Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 15-May-2025 12:43:13

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
 Post subject: vartaburger - S Trackk
PostPosted: 12-Dec-2005 20:31:30 
NU ir uzvaariita jauna zupa! Labaak buutu teikt - putra! 8)
http://www.soundclick.com/util/getplaye ... 02922&q=hi

Last edited by vartaburger on 13-Dec-2005 0:23:42, edited 1 time in total.

PostPosted: 12-Dec-2005 20:40:10 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Kaut kas ļoti savdabīgs. Interesants. Mans vērtējums pozitīvs. Beigas patīk pie 2 ar bik minūtēm un tālāk.

PostPosted: 12-Dec-2005 21:00:42 

Quote:
Kaut kas ļoti savdabīgs. Interesants. Mans vērtējums pozitīvs. Beigas patīk pie 2 ar bik minūtēm un tālāk.
njaa... man arī tas beigas tīk! :wink:

Post subject:
PostPosted: 12-Dec-2005 21:40:58 

Man arii patika! tieshaam ljoti savdabiigs, saakums un beigas it sevishkji labas :) varbuut vari paarsuutiit man sho gabalu uz emailu?
-+> b2infinity@inbox.lv

Post subject:
PostPosted: 12-Dec-2005 22:45:57 

Mne tozhe panravelas...interesnij track...

Post subject:
PostPosted: 13-Dec-2005 11:03:49 
Mikseris.LV power user

sakums atgadina dzekson maiklu :D

stils ir !!!

http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=365

http://www.soundclick.com/bands/default ... dID=599940

Post subject:
PostPosted: 13-Dec-2005 13:59:52 
laikam zinu kuru dzeksona dziesmu tu domaaji :lol: , bet nebija ne praataa kad zimeeju sho gabalu!!!

Post subject:
PostPosted: 13-Dec-2005 14:40:34 
Mikseris.LV power user

nevaru atcereties nosaukumu. varu tikai nodungot.. nu tur tas ritms tads kaa tev :D

http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=365

http://www.soundclick.com/bands/default ... dID=599940

Post subject:
PostPosted: 13-Dec-2005 20:00:53 
paldies par kritiku!

Post subject:
PostPosted: 20-Dec-2005 15:08:39 

Vartaburger : Pec taviem komentariem es biju iedomaajies, ka tu esi uz daudz labaakaam lietaam spechuks, bet ljoti stipri viilos, kad noklausiijos tavu gabalu. kvalitaates zinjaa, viss buutu normaali, bet nekaada radoshi jauna un izcila fiicha taa arii nebij pamanaama.

Post subject:
PostPosted: 20-Dec-2005 15:24:09 
Quote:
Vartaburger : Pec taviem komentariem es biju iedomaajies, ka tu esi uz daudz labaakaam lietaam spechuks, bet ljoti stipri viilos, kad noklausiijos tavu gabalu. kvalitaates zinjaa, viss buutu normaali, bet nekaada radoshi jauna un izcila fiicha taa arii nebij pamanaama.
AHEADX skatos tev nav paticies kaa es komenteeju tavus gabalus un man taa vien liekaas ka tevii miit iists latviskums! Hmm.. interesanti gan!! Runaajot par tiem maniem komentaariem, es nezinu kapeec tev likaas, ka es esmu baigais spechuks!! Paraadi man konkreeti vienu komentaaru???? Es tikai izteicu savu viedokli! Un vispaar ko tu uzkati par radoshu un kaut ko jaunu???? Man liekas ka tu pats esi apmaldiijies stilos, ja pat nevari noteikt savu mixa muuzikas stilu!! Un varu pateikt, ka tavos darbos nesadzirdu nekaadu radoshumu, kur nu veel orģinalitaati! Taa luuk mans burviigais sinteetiskums!!!

Post subject:
PostPosted: 20-Dec-2005 17:30:29 

Es neko veel neesmu teicis par to ka man nepatiik, kaa tu komentee, vienkaarshi par to , ka tu visus komentus netikai uz manu muuziku, bet vispaar tu komentee taa (kaa tu gribi) vienkaarshi man bija licies, ka tu pats taisi vienkaarshi kautko ljoti labu, bet tas priekshtats bija maldiigs. :(

Post subject:
PostPosted: 20-Dec-2005 18:13:25 
Quote:
Es neko veel neesmu teicis par to ka man nepatiik, kaa tu komentee, vienkaarshi par to , ka tu visus komentus netikai uz manu muuziku, bet vispaar tu komentee taa (kaa tu gribi) vienkaarshi man bija licies, ka tu pats taisi vienkaarshi kautko ljoti labu, bet tas priekshtats bija maldiigs. :(
AHEADX nu ko es tev varetu ieteikt paklausiities citu stilu muuziku un neaprobezhoties uz vienu veidu un tas nekas ja tev ir radio un tu klausies visus super truper hiitus, taa ir tikai neliela ievaarijumu burka no visas vecmammas kolekcijas, kura glabaajas pagrabaa! Tas taa profilaksei!
Un vispaar tu vari man atbildeet, kas ir tas prieksh tevis KAUT KAS LJOTI LABS??? Godiigi sakot es taa arii iisti nesapratu ko tu biji domaajis ar savu sakaamo! Man jau liekas tas suns ir citur aprakts!!! Kaa tev liekas???

Post subject:
PostPosted: 20-Dec-2005 19:07:02 

tas kautkas, ... Man naf noteikta stila ko klausos, jo redz es neaprobezhojos ar radio, es klausos ka deathmetal taa arii klasisko pop muziku, un protams vismiljaakaa man ir 90-95 gada club muuzika, un pats es galiigi netaisu to ko klausos, taaka tam ko klausos naf noziimes, a par to kautko superiigu es domaaju, ka lai vai kaadaa stilaa tu taisiitu un ko, bet lai vinsh buutu labs, es taa biju domaajis, bet tevii nesadzirdeeju neko taadu , kas man liekas labs (vismaz ta ka es to biju iedomaajies). un beigsim diskuteet par katram sev sveshaam lietaam, labaak turpinaasim iesaakto, veidosim to ko gribam un kaa maakam, un par to ka pops ir iekshaa tajos remixos, es neesmmu vainiigs, ja atverot chartus, pirmajaas vietaas visur bij tevis iedomaatie vecmaaminjas ievaarijumi. ;)
veiksmi muuzhiigajaa procesaa !

Post subject:
PostPosted: 20-Dec-2005 19:20:41 
Quote:
tas kautkas, ... Man naf noteikta stila ko klausos, jo redz es neaprobezhojos ar radio, es klausos ka deathmetal taa arii klasisko pop muziku, un protams vismiljaakaa man ir 90-95 gada club muuzika, un pats es galiigi netaisu to ko klausos, taaka tam ko klausos naf noziimes, a par to kautko superiigu es domaaju, ka lai vai kaadaa stilaa tu taisiitu un ko, bet lai vinsh buutu labs, es taa biju domaajis, bet tevii nesadzirdeeju neko taadu , kas man liekas labs (vismaz ta ka es to biju iedomaajies). un beigsim diskuteet par katram sev sveshaam lietaam, labaak turpinaasim iesaakto, veidosim to ko gribam un kaa maakam, un par to ka pops ir iekshaa tajos remixos, es neesmmu vainiigs, ja atverot chartus, pirmajaas vietaas visur bij tevis iedomaatie vecmaaminjas ievaarijumi. ;)
veiksmi muuzhiigajaa procesaa !
bet kaa tu vari apgalvot ja nemaz neesi nekad klausiijies vai pat ieklausiijies kaada liidziigaa muuzikas stilaa ko pasniedzu es??? Es varu pateikt ka nepiekriitu tev un kompromisa nebuus! :lol: un tu man ar savu superiigumu jau esi man apnicis! Man liekas ka tuveel iisti daudz ko nerubii!!! Lai miers virs zemes un aheadx labs praats! Veiksmi darbaa!!! :wink:

Post new topic  Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+02:00