Quote:
nee tur vis ar skaljumu ir normaali (iemetu otra kompi un noklausijos) vienigais gichai taa hallite ir par daudz, no saakuma kad vinja ienaak baigi forshi ir, bet veelaak visaa garumaa vinja baigaa slanii paarklaajaas, un gribeejaas vinju taadu tiiraaku dzirdeet, taapat kaa paareejos instrumentus un otrajaa minuuteee kur tjipa piedziedajums tur atkal ar halliiti forshi skan, un par taam bungaam ko Igors teica, mjaa nu vinjas taa biki tajaa breake taa intresanti skan, varbuut vajadzeeja biki izbriiveet vinjaam ruumiiti tieshi uz to posmu lai vairaak izsit cauri, tad mosh buutu labaak.
P.S. bet tas viss ir tikai mans viedoklis

katrs taisa kaa grib, bet jebkuraa gadiijumaa labs gabals

... nu moins, vakar sāku rakstīt komentu, bet nepabeidzu! Gribēju turpināt, bet kas tad tas?!!!??? AheadX gandrīz ar maniem vārdiem ir nokomentājis! Laikam jau vienādi domājam!

Vēl no sevīm gribu piebilst - tā hallīte sākumā labi sanāca, bet man (tīri manas subjektīvās domas) liekas ka labāk būtu, ja tā pāreja būtu krasāka - itkā es dzirdu sākamies koncertu, un ar nokavēšanos ieeju zālē, jebšu citādāk - ģitārists sāk spēlēt kaut kur aizkulisēs, un tad iznāk uz skatuves! Savkārt bungu partija sākas bez tās ''ienākošās'' halles! Par to pašu halli visā kompozīcijas garumā, liekas biki par dziļu, ģitāra mazliet dominē vairāk nekā pārējie instrumenti, līdz ar to tie skan itkā mazliet nomākti! Liekas mazliet neizteikti skan sitamie, it sevišķi neskaidri sanācis kika solo 2.08 - 2.20 min.! Bet visā visumā man ļoti patikās šis darbs! Man vienmēr ir paticis labs Roks un Rokbalādes, kaut arī pats esmu noorientājies uz Synthpopu! Abi ar ģitāristu esat labi pastrādājuši! Cepuri nost! Man pat kaut kur Gary Moore atgādina!