Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 18-Jul-2025 10:24:13

All times are UTC+02:00

Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 32 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 09-Apr-2005 17:03:04 
Quote:
Atkal iereekt var lasot sho topikku :lol:

1) Kas ir koplikācija? Medicīnas jēdziens :wink:
2) Jūs noteikti domājāt kompilācija :P
BTW, sito garadarbu ieklaut kādā kompilācijā būtu neprāts :lol:

3) Gunaarinjam laikam nav ko dariit...maaciities negribas, utt :oops:
Distortion efekts tur ir galīgi pārsālīts!

Image
He! He!
Pat vizuaala atbilde!

Post subject: CONCLUSION
PostPosted: 09-Apr-2005 19:41:50 
Sveicinaati, gudrinieki.

Pat iisti nezinu ar ko saakt... mja... atliek vieniigi lasiit un briiniities.
Kopsummaa esmu sheit iesuutiijis 3 "dziesmas". Bet lielai daljai diskusijas daliibnieku taa arii nav pielecis (nu kaut vismaz aptuveni), kas iisti notiek (sveiks, aikoN. kaa iet?).

Jau pirmaa iesuutiitaa "maakslas darba" meerkjis bija paarliecinaaties par to, vai patieshaam viss ir tik slikti. Peedeejo divu atsauksmju analiize ir pieraadiijusi, ka jaa... viss patieshaam ir galiigaa dirsaa.

"Es gan iisti neesmu speciaalists, bet man liekas ka tev ir norauts kraans." © Jaaniitis (no anekdotes par Anninjas meeneshreizeem).
Kaut vai tas, ka 1. gabala zhanra iedaliijumu te dazhi labi nosauca par drum'n'bass, man ljoti patika (atkal - "es gan iisti taa liidz galam nezinu (neko nejeedzu), bet tomeer paspiideeshu ar savu gudriibas vaaceliiti".
Sveiks, djwoker (starp citu, dj, ko tu speelee un uz kaa? iznjemot teaatri, cirku un varbuut ko veel citu.)).
Kaa vispaar var 4/4 ritmu pieskaitiit pie dnb laucinja (djwoker, YO!).
Varbuut tomeer, pirms spert aaraa pirmo, kas ienaak praataa, ir tomeer veerts pastudeet kaadu literatuuru un paklausiities kas ir kas?

Daljai klaatesosho varbuut liekas, ka muuzikas vai skanju radiishana, kaa arii buut diskzhokejam muusdienaas ir modee. Nu var jau gadiities. Bet ir taads teiciens, ka tas kas dzimis raapot, nelidos. Nu nekaadi (nekaa personiiga. ljoti ceru, ka tie uz ko es to attiecinu, uztvers pareizi. nu vismaz sho. nu luudzu...aaaa...). Sheit ljoti preciizi situaaciju ar dazhiem indiviidiem pirms kaada laika raksturoja ddff ar piemeeru par gleznotaaju un pirotehnikji, tapeec neatkaartoshos.

Protams - ar kautko jau ir jaasaak... bet ja rodas taadi jautaajumi citiem "ko dariit tieshi - nopirku klavieres vakar. shodien atveda. vaaku atveeru... bet nu nekaadi nekas nesanaak. varbuut ne ar to kjermenja dalju taustinjus spiezhu?", tad patieshaam - varbuut labaak nevajag paarpuuleet sevi?
Attieciigi rodas jautaajums, vai kaads no klaat esoshajiem 'spechukiem' un 'producentiem' var motiveet savu darbiibu? Jeb tas ir tomeer taa, ka "ai - biju aizgaajis (vai viens dzheks staastiija) uz viena baigaa diidzheja/maakslinieka performanci, ieraudziiju kaa vinsh un ko. ai - fufels (pasham jau patiik taa lieta), es arii taa varu (daudzi to dara un tas tachu ir tik kruta un arii vienkaarshi patiesiibaa...... vvaaai ne?).

Da White - man arii tev ir jautaajums - kaadaa muuzikas zhanraa tu tieshi darbojies? Tas ir undergraund? Kas tavupraat ir undergraund? Un veel - kas ir reivs (ceru, ka nav par daudz jautaajumu)?

Var gadiities, ka kaads sho uzruucienu (un protams, ka taa arii tas buus) uztvers personiigi, taadeelj uzreiz atvainojos - taads nebija meerkjis.
Ir vieniigi drusku piegriezusies dazhu kompetence par lietaam, par kuraam iespeejams ir interese, bet sajeegas nav nekaadas - biidam tekstus un spiidam uz citu nezinaashanas fona.

P.S. aikoN, paldies par ziimeejumu. patieshaam kljuva siltaak ap sirdi, ka tu nesaprati pasaakuma ideju. bet nu vienalga - vari izdrukaat sho waveformu, ieraameet un piekaart pie sienas, buus krutas tapetes.

Quote:
Quote:
Atkal iereekt var lasot sho topikku :lol:

1) Kas ir koplikācija? Medicīnas jēdziens :wink:
2) Jūs noteikti domājāt kompilācija :P
BTW, sito garadarbu ieklaut kādā kompilācijā būtu neprāts :lol:

3) Gunaarinjam laikam nav ko dariit...maaciities negribas, utt :oops:
Distortion efekts tur ir galīgi pārsālīts!
He! He!
Pat vizuaala atbilde!

Post subject:
PostPosted: 09-Apr-2005 20:21:16 
muahahahaha

..es nebrinishos ja arii tagad neviens neko nesapratiis.

Post subject: Re: CONCLUSION
PostPosted: 09-Apr-2005 20:49:32 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Quote:
Sveiks, djwoker (starp citu, dj, ko tu speelee un uz kaa? iznjemot teaatri, cirku un varbuut ko veel citu.)).
Nu dzekinj, es te biju viens no tiem, kas tevi cik necik aizstaav :(
Tas par "Gunaara manieri" tachu ir uzslava, tev ir taads stils, kaads nav ne vienam citam , turklaat es jau nesaku, ka shis tavs sk. d. ir D'n'B, to jau saki tu, taa ka iisti nesaprotu par ko tas... :?

PostPosted: 09-Apr-2005 20:59:52 
Ja upala s samosvala, tormozila golovoi (TM)

woker, tev tieshaam nepielec?

Quote:
Quote:
Tas par "Gunaara manieri" tachu ir uzslava, tev ir taads stils, kaads nav ne vienam citam , turklaat es jau nesaku, ka shis tavs sk. d. ir D'n'B, to jau saki tu, taa ka iisti nesaprotu par ko tas... :?

PostPosted: 09-Apr-2005 21:16:34 
Mikseris.LV power user

Quote:
Sveicinaati, gudrinieki.
.....

Da White - man arii tev ir jautaajums - kaadaa muuzikas zhanraa tu tieshi darbojies? Tas ir undergraund? Kas tavupraat ir undergraund? Un veel - kas ir reivs (ceru, ka nav par daudz jautaajumu)?

.........
1) var ari pateikt Underground, jo lidz commercial pa talu. :)
2) Underground - nekomerciala muzika, - techno, hardcore, hardstyle utt
3) Rave - kultura.

P.S. pec dazhu Rigas DJ'u teikta es darbojos Underground'a
-
atbildeshu uz visiem jautajumiem. Bet ko es taisu ir uz linka zemak (teikshu uzreiz ka es sevi neuzskatu par super produceru jo tas ta nav, jamacas vel..) .. ir ari cutu Tukums DJ team producentu treki.

PostPosted: 09-Apr-2005 21:19:48 
nezinu, kam jaanotiek, lai tu saprastu kautko no jau uzrakstiitaa :)

shie 'treki' bija smalks panjirdziens par to kaa sheit tiek mests katrs 15 minuutees uzveidotais vai 1 nakts garumaa treks un peec tam gaidiitas atsauksmes + gudraa spriedeleeshana par stiliem (kaut vai to noteikshana baazeejoties uz BPM) vien ir ko veerta.

taapat visa shitaa remiksu padariishana. kaads ir vadmotiivs tam visam, ja pamataa taa ir gatava darba sagraiziishana un salikshana aptuveni taapat FL, ACID vai dajebkaadaa liidziigaa softaa, pieliekot klaat kaadu samplu ar debiilu izsaucienu, neartikuleetaam vaimanaam vai kaadu spalgu sintezatora kviecienu nevietaa?

P.S. tu neatbildeeji ne uz vienu no maniem jautaajumiem, starp citu. tikai noteeloji apvainoto, lai gan es atvainojos un skaidri un gaishi pateicu, ka tas nav personiskas dabas uzbrauciens. :) bet var gadiities, ka es nosapnjoju to ko tu mineeji saakumaa par to, ka neesi speciaalists, bet tev liekas, ka tas ir dnb. ja taa, tad veelreiz piedod. :)

Quote:
Quote:

PostPosted: 09-Apr-2005 21:24:07 
jeedziens underground zem sevis neietver konkreetu muuzikas stilu.
zem underground var pabaazt arii kraana dauziishanas pa izlietni performanci.

par tavu darbiibu runaajot, man liidz shim likaas, ka tu paarstaavi klubu un progresiivo muuziku. peedeejam ar underground nav nekaada sakara.

Quote:
1) var ari pateikt Underground, jo lidz commercial pa talu. :)
2) Underground - nekomerciala muzika, - techno, hardcore, hardstyle utt
3) Rave - kultura.

P.S. pec dazhu Rigas DJ'u teikta es darbojos Underground'a
-
atbildeshu uz visiem jautajumiem. Bet ko es taisu ir uz linka zemak (teikshu uzreiz ka es sevi neuzskatu par super produceru jo tas ta nav, jamacas vel..) .. ir ari cutu Tukums DJ team producentu treki.

Post subject:
PostPosted: 09-Apr-2005 21:30:59 
Mikseris.LV power user

es neteicu ka Underground ir konkrets stils --- tur bija paris stili UTT....
-
UTT tur daudz kas .. ari Metals ...
pie underground var pieskaitit daudz ko ..
ari par rave cilveki daudz stilus sauc ... tas pats ar shodienas popularo vardu schranz ...
-
par krana daudzishanu .. pakluseshu :)
------------

Post subject:
PostPosted: 09-Apr-2005 21:32:13 
muahhahh... un kas tad ir ar vaardu schranz? :D
Quote:
es neteicu ka Underground ir konkrets stils --- tur bija paris stili UTT....
-
UTT tur daudz kas .. ari Metals ...
pie underground var pieskaitit daudz ko ..
ari par rave cilveki daudz stilus sauc ... tas pats ar shodienas popularo vardu schranz ...
-
par krana daudzishanu .. pakluseshu :)
------------

Post subject:
PostPosted: 09-Apr-2005 21:36:36 
Mikseris.LV power user

Quote:
-
tu jau droshi vien pats zini ...

Post subject:
PostPosted: 09-Apr-2005 21:40:50 
neizvairies no atbildes :)
ja jau iesaaki, tad pasaki liidz galam.
Quote:
Quote:
-
tu jau droshi vien pats zini ...

Post subject:
PostPosted: 09-Apr-2005 21:48:30 
Mikseris.LV power user

pateicu tachu ... jega ir tada ..
-
pastav tadi izteicieni Rave-Music un Schranz-music -- tak vot ir kaut kas lidzigs.
--- tauta sauc dazhadus stilus ar vienu vardu...
..
.. bet kapec piemineju, tapec ka LV ir cilveki kuri saka ka schranz tas ir stils un pieskaita pie ta detroit techno, hardstyle, hardcore tipa tas viss ir stils schranz ... piekritu tam ka to var nosaukt ar tadu vardu, bet ne jau teikt ka tss ir stils...
Schranz vards nak no Vacijas, jo vinji izdomaja jauno ka saukt tadu muzonu ....
.. viena foruma redzeju diskusijas in cilveki no Italijas saka ka viniem ari ir savs vards .. -- varbut ari tas driz paradisies un visi to sauks ar Italijas vardu...
-
-
ga ga ga :)

Post subject:
PostPosted: 09-Apr-2005 21:51:18 
Mikseris.LV power user

bet vispar te jau viss aizgaja uz OFFTOP ...
-
--
ja turpinasies, naksies aizvert sho temu.

Post subject:
PostPosted: 09-Apr-2005 21:53:45 
muah...itkaa dziivojam IT gadsimtaa.. itkaa daudziem ir internets, kuraa var atrast informaaciju praktiski par visu.
schranz nav atsevishkjsh stils, bet gan techno subzhanrs un naak gan no Vaacijas. apziimeejuma autors ir neviens cits kaa Chris Liebing.

Quote:
pateicu tachu ... jega ir tada ..
-
pastav tadi izteicieni Rave-Music un Schranz-music -- tak vot ir kaut kas lidzigs.
--- tauta sauc dazhadus stilus ar vienu vardu...
..
.. bet kapec piemineju, tapec ka LV ir cilveki kuri saka ka schranz tas ir stils un pieskaita pie ta detroit techno, hardstyle, hardcore tipa tas viss ir stils schranz ... piekritu tam ka to var nosaukt ar tadu vardu, bet ne jau teikt ka tss ir stils...
Schranz vards nak no Vacijas, jo vinji izdomaja jauno ka saukt tadu muzonu ....
.. viena foruma redzeju diskusijas in cilveki no Italijas saka ka viniem ari ir savs vards .. -- varbut ari tas driz paradisies un visi to sauks ar Italijas vardu...
-
-
ga ga ga :)

Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 32 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next

All times are UTC+02:00