Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 06-Dec-2025 1:24:00

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 48 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 07-Feb-2006 17:31:14 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

nu ir taa pults bikinj nepierasta no pirmaa skata,bet kvalitaate jaasaka ka laba...protams ka cena attieciigi arii laba.Peec izmeeriem arii ljoti patiik

Post subject:
PostPosted: 07-Feb-2006 18:18:21 
2 līmenī - Mikseris.LV forumā

Jo vairaak juus te runaajat, jo vairaak es apjuuku :shock:
Nu runaajiet taalaak, moshk ka pie kautkaa beigaas nonaakshu.... :roll:

Post subject:
PostPosted: 07-Feb-2006 18:27:54 

Quote:
Principaa ir dzirdeets arii par konsoleem, kuras sleegt pie datora un ar to paliidziibu kontroleet Traktor programmu, protams man liekas, tas iisti nav tas kaa speeleet uz reaalas aparatuuras, tachu soli tuvaak noteikti ir gan.
Ecler NUO4 - ļoti laba pults ir tieši tāda un lētāka kā Pioneer DJM-800.

Post subject:
PostPosted: 07-Feb-2006 18:47:03 

un kaa ar playeriem? Kursh labaaks pioneer DJM-1000 vai DENON DN-S5000?

Post subject:
PostPosted: 07-Feb-2006 18:54:02 

Eu, kaads nevar iedot kaadu linku uz saitu kur tiek saliidzinaati dazzadu razotaaju tehniskie parametri? Taadam saitam noteikti tachu ir jabuut....
Citaadi es juus te ar laiku, vienk. nogurdinaashu ar visaadiem stulbiem jautaajumiem :)

Post subject:
PostPosted: 07-Feb-2006 19:54:20 

zinu ka uz maniim tuulinj visi saaks ****,bet ieteikshu no cd atskanjotaajiem njemt Pioneer CDJ 1000MK2 un neko citu.Visos sevis cienoshos klubos tu sastapsies tieshi ar shiem atskanjotaajiem un lielaakaa dalja pasaules slavenaako deejay'u speelee tieshi uz cdj 1000.Un veel viens taads plus ka vieglaak nopirkt tepat latvijaa.Aizej uz Triangula Bastionu kur ir Pioneer paarstaavnieciiba un atskanjotaaji buus tavi.Par citiem brendiem neesmu paarliecinaats ka izdosies tik aatri tos iegaadaaties.
Ja runa iet par pulti tad te veel var padomaat starp taadiem variantiem kaa allen & heath xone 92, pionee djm 600, pioneer djm 800...nu un veel taas pultis kuras te dazhi piemineeja.

Post subject:
PostPosted: 08-Feb-2006 13:42:33 

Nu taa es arii esmu dzirdeejis, bet ko vari teikt par DENON DN-S5000 es jau varu tur skatiities uz tiem tehniskajiem raadiitaajiem visu dienu, bet taapat neko nerubiiju, veel mani interesee viedoklis par jauno pioneer razojumu, kas lasa DVD nosaukumu aizmirsu, bet arii esot baigi labais tikai maksaa kautkur ap 2000ls, vai to vispaar vajag, vai tomeer ir reaali vieglaak speeleet, kad tev vienaa cd nav vairs 20 treki, bet pie paaris simtiem?

Post subject:
PostPosted: 08-Feb-2006 16:19:44 

Domaaju DN-S5000 Latvijaanav un tie kungi kas grozaas te forumaa diez vai tev ko par shamajiem maacees izstaastiit , man pasham ir 3000 , apmierinaats un pat ljoti , skan labaak par PIO-1000MK2 , saliidzinaaju , blakus staaveeja divi aparaati , mans DN-3000 un PIO-1000 , no Denona naaca aaraa stipri daudz konkreetaaks bass , atskanjota tika viena un taa pati plate , preciizaak sakot divas vienaadas kopijas , uz doto momentu ljoti nozheeloju kad uzreiz nepirku DEN-5000 , pietruukst do dazhu primochku kas shamajaa ir iekshaa , bet nu fakts ir tas kad 5000. visus navarotus var izmantot tikai kopaa ar DEN-1500 mikseriiti .

Buus atkal viela paardomaam , jo ir jau veel jaunais Denon DN-S3500 :roll:

:idea: Un veel neaizmirsti to kad , Denonam ir ciparu izeja un pultij ir ciparu ieeja , taatad netiek pa vidu lieku reizi taa skanja samociita .

Post subject:
PostPosted: 08-Feb-2006 18:25:20 

taatad denon, saki.... nu es pavisam apjucis :? viens saka pio, tagad Tu par denon => stulbs var palikt, tur toch manlikas jaaiet uz bodi un jaatestee, un no taa izriet jautaajums, vai es veikalaa varu dabuut tehnikas reaalu testu, vai jaaprobezhojas tikai ar aptaustiishanu, domaaju, ja peerku nopietnu tehniku testu esmu pelniijis :roll:

Post subject:
PostPosted: 08-Feb-2006 19:42:13 

Denoni ir tik labi aparaati tachu nez kapeec taadi atskanjotaaji ir tikai Igoram un klubos taadus izmanto maz???

Post subject:
PostPosted: 08-Feb-2006 19:47:24 

Nu kaa ta es to vareeju zinaat :!: , tas ir veeraa nemams arguments, bet ja vini patieshaam, labi... nu nezinu.... ko iesaki Tu, arii pioneer? Ko pats lieto?

Post subject:
PostPosted: 08-Feb-2006 22:14:54 

Pats lietoju Technics mk2 :DDDD Bet darbaa pioneer cdj 500 un arii pa reizei cdj 100.

Post subject:
PostPosted: 08-Feb-2006 22:41:29 

Nu kruti, bet ne pie kaa es taa arii neesmu nonaacis... Juus man te visiiesakiet tehniku apmeeram ar taadu domu, ka saakumaa neko vairaak nevajag un ietaupiisi naudu, bet man vajag reaalu PRO tehniku, jo gribu maaciities uz labaakaa (vai gandriiz labaakaa) pieejamaa, lai tad kad buushu izaudzis liidz taadam liimenim lai speeleetu kaut cik nopietni publikas priekshaa man taa tehnika neskaitiitos jau galiigi veca... Es jau nesaku, ka treneeshos 10gadus, bet tomeer laiks paies... un shaubos vai man buus liidzekli, lai peec tam tehniku nomainiitu uz kautko labaaku....

Post subject:
PostPosted: 08-Feb-2006 23:38:53 
Mikseris.LV power user

vai taadaa pashaa manieree gatavojies vaicaat kaadaa seciibaa pogas spiezhamas jauniegaadaatajam aparaatam? Atbilde ir sameeraa vienkaarsha- nopeerc bileti, aizlido uz shii gada Frankfurtes izstaadi, apmeklee visus DJ tehnikas razhotaaju stendus (gan jau ap 100 taadu sanaaks) un pagrozi tur izliktos kraamus. Ja speesi saglabaat veesu praatu visas 4 dienas, tad galu galaa tiksi pie kaarotaa.
Vai arii atver kaadu populaaru klubu (nu to, kuros varbuut kaadreiz uzstaasies) un paskaties kaadi aparaati tur ir. Elementaari.

ddff

Quote:
Nu kruti, bet ne pie kaa es taa arii neesmu nonaacis... Juus man te visiiesakiet tehniku apmeeram ar taadu domu, ka saakumaa neko vairaak nevajag un ietaupiisi naudu, bet man vajag reaalu PRO tehniku, jo gribu maaciities uz labaakaa (vai gandriiz labaakaa) pieejamaa, lai tad kad buushu izaudzis liidz taadam liimenim lai speeleetu kaut cik nopietni publikas priekshaa man taa tehnika neskaitiitos jau galiigi veca... Es jau nesaku, ka treneeshos 10gadus, bet tomeer laiks paies... un shaubos vai man buus liidzekli, lai peec tam tehniku nomainiitu uz kautko labaaku....

Post subject:
PostPosted: 08-Feb-2006 23:47:35 

Es tak teicu, ka juus nokaitinaashu.... Sorry, ka tik stulbi sanaaca :oops:
Maajienu sapratu.... Nu teema laikam izsmelta, ieshu tagad uzmaakties izplatiitaajiem :D
Kad nopirkshu, pazinoshu....

Post new topic  Reply to topic  [ 48 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next

All times are UTC+02:00