams, ne kur citur! Rietumos, kad padzird, ka kaadam ir ko teikt, zondee momentaa - vai ir kas vai nav, bet sheit.... A, tu, davai, kruchonnijs, - ja esi tik zinosh par cilveekiem, peec maza skribeleejuma forumaa, tad paarbaudi, neviss dirss uz citiem!

Visticamaak, ka taadu kretiinu deelj, kaa tu, man netiek dota shii iespeeja, jo firmas neuzskata pat par vajadziigu atteikumus uz e-mailu atsuutiit, vai piezvaniit! A, es, laiku tikai zaudeeju, gaidot, kad kaadam beidzot labpatiksies mani vismaz uzklausiit! Labi, piedod, nenjem bietee. Es mazliet...varbuut nemaz neesi taads suuda gabals, kaa izliecies! Ko tad es varu uzzinaat par cilveeku no paaris rindinjaam forumaa. Bet, piedaavaajums paliek speekaa! Es zinu ko varu un ko nevaru! Es nekad nelektu augstaak, nekaa patiesiibaa varu, un ar pashkritiku man viss ir O.K. Visu cienju, Senna.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 06-Mar-2006 10:26:25 
Offline
Mikseris.LV power user
User avatar

Joined: 20-Sep-2005 9:52:44
Posts: 1006
vienkarshi pec tava pirmaa texta ko uzrakstiji protams ka liekas ka nepamatoti ir sakapis galvaa ... es jau neuzkadas naudas mucas nesezhu .. vienkarshi ja tiesham ir laba kada ideja atsutiu ieskatu daljeju..


abilev@inbox.lv


varbut tiesham ir taa verts


bet sore shitada sevis reklama varbut ir par iemeslu kaapec citi izvairas no atbilzhu sutishanas... latvija ir maza valsts un te tevi drizak nograuzis jaa sakumaa skalji kliegsi

_________________
MANA MUZIKA

http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=365

http://www.soundclick.com/bands/default ... dID=599940


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 06-Mar-2006 12:51:02 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 05-Oct-2004 7:34:47
Posts: 1284
Location: Rīga
Ja jau viss tiek nostādīts pēc principa līgums pa priekšu un tad jeb kas cits, tad pasaki iesākumam cik maksā tas tavs nenormāli kreatīvais produkts. Un kādā veidā tu līgumā dod savas garantijas. Ja nu negribi tad cita lieta, bet sludinājums parasti ietver arī cenu, un tad ja tā ir riska vērta tad var arī sākt rakstīt mailus utt, citādi ir arī citi cilvēki ne mazums kas dara šādas lietas, ieskaitot pašus mūziķus.

Garantijas gan tev ir skaistas, bet mūsu zemītē no videoklipa kvalitātes un tā cik tas oriģināli izdomāts nav daudz atkarīgi panākumi, ja produkts netiek pasniegts plašākā veidā. Lieta kustināta. Bet nu pieņemsim ka tā, nav man mērķis tevi apstrīdēt.

Tas tīri tā par oficiālo biznesu. Vienkārša interese cik šāds pasākums izmaksā. Pagaidām gan nav iestājušās vēl kreatīvās pohas tādēļ tik ieinteresēja.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 07-Mar-2006 22:34:23 
Runaajot par konkreetaam izmaksaam, nevaru nosaukt pat aptuvenus skaitljus, jo tas ir atkariigs no nepiecieshamo dekoraaciju izmaksaam, kas panjemtu lielaako dalju. Bet iireet telpas uz zinaamu laiku, lai taas atbilstoshi izdekoreetudekoreetu un uznjemtu klipu, ariimaksaatu zinaamu naudas summu. Tad veel honoraari aktieriem, operatoram u.c. Neviens, iznjemot entuiazistus, par pliku paldies neko dariit nemaz netaisiitos. Pirmajaa klipaa, ko veelos uznjemt ir nepiecieshams daudz personu dazaadaas videes. Tikai taa varu veestiit to, ko veelos paraadiit, bet tas prasa daudz laika un naudas, kaa man pashreiz nav. Es neesmu taameetaajs, bet maakslinieks. Izmaksu apreekinaashanai vienalga pashreiz veel nav jeegas, kameer netiks atrasts, kaads, kuram labpatiksies uzklausiit manas idejas, un investeet tajaas, ja atradiis taas par pienjemamaam.
Nav viegli uztaisiit labu klipu, ja nav sho priekshnosaciijumu un attieciigo apstaaklju. Pameegini ko taadu paveikt, ja tev jaastraadaa celtnieciibaa liidz seshiem vakaraa, un domubiedri ir Riigaa, nevis Liepaajaa! Organizatoriskais darbs prasa milzums puulju, taadeelj censhos izsisties - sevi pieraadiit, lai klipu un kino veidoshana kluutu par manu pamata darbu, ar kuru pelniit gimenei iztiku. Es veelreiz atkaartoju - ja es nebuutu paarliecinaats par savu talantu par visiem 200%, tad vispaar nebuutu pat iepiiksteejies! Paldies Dievam, beidzot man ir arii jau dazi, kuri ir ar mieru riskeet un sadarboties! Zeel, ka agentuuras un studijas neliekas ne zinis, tachu visam savs laiks un vieta. Visu cienju! Senna.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 08-Mar-2006 0:35:50 
Offline
Moderators
Moderators
User avatar

Joined: 30-Dec-2004 16:49:53
Posts: 883
Location: Liepāja, Latvija
Hm, ... nu un ko tad Tu gaidi no mums? Mēs te vairums esam ''pliki'' muzikanti/hobijisti, arī makanie ''entūūzisti''! :lol: Nu protams, uzbliezīšu es kādu superīgu hītu/singlu, gribēsies jau kādu klipiņu ar! Pieņemsim ka tas jau ir noticis! Kāda varētu, tavprāt, būt rīcība? Kur ir tas garants, ka taisni ES ar savu hītu/singlu Tev derēšu? Un, kam tad to bagāto onkuli būs jāmeklē, lai uztaisītu to klipu? ... jo es ta savējo atradu, kas man palīdzēja uztaisīt to hītu/singlu! Un vēl, par lauru plūkšanu, naudiņas dalīšanu :?: :!: - ko tad īsti sagaidi no visa tā? Kā iedomājies klipa traktēšanu - kā mūziķa, vai konkrētā hīta/singla ''izbīdīšanu'' masās/mēdijos, vai kā SAVU gara/mākslas darbu? ... kā tad sanāk, ja mēs abi esam ''entūzisti''?
... nu lūk tādas pārdomas ... :idea:


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 08-Mar-2006 13:42:34 
Protams, ir jauki nodarboties ar to, kas pasham sagaadaa baaudu, tomeer ir liela starpiiba starp hobiju, ko dari briivajaa laikaa, un kas nav primaarais iztikas pelniishanas veids (entuiazisms) un hobiju kaa pamatdarbu, kas dod droshiibu un attieciigo vidi. Es uzskatu, ka manaa gadiijumaa, lai sasniegtu labaako kvalitaati, ir piemeerots tikai otrais variants, jo taada ir mana buutiiba - ja ko dari, tad dari taa, lai par to nebuutu jaasarkst. Es nedzenos peec leetas popularitaates, uztaisot viduveeju entuiazista meeslu, savam vai dazu draugu priekam. Bez tam, ja projekta vai klipa ideja ir originaala un pietiekoshi interesanta vidusmeera auditorijai, tad ir iespeejams piesaistiit speeciigaakus atbalstiitaajus ar vajadziigo finanseejumu. Taalaakaai virziibai uz plashaaku auditoriju ir nepiecieshama efektiiva reklaamas kampanja, kura saakotneeji jaaveido principiaali atshkiriigu no pierastaa, lai pieveerstu nepiecieshamo uzmaniibu. Manupraat, tikai taa iespeejama izraushanaas no provinciaalisma znaugiem. Tachu Latvijas muuzikas tirgus valji zinaamaa meeraa ignoree shaadu pieeju. Paanalizee to ko redzi TV ekraanaa. Viss Latvijas muuzikas bizness iet vienu un to pashu celju, ko citi jau nogaajushi. Piedaavaajums visai viduveejs, ar atsevishkiem iznjeemumiem: Viena iznjeemumu grupa ir talantiigie, kuriem paveicies ar producentiem un menedzeriem, bet otri - ne mazaak talantiigi, bet bez augshupvirziibas strateegijas veidotaajiem. Piemeeram, Dzelzs Vilka gabalu - skaiti liidz triis, ir iespeejams mieriigi aizvilkt liidz MTV un VIVA auditorijai, tachu nepiecieshama originaala strateegija, lai pieveerstu to duuzu uzmaniibu kaut uz dazaam sekundeem. Tagad vairs nav astonjdesmitie un devinjdesmitie - tirguss ir paarsaatinaats, bet skatiitaajs aarkaartiigi izlepis, un tas ir jaanjem veeraa. Visu cienju. Senna.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 08-Mar-2006 14:48:56 
Offline
1 līmenī - Mikseris.LV forumā
1 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 04-Mar-2006 15:56:07
Posts: 31
Location: Jelgava
Domaaju, ka nepareizajaa vietaa reklameejies. Labaak velcies uz reklaamu agjentuuraam un pameegjini tur kaut ko pieraadiit.
Un ja draugu prieks skaitaas leets prieks... Sviests Tev galvaa, cilveecinj :) Bet lai nu taa buutu. Katram savs celjsh.


Top
   
PostPosted: 08-Mar-2006 16:33:52 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 27-Jul-2005 12:33:41
Posts: 405
Location: underground
vispaat katrs cilveeks saak ar kautko.....no saakuma ir jaapieraada sevi ar kautko...tu vareetu no saakuma saakt ar kaadu mazu video.....Lai izveidotu video klipu ir vajadzigi profesionali cilveeki...tu taads noteikti neesmi....tads iesaaceejs varbut.... :lol: aa nee tu vispaar esi 0 jo neko neesi sataisiijis...peace...

_________________
braindance


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 08-Mar-2006 16:39:27 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 31-Jan-2006 23:41:01
Posts: 594
Location: Latvia,Bauska
mjaa..uztaisi kko un pieraadi mums,ka viss ko saki,nav tik pliki vaardi..:PPP


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 08-Mar-2006 17:33:28 
Offline
Moderators
Moderators
User avatar

Joined: 30-Dec-2004 16:49:53
Posts: 883
Location: Liepāja, Latvija
Quote:
Domaaju, ka nepareizajaa vietaa reklameejies. Labaak velcies uz reklaamu agjentuuraam un pameegjini tur kaut ko pieraadiit.
Tur jau tā lieta, Senna, ... redz, mēs šeit, šajā forumā, un tamlīdzīgos, esam tikai lielākā, vai mazākā mērā (~90%) ''hobijisti''! Ja Tu būtu mums LĪDZĪGS, tad protams būtu interesanti uzbīdīt kādu PROJEKTU, ar kopīgām interesēm sevi ''parādīt'' - mēs, kā musicmeikeri savus darbus, Tu, kā videomeikinga cienītājs savu klipu! Ar kopīgiem spēkiem bīdīt visas šīs lietas līdz zināmam un iespējamam līmenim, mēdijiem! ... bet kā izklāstīji, esi gatavs strādāt par pakalpojumu! ... sorry, mums pārliecinoši naf liekas naudiņas, lai sev iegādātos normālus (LABUS :!: ) skaņu monitorus, skaņu kartes, nerunāsim par mūzikas instrumentiem un līdzvērtīgām DJ aparatūrām, kur nu vēl klipu sev atļauties! Un vēl, mūziķu darbus var redzēt visapkārt - mūsu, citu, profesionāļu un ne tik, slavenu un nē! Vari izvēlēties kuru gribi, bet kamēr Tu nēesi sevi kaut kā parādījis, kā arī savus darbus, var izveidoties situācija, ka paudi tieksmi pēc cēliem mērķiem pa ''tukšo''! Hobijisti un jauniņie Tevi ''nepavilks'', bet slavenības ar Tevīm neparakstīsies! .... nu ja vienīgi neatradīsi kādu mentoru, tipa Sorosa onkuli! Nu ko, lai Tev veicas! ... kas zin, varbūt tas būsi Tu, kas varbūt kādreiz nākotnē mums taisīs klipus MTV un VIVA cienīgus! :wink:

P.S. Norādi kādu linku uz saviem darbiņiem! Būtu interesanti paskatīties! Un vēl, kas tā bija par reklāmu, ko rādīja TV Dzintarē? Mošk ka atceros, bet ja nē, tad varbūt varētu to dabūt! Šobrīd tur ir savi cilvēki! :wink:


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 08-Mar-2006 17:53:16 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 19-Oct-2005 20:45:34
Posts: 407
Location: Latvia, Cesis
Quote:
... sorry, mums pārliecinoši naf liekas naudiņas, lai sev iegādātos normālus (LABUS :!: ) skaņu monitorus, skaņu kartes, nerunāsim par mūzikas instrumentiem un līdzvērtīgām DJ aparatūrām, kur nu vēl klipu sev atļauties!
Tur jau tā lieta, ka nav "liekas" naudas kādam video, tagad pats jaunu apavu pirkšanu atliku par mēnesi, jo, redz, jaunas austiņas ir pirmās nepieciešamības prece šobrīd. Manuprāt, video klipa uztaisīšanas izmaksas nebūt nav mazas, kā pats (senna) teici, jo vajag taču maksāt operatoriem, aktiertiem utt., tā kā bez vairākiem simtiem neiztikt :? Saki, ka līgums pa priekšu, bet jau nu noslēdz līgumu, ka apņemies uztaisīt klipu, bet cilvēks pēc tam nav spējīgs samaksāt....

_________________
Image


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 08-Mar-2006 17:57:17 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 05-Oct-2004 7:34:47
Posts: 1284
Location: Rīga
GTC Studio saka pareizi. Bet neskatoties uz to, mēs, tie kas pagaidām piedalāmies diskusijā, esam pāris promiles no tiem kas šo var teorētiski izlasīt, tādējādi sludinājums ir pilnīgi normālā vietā. Kāds kuram tas viedoklis jau ir atšķirīga tēma, bet kopumā tie ir subjektīvi viedokļi, katram mums uz tādiem ir tiesības zināmās robežās.

Piekrītu par to ka nenāktu par skādi kāda norāde uz gatavu darbu. Kaut vai kādu demo scenāriju vai mazu īsfilmu vai ko. Tā teikt redzēt praksē. Es zinu ka cilvēki kas pie šādas idejas nav nonākuši vakardien mēdz uzturēties kopā ar cilvēkiem kam ir piekļuve daudz maz kārtīgai video aparatūrai, kas savukārt necenšas tajā sēnes audzēt, līdz ar to vismaz prieka pēc ik pa mirklim top pa kādam interesantam jokam. Kamēr vēl nav ierāvuši žūksnī un neliek vairs reklāmas forumos. Demo ir vēlams. Un tā pat arī attiecīgas zināšanas un arī papīrs kas to apliecina. Sakari. Bet tas atkal tikai mans viedoklis, vismaz man personīgi prasītos ja rodas vēlme zināt un redzēt ko var. Vari ņemt vai neņemt manu viedokli vērā. Katram savs ceļš uz panākumiem.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 08-Mar-2006 17:57:52 
Es neveelos nevienu aizvainot, bet man ir nepiecieshams iists darbs shajaa nozaree. Esmu 95 gadaa uztaisiijis vienu komercreklaamas klipu, kuru, iespeejams, var atrast TV Dzintares arhiivaa. Klips reklameeja vienu apsardzes kompaaniju- Spiidola. Klipu raadiija gandriiz gadu katru dienu. Bet no mana viedoklja tas klips ir suuds, jo bija zinaami ierobezojumi - man bija maza teikshana, un operators/mikseetaajs sachakareeja visu porciju, jo neklausiija maniem noraadiijumiem. Tachu visiem citiem (klients, TV Dzintare, TV skatiitaaji) tolaik tas meesls tiiri labi gaaja pie sirds. Runaajot par profesionalitaati - tad tieshaam, pieredzes man iztruukst, tachu man ir dazi plusi - pilniigi atshkiriigs skatiijums, stils un izdoma. Paveerojiet TV piedaavaajumu! Kur var redzeet ko shokeejoshu un nebijushu? Mans stils ir - shokeet, jo esmu maksimaalists un traks pohujists, kuram patiik balanseet uz moraales, eetikas normu robezas, izpauzot noteiktu filozofisko domu vai sizeta jeegu. Mani aizrauj kontrasti. Tie ir fascineejoshi. Veel....Vai latvieshu rezisori kaadreiz vispaar pashi paskataas, ko ir uztaisiijushi? Kur ir pamanaams ruupiigs darbs ar aktieriem? Pasakiet, kur? Klipi un kino biezi ir zem katras kritikas, bet kaads tachu par to sanjem arii algu? Piemeeram, Graubas reziseetais superiigais detektiivseriaals pirms kaadiem gadiem - inspektors Grauds, vai kaa nu tur...Es nekad muuzaa neatljautos, ko taadu laist tautaa! Un, taadu piemeeru ir visapkaart. Bet man ir shkrobe, jo zinu ka varu labaak, bet netieku klaat pie shprices! Agentuuras un studijas pat nepalasa manus mailus, jo nav nekaadu atbilzu! Visticamaak, ka viss aiziet spamos. Es labpraat uztaisiitu ko mazu un smiekliigu - joka peec, kaut vai coca-colas reklaaminju, tachu man nav kameras. Senna.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 66 posts ]  Go to page 1 2 3 4 5 Next

All times are UTC+02:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited