Sveicinaati, gudrinieki.
Pat iisti nezinu ar ko saakt... mja... atliek vieniigi lasiit un briiniities.
Kopsummaa esmu sheit iesuutiijis 3 "dziesmas". Bet lielai daljai diskusijas daliibnieku taa arii nav pielecis (nu kaut vismaz aptuveni), kas iisti notiek (sveiks, aikoN. kaa iet?).
Jau pirmaa iesuutiitaa "maakslas darba" meerkjis bija paarliecinaaties par to, vai patieshaam viss ir tik slikti. Peedeejo divu atsauksmju analiize ir pieraadiijusi, ka jaa... viss patieshaam ir galiigaa dirsaa.
"Es gan iisti neesmu speciaalists, bet man liekas ka tev ir norauts kraans." © Jaaniitis (no anekdotes par Anninjas meeneshreizeem).
Kaut vai tas, ka 1. gabala zhanra iedaliijumu te dazhi labi nosauca par drum'n'bass, man ljoti patika (atkal - "es gan iisti taa liidz galam nezinu (neko nejeedzu), bet tomeer paspiideeshu ar savu gudriibas vaaceliiti".
Sveiks, djwoker (starp citu, dj, ko tu speelee un uz kaa? iznjemot teaatri, cirku un varbuut ko veel citu.)).
Kaa vispaar var 4/4 ritmu pieskaitiit pie dnb laucinja (djwoker, YO!).
Varbuut tomeer, pirms spert aaraa pirmo, kas ienaak praataa, ir tomeer veerts pastudeet kaadu literatuuru un paklausiities kas ir kas?
Daljai klaatesosho varbuut liekas, ka muuzikas vai skanju radiishana, kaa arii buut diskzhokejam muusdienaas ir modee. Nu var jau gadiities. Bet ir taads teiciens, ka tas kas dzimis raapot, nelidos. Nu nekaadi (nekaa personiiga. ljoti ceru, ka tie uz ko es to attiecinu, uztvers pareizi. nu vismaz sho. nu luudzu...aaaa...). Sheit ljoti preciizi situaaciju ar dazhiem indiviidiem pirms kaada laika raksturoja ddff ar piemeeru par gleznotaaju un pirotehnikji, tapeec neatkaartoshos.
Protams - ar kautko jau ir jaasaak... bet ja rodas taadi jautaajumi citiem "ko dariit tieshi - nopirku klavieres vakar. shodien atveda. vaaku atveeru... bet nu nekaadi nekas nesanaak. varbuut ne ar to kjermenja dalju taustinjus spiezhu?", tad patieshaam - varbuut labaak nevajag paarpuuleet sevi?
Attieciigi rodas jautaajums, vai kaads no klaat esoshajiem 'spechukiem' un 'producentiem' var motiveet savu darbiibu? Jeb tas ir tomeer taa, ka "ai - biju aizgaajis (vai viens dzheks staastiija) uz viena baigaa diidzheja/maakslinieka performanci, ieraudziiju kaa vinsh un ko. ai - fufels (pasham jau patiik taa lieta), es arii taa varu (daudzi to dara un tas tachu ir tik kruta un arii vienkaarshi patiesiibaa...... vvaaai ne?).
Da White - man arii tev ir jautaajums - kaadaa muuzikas zhanraa tu tieshi darbojies? Tas ir undergraund? Kas tavupraat ir undergraund? Un veel - kas ir reivs (ceru, ka nav par daudz jautaajumu)?
Var gadiities, ka kaads sho uzruucienu (un protams, ka taa arii tas buus) uztvers personiigi, taadeelj uzreiz atvainojos - taads nebija meerkjis.
Ir vieniigi drusku piegriezusies dazhu kompetence par lietaam, par kuraam iespeejams ir interese, bet sajeegas nav nekaadas - biidam tekstus un spiidam uz citu nezinaashanas fona.
P.S. aikoN, paldies par ziimeejumu. patieshaam kljuva siltaak ap sirdi, ka tu nesaprati pasaakuma ideju. bet nu vienalga - vari izdrukaat sho waveformu, ieraameet un piekaart pie sienas, buus krutas tapetes.
Quote:
Quote:
Atkal iereekt var lasot sho topikku
1) Kas ir koplikācija? Medicīnas jēdziens
2) Jūs noteikti domājāt
kompilācija
BTW, sito garadarbu ieklaut kādā kompilācijā būtu neprāts
3) Gunaarinjam laikam nav ko dariit...maaciities negribas, utt
Distortion efekts tur ir galīgi pārsālīts!
He! He!
Pat vizuaala atbilde!