Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 15-May-2025 21:26:49

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
 Post subject: aheadx - muzons
PostPosted: 02-Nov-2005 5:31:16 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

nu nelielu tas ta maigi teikts :) par visu muzonu es kritiku negribetu, bet par pedejiem garadarbiem gan sheit buus adrese www.soundclick.com/aheadx drizuma buus tepat latvija majaslapa tur varees novilkt , un par to kritiku tikai tam kompozicijam kuram klat ir mans logo
P.S. tiem kam soundclick liidz aknaam www.playersparadise.net mekleetaajaa ierakstiet vardu aheadx un kaartiibaa tur buus tikai , tie ko es uzskatu par labaakajiem no maneejiem

Post subject:
PostPosted: 02-Nov-2005 12:19:44 
Mikseris.LV power user

noklausijos dream my dream .. kavalitatiiva skanja .. man tada nesanak parasti... bet melodija nepakjera.. nevaretu tagad nodungot vinju

Post subject:
PostPosted: 02-Nov-2005 12:36:16 

par kvalitativu skanju ja runaa, visu izskir uz kaa ir izskanjots un kaadu skanjas karti izmanto un tt, daudzi saka ka vajagot visaadus kompresorus, un tamliidziiigas lietinjas, es arii taa domaaju, bet shiis kompoziicijas ir bez final masteringa , vinjas ir vienkaarshi mikserii uz monitorinjiem izskanjotas (nejau visas protams). :wink:
Bet kad dabuushu monitorinjus atkal tad veelkaadu kompoziiciju izskanjoshu.

Post subject:
PostPosted: 02-Nov-2005 12:54:13 
Mikseris.LV power user

nekad isti nesmu iebraucis ko tie kompresori dara... :D

Post subject:
PostPosted: 02-Nov-2005 13:00:36 
Nepakjeera. :(
It kaa jau nekaadas vainas, bet bez dzirksteles ala Space, liidz Jarre nevelk. Fona muzons. Man principaa nepatiik gabali bez ievadiem, kulminaacijaam utt. "muzikaaliem murgiem" :)
Bet katram savs celjs ejams, tu esi uz pareizaa, jo pilniigs atstojs arii naf :)

Post subject:
PostPosted: 02-Nov-2005 13:05:24 

Quote:
nekad isti nesmu iebraucis ko tie kompresori dara... :D
kompresori isteniba ir laba lieta, jo redz kad taisi kautko un tev ir skanja kura pati par seviim ir vaja, ar kompresoru tu vari vinju nostiprinaat taa lai pievienojot citas skanjas tev vinja nepazuud, nu vienkaarshaak buutu pateikt taa , ka vinja neskatoties uz to cik tev ir PEAK pacelj RMS

Post subject:
PostPosted: 02-Nov-2005 13:12:17 
Mikseris.LV power user

a nu sk.. sore ka offtopic.. a vinsh jaliek tip uz katru kanalu atseviski vai var pirms mastera vienu .. nu tip itkaa vinsh atkozh frekvences un nolimenjo po norm

Post subject:
PostPosted: 02-Nov-2005 13:19:55 
Mikseris.LV power user

pa temu noklausiijos 'supersounds'

ljoti patiksaas pirmaa meldinja pirmaapuse 28-29 sekunde man ieksheji vinju prasaas turpinaat uz esoshas harmonijas (bac nezinu kaa lai vardiem izsaka, ja atljausi man uztaissit remixsu paradishu ko domaju :D ) jo itkaa prettema ir kontrastaa itkaa lai uzsveru energy , bet tas nojauts to kaifigo sajutu ko izraisa taa viena sekunde...

Post subject:
PostPosted: 02-Nov-2005 13:35:59 

par kompresoriem un limiteriem, tu vari vinjus izmantot uz katra tracka kanala instrumenta vienalga kur, kautvai vienam onshot semplam ja tev vinju vajag, un ir veel platjoslas compresori, kurus izmanto finaalaa pie izejas kas pacelj visu kompoziiciju, bet es uzskatu , ka tur jau jaizmanto dzelzis, man kautka ar soft compresoriem uz izejas nevisai, kautgan Kjearnus kompresorinsh man iepatikaas, baigi normali skan.

Par to remix nu ja ir veeleeshanaas tad taisi, paklausiisimies kas tur sanaaks, ja vajag melnrakstu saki iedoshu, ja vajag kadu kanalu atseviski, vai midi partiju

Post subject:
PostPosted: 02-Nov-2005 13:57:49 
Mikseris.LV power user

nu varetu midiku tam shtrumentam kursh ieskanas tajas 28-29 sek.. pareju temu meginashu pec ausim nokjert (sen nav nekas remixsets).

es tiko saku savu audiographiju uz to saitu parpumpet leni bet vismaz kads kam interses vares normali paklausities... sudigi nevaru atrast normalu ftp lielu un par velti :D

Post subject:
PostPosted: 02-Nov-2005 18:50:00 
kadel' ir jaaveido kaut ko tik nospeleetu? kur ir progress??? kur???

Post subject:
PostPosted: 03-Nov-2005 15:32:29 

Quote:
ka tu to domaa nospeeleetu ?? noklausiijies 1 kompoziiciju un nospeeleetu, progress ?? vai tas naak no teviim, bez atbalsta nav progressa, un ar nemotiveetu kritiku progressu arii nedabuusi !!

1) ja kritizee tad pasaki kas tieshi nav tavaam ausiim dzirdams, kas tieshi tev ir nospeeleets.
2) lai dabuutu progressu vajag motivaaciju, tas vareetu buut taa , paarliecini mani ka tu vari uztaisiit kautko ar progressu un centiishos veel labaak.
3) neuzdod jautaajumus kritizeejot bet iesaki, vai vienkaarshi padomaa (ko ieteikt)

Post subject:
PostPosted: 03-Nov-2005 15:37:49 

Quote:
Progress ir uzlabojums no sākuma uz beigām ejot. Ar 1 gabalu nav progresa, un nevar būt. Un galu galā kāds sakars mūzikas gaumei ar progresu.

Šitais izskatās pēc - eu veči, jūs nav progresīvie.

Post subject:
PostPosted: 03-Nov-2005 15:46:46 

Quote:
Quote:

Šitais izskatās pēc - eu veči, jūs nav progresīvie.
Vo Vo

Post subject:
PostPosted: 03-Nov-2005 16:24:59 
Mikseris.LV power user

es laikam nesmu progresiivs .. jo isti nesaprotu ko noziimee "nospeeleets" tas ir kautkas slikts ?? man visi gabali ir nospeleeti uz kautkaa.. nu maprat skanja nerodas pati no sevis vinu vajag nospeelet.. vai varbut muzdienas progresiivi skaitaas nejausi ieguut muziku nespelejot vinju...

:D

Post new topic  Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+02:00