Krupi!
Esi tak pacietīgāks! Admins taču minēja, ka šobrīd notiek jauna foruma platformas izstrāde, un tas nenotiek pāris dienās! Reizums, tas velkās vairākus mēnešus, kura laika posmā ir n-tie ''gļuki'', kuri ir redzami, itkā uzreiz, bet neredzamie, dažkārt moka izstrādātājus vēl ilgāk, nekā pāris mēnešus! Tad padomā pats, kāds varētu būt laiks, lai visu sakārtotu tā, lai forums strādātu uz ''tip-top''! ;)
Noteikti esi ievērojis, ka arī sintiņiem, ''firmvāres'', sevišķi to sākotnējās versijās, ir nomainījušās vairrākkārt, vienam un tam pašam modelim, pat ilgākā laika posmā. Ar forumu būs tieši tāpat! Ja es nemaldos, tad šī varētu būt trešā reize (ko es piedzīvoju kā forumietis), kad forums tiek ''upgreidots'' uz jaunāku modifikāciju. Arī visās iepriekšējās reizēs bija visādi brīnumi, un pagāja būtisks laiks, kamēr to visu sakārtoja!
Tādēļ, man ir uzstājīgs lūgums visiem forumiešiem - izteikt TIKAI KONSTRUKTĪVUS PRIEKŠLIKUMUS, UN AIZRĀDĪJUMUS PAR NEPILNĪBĀM VAI KĻŪDĀM, uzrakstot to apmēram šādi:
1. Forums nesaglabā ''ielogošanos''. Atverot forumu no jauna, ''ielogošanās'' nenotiek automātiski, un prasa darīt to atkārtoti.
2. Sadaļā ''Jaunumi un informācija'' nav iespējams labot savus uzrakstītos ''postus'', pēc to publikācijas (piezīme - kā moderators, to varu darī, bet acīmredzot, parastais lietotājs to nevar).
3. Sadaļā ''Jaunumi un informācija'', rakstot jaunu ''postu'', nav iespējas pasvītrot tekstu, izcelt to ''boldā'', ielikt ''linku'', attēlu, veikt ''quote'', kā arī ielikt ''smaidiņus'', utt, jo vienkārši nav šīs fukcijas (vai pogas).
4. Sadaļā ''Jaunumi un informācija'', uzrakstot ''postu'', tas netiek pieskaitīts pie lietotāja uzrakstīto ''postu'' kopējā skaita.
Augstāk minētais, ir manis novērotais, ko Adminam vajadzētu ņemt vērā. ;)
Lūk, šādi KONSPEKTĪVI ir JĀPIERAKSTA savus novērojumus par foruma nepilnībām, kā arī, šādi izsakot savus ieteikumus, lai tie būtu pārsakatāmi! Citādi, arī man, vairs negribas tērēt savu laiku, lai pārlasītu ''krustu šķērsām'' visu forumu, ''izlobot'' visas pozitīvās, un vajadzīgās lietas!
Cerot uz forumiešu sapratni, pacietību, kā arī atsauksmi,
G.
|