Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 09-Aug-2025 17:09:04

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 13 posts ] 
Author Message
PostPosted: 13-Jan-2006 1:44:37 
Vajag no diviem XLR uz stereo džeku, un vēl dažus vadus, kā arī statīvu mikrofonam. :-)

PostPosted: 13-Jan-2006 2:42:00 
Mikseris.LV power user

vispaar jau veikalaa. Tikai tas vads gan ir baiss nestandarts- to var naakties izgatavot pasham vai pasuutiit.

ddff

Quote:
Vajag no diviem XLR uz stereo džeku, un vēl dažus vadus, kā arī statīvu mikrofonam. :-)

Post subject:
PostPosted: 13-Jan-2006 8:48:01 
Mikseris.LV power user

Runajot par vadiem....
-
Kuri ir labaki no tiem ko var nopirkt LV un ka ar cenam.
-
Ieksh DM ir Omnitronic vadi ... cena ljoti laba ..
Ieksh PN ir DAP vadi ... cena drusku lielaka ...
------

Post subject:
PostPosted: 13-Jan-2006 8:57:32 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Kādu mirkli atpakaļ vēl biju iekš Audiostara un uzmetu aci tur piedāvātajiem, nu cenas nevājas. Vecrīgā ir PRO1 bode, šo to esmu pircis tur. Liepājā ir mūzikas veikals, arī tur šis tas pirkts. Jautājums kam tas vads vajadzīgs. Pats labākais kas man patīk ir teiksim PROEL štekerus nopirkt un pašam uzlodēt kārtīgu vadu, cik garu un cik lokanu vajag. Pašu kabeli gan nākas piemeklēt ja grib normālu. Bet nu miķiem un dažām smalkām lietām vadus pats nelodēju kvalitātes apsvērumu dēļ. Starp citu, ja kādam ir info kur var vienuviet piemeklēt kārtīgus kabeļus bez štekeriem, audio signālam tad būtu baigi labi ja uzmestu kādu norādi.

Post subject:
PostPosted: 13-Jan-2006 11:13:48 
Mikseris.LV power user

Iisi par lietotaaju evoluuciju:

Konektori: Latgaliite > Argus > Proel, utml. > Deltron > Switchcraft > Neutrik.
Kabelji: Latgaliite > visaadi koshi bez uzrakstiem > Proel > Cordial > Klotz, Belden, Audio+

visu sho rindu peedeejaas poziicijas var jautaat man vai mekleet labaakajos LV veikalos. Lodeet nav jaabaidaas- vairumaa gadiijumu sanaaks labaak, kaa tiem pusbadaa tureetajiem CH straadniekiem, kam par katru lieku 1/2 gramu alvas draud loceklju amputaacija.

ddff

Quote:
Kādu mirkli atpakaļ vēl biju iekš Audiostara un uzmetu aci tur piedāvātajiem, nu cenas nevājas. Vecrīgā ir PRO1 bode, šo to esmu pircis tur. Liepājā ir mūzikas veikals, arī tur šis tas pirkts. Jautājums kam tas vads vajadzīgs. Pats labākais kas man patīk ir teiksim PROEL štekerus nopirkt un pašam uzlodēt kārtīgu vadu, cik garu un cik lokanu vajag. Pašu kabeli gan nākas piemeklēt ja grib normālu. Bet nu miķiem un dažām smalkām lietām vadus pats nelodēju kvalitātes apsvērumu dēļ. Starp citu, ja kādam ir info kur var vienuviet piemeklēt kārtīgus kabeļus bez štekeriem, audio signālam tad būtu baigi labi ja uzmestu kādu norādi.

Post subject:
PostPosted: 13-Jan-2006 13:42:46 
khe
cik nu sanaacis darboties, tad es pabeidzot pirmo stadiju veiksmigi iekaapu uzreiz peedeejaa un nesuudzos ;)
citiem arii iesaku.

p.s. tiesa me druumji paluur uz eEinaaram zinaamo konektoru kastiiti, knapi iesakto. biki piemirsu, ka evoluucijas procesaa viens no parametriem ir arii laiks ;)

Post subject:
PostPosted: 16-Jan-2006 4:47:02 
varu uztaisiit prasiito kabeli. :arrow: aavars@sky-m.lv

Post subject:
PostPosted: 16-Jan-2006 5:49:03 
[quote="ddff"]Iisi par lietotaaju evoluuciju:

Konektori: Latgaliite > Argus > Proel, utml. > Deltron > Switchcraft > Neutrik.
Kabelji: Latgaliite > visaadi koshi bez uzrakstiem > Proel > Cordial > Klotz, Belden, Audio+

visu sho rindu peedeejaas poziicijas var jautaat man vai mekleet labaakajos LV veikalos. Lodeet nav jaabaidaas- vairumaa gadiijumu sanaaks labaak, kaa tiem pusbadaa tureetajiem CH straadniekiem, kam par katru lieku 1/2 gramu alvas draud loceklju amputaacija.

ddff

Par evoluuciju piekriitu. Pats lietoju Klotz+Neutrik.
Par CH(Šveice) -> ir tur buuts un badaa nu gan tur nevienu netur, kaa arii nav dzirdeets par kabeljiem un konektoriem, kurus tur ražotu.
Ja bija domaats CHINA -> arii tur esmu bijis un sen vairs tur nav tik traki. Arii pasaules lielie viiri daudz ko razjo pie shiem mazajiem cilveecinjiem..... OEM manufacturing. Kjiina diezgan strauji progresee ne tikai ar kvantitaati, bet arii ar kvalitaati.
Attieciigas kvalifikaacijas speciaalistiem gan algas ir 1/15 no Eiropas algaam, bet cenas arii attieciigas.

PostPosted: 16-Jan-2006 17:11:17 
Moderators
Moderators

Quote:
Vispār jau tiešām tā nav problēma! Droši tik lodē pats! Es parasti izmantoju štepseļus ar apzeltītiem kontaktgaliem (Proel, Neutrik)! Vadus no Proel (NoiseLess)! Vienīgi, Tavā variantā varētu visu sarežģīt kabeļu savienojuma pāreja uz vienu (2 x mono = stereo)! Kaut ko tur vajadzētu izdomāt, kaut kādā mazā kārbiņā to pāreju iemontēt! Es atceros, man bija līdzīga situācija, bet neko piemērotu (pārejas kārbiņu) neatradu/nedabūju! Nopirku jau gatavu Proel kabeli (2 x mono = stereo), nogriezu tos mono galus, pielodēju sev vajadzīgos! Dārgāk jau sanāca, toties glītāk!
Par iegādi Rīgā, nezinu, pats no Liepājas! :wink:

Post subject:
PostPosted: 16-Jan-2006 22:52:41 
Vienkaarshaakais variants nopirkt gatavu 2 x XLR -> 2 x RCA kabeli un paareja 2 x RCA -> 3.5mm vai 6.3mm Jack peec vajadziibas. Populaaraakajaas bodees abiem buutu jaabuut. Tikai veelams neaizrauties ar vadu garumu, jo signaals rezultaataa pa vadiem ies nesimetrisks un pie garaakiem vadiem var paraadiities dažaadi blakus (de)efekti. Protams, veel labaak pa vidu ielikt kaadu Di-Box.

Post subject:
PostPosted: 16-Jan-2006 23:06:58 

Ja jau uz ideālu to kabeli cenšoties iet tad vai man tikai tā liekas ka no "perehodnjikiem" derētu takā izvairīties ne tikai no vadu garuma?

Post subject:
PostPosted: 17-Jan-2006 2:40:24 
Moderators
Moderators

Quote:
Tikai veelams neaizrauties ar vadu garumu, jo signaals rezultaataa pa vadiem ies nesimetrisks un pie garaakiem vadiem var paraadiities dažaadi blakus (de)efekti.
Nu pie kādiem 20m tas īpaši neiespaido, bet ar tādu garumu gan studijas, gan skatuves darbam pietiek! Bet ja Smejmoon_-am ''pirmsavoti'' (cik noprotu divas iekārtas) ir ar simetriskām (balansētām) izejām, tad jau vienkāršāk ar tiem kabeļiem! Tad tik vajag divus stereo kabeļus, kurus savkārt pieslēdz pie ''saņēmēja'' divām atsevišķām mono simetriskām (balansētām) ieejām!

Post subject:
PostPosted: 19-Jan-2006 6:51:08 
Man ir izejā 2x XLR un ieejā RCA vai 1/4" stereo džeks. Cik saprotu, lai pielāgotos dažādām situācijām, vajag mazu koferīti ar vadiem, pārejām, lodāmuru un alvu. :-)

Paldies par ieteikumiem. Man darba vietas un laika dēļ ir grūti aiziet uz veikalu un papļāpāt ar pārdevējiem. Bet kad viss izdomāts var aizskriet un nopirkt. Neesmu audio frīks, tikai 3 mikrofoni un daži efekti kautkā jāsaslēdz.

Post new topic  Reply to topic  [ 13 posts ] 

All times are UTC+02:00