Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 15-May-2025 15:23:38

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 27 posts ]  Go to page Previous 1 2

Vai Tu pats masterē savus skaņdarbus?
Jā, vienmār 38%  38%  [ 5 ]
Nomāsterēju ja ir vajadzība 31%  31%  [ 4 ]
Nē, dodu to profesionāļjiem 0%  0%  [ 0 ]
Patreiz vēl ar to nenodarbojos 31%  31%  [ 4 ]
Total votes: 13
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 29-Nov-2005 0:52:33 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

nu komentus jau jebkursh var uzrakstiit, ar to muuzikas taisiishanu kaa ir taa ir :)
nav jau jeegas uz visiem apvainoties...vajag tik rakt...
arii no katra negatiiva komenta kaut ko prieksh sevis var izlobiit.

Post subject:
PostPosted: 29-Nov-2005 0:56:41 

var protams ka var, tikai es nesaprotu kamdeelj vispaar tad ir jasaka Suck ja nevar pats neko paraadiit, varjaubuut, ka vinsh uzliks kaadu gabalu un es buushu uz pakaljas nestriidos, tikai es shada gadiijumaa buutu raksturojis, kas tieshi tur ir tads Suck un tad piedaavajis uztaisiit labo masteringu. a savaadaak prikols pateikt atsuuti man .... un es tev .... a ko vinsh man vels vinju zin.

Post subject:
PostPosted: 29-Nov-2005 1:19:20 

uz visiem apvainoties jēgas patiešām nav, īpaši tad, ja redzams (kā šajā gadījumā) ka cilvēks ar kompetenci neizceļās

Post subject:
PostPosted: 29-Nov-2005 9:34:53 
Mikseris.LV power user

Davaj, vinjsh paradis savu darbu, a pec tam jus teiksiet, kas ir suckz un kas ir rulezz

Post subject:
PostPosted: 29-Nov-2005 12:13:39 

Quote:
tiko uzsaakta? buutu redzeejis kaadu komentu vinsh atstaaja uz manu kompoziiciju, es neteikshu ka es super taisu, bet tomeer
Cilvēkam bija viedoklis par tavu darbu... a tu kritiku uzņemt nemāki...
un tagad te ''pazīmējies''

Post subject:
PostPosted: 29-Nov-2005 12:24:11 
eT55, piekriitu tev.

Es neesmu tas kursh ir pieradis striideeties liidz zilumiem un pieraadiit savu taisniibu par katru cenu. Atvainojos, ja kaadu aizvainoju.

Atbildot visiem kopaa es posteeshu riit vai pariit gabalu, tikai atradishu sakuma pienacigu serveri un tad varesiet spriest, bet nezinu gan vai ir kaada tam nozime, jo vislabaak jau varesiet spriest par to kas ir dariits ar juusu pashu gabalu nevis kaada cita vai maneejo.

peace! :)

Post subject:
PostPosted: 29-Nov-2005 12:38:46 

Quote:
Cilvēkam bija viedoklis par tavu darbu... a tu kritiku uzņemt nemāki...
un tagad te ''pazīmējies''
ja taa kritika naaktu no cilveeka kas pats kautko meegjina, nekaadas apvainoshanaas, bet ja cilveeks saak ar to ka vish vot maak , tad vismaz buutu paraadiijis ko maaki, a nevis d**** vienkaarshi

Post subject:
PostPosted: 29-Nov-2005 12:42:53 

Quote:
eT55, piekriitu tev.

Atbildot visiem kopaa es posteeshu riit vai pariit gabalu, tikai atradishu sakuma pienacigu serveri un tad varesiet spriest, bet nezinu gan vai ir kaada tam nozime, jo vislabaak jau varesiet spriest par to kas ir dariits ar juusu pashu gabalu nevis kaada cita vai maneejo.

peace! :)
bet kaada starpiiba kam tas gabals. ja tu vinju mastereeji, tad vinsh skanees taa kaa tu dzirdi, un vismaz es , vareeshu dzirdeet , kas peec tavaam domaam ir Labais. un par manis teikto arii nav jaapvainojas, vienkaarshi sanaak taa debiili, ka tu runaa, es piemeeram veel neko neesmu redzeejis no tavas profesionaalaas dzirdes.

Post subject:
PostPosted: 29-Nov-2005 13:17:35 

Tik daudz teksta par niekiem. Ir starpība kam tas gabals, ja pats esi viņu skrūvējis stundām un ne vella nepatīk īsti tas iznākums un galā cits uztaisa viņu labāku - normāli. Pats vari gan uztaisīt gabalu no 3 perfektiem loopiem gan arī miljoniem dažādām skaņām visdažādākajos frekvenču diapozonos, vai kādi jautājumi kur atšķirība?Brīdī kad būtu paveikts tas darbs būtu jāsāk arī aurot, citādi uz nerviem sāk krist šitā tendence visu nolikt pirms vispār kas zināms. Tad jau mok visi sāksim savos profilos drukāt aparatūru ko lietojam utt. Cilvēks grib darboties, un tas jau vien ir apsveicami. Dodam gabalus un nelamājamies. Nepatiks rezultāts, nu un kas, smagi sarežģīti gabalu aizsūtīt?

Pac labprāt aizsūtītu tikai stilā neiekļaujos.

Post subject:
PostPosted: 29-Nov-2005 20:47:26 

es nebuutu pretii aizsuutiit, ja cilveeks patieshaam taisiitu normaali , un piedaavaatu uztaisiit, bet vinsh jau papriekshu apdirsh un tad staasta ka baigais nazis, nekaa neparaadot.

Post subject:
PostPosted: 29-Nov-2005 23:53:21 
:)

Last edited by Master on 30-Nov-2005 10:00:27, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: 30-Nov-2005 0:01:50 

Quote:
Quote:
es nebuutu pretii aizsuutiit, ja cilveeks patieshaam taisiitu normaali , un piedaavaatu uztaisiit, bet vinsh jau papriekshu apdirsh un tad staasta ka baigais nazis, nekaa neparaadot.
aheadx, 'Fuj' ir viss ko es pateicu, tapeec tagad pats palasi ko raksti un padomaa kursh te juutas nazis :)

peace!
un kaada piebilde tam Fuj bija ''atsuuti man es te ....'' nu tas nenoziimeeja " tu taisi vienkaarshi suudiigi '' , nu tad uzliec kautko beidzot, un nesaki ka interneta nav vietas kur uzlikt, un ja jau tev ta kvalitaate ir superiiga buutu forshi ja tu vareetu uzlikt wav formata, velams 24/96 ( lai vareetu izbaudiit to ka tu mastere )

Peace

Post new topic  Reply to topic  [ 27 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC+02:00