Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 21-Aug-2025 18:07:54

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 96 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 57 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21-Jun-2004 16:47:38 
Quote:
hmzzz man liekas vai tad ja lieto logic platium , tur tak vavag sintizatoru, no kura nem skanajas resursus ritmam.

:roll:
Kljuudies, puis!
Jaaizmanto sampleris EXS24, tad vareesi lietot savus kickus, clapus, snares, hihats, etc :roll:
Dodies Edit -> Instrument -> New - Zone , tad jau pac maniisi
Tikai skaties, ka plugini vispaar ir ineibloti, savaadaak netiksi pat liidz samplerim.

Post subject:
PostPosted: 26-Jun-2004 18:15:15 
Reason 4ever! Un paniekoties ar mp3 var smuki uz PCDJ FX. Taateikt, pieshaut mixus =)

Post subject:
PostPosted: 28-Aug-2004 15:51:10 
Jaskola Buzz 1.2+vst Reaktor Reason 2.5 Ableton 4.0 +midi keyboard

Post subject: push
PostPosted: 28-Aug-2004 18:35:54 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

ja iet runa par muuzikas rakstiishanu, tad PC ar Steinberg Nuendo,
\ja gadiijumaa labaas rokas pirksti saliimeejushies kopaa, smadzenes iisti labi nestraadaa un pilnas kabatas ar naudu, tad Mac ar Logic6... :lol:

Technical Excellence & Creativity (TEC) Awards reitings - notiek jau 20 gadus
un defineejaas kaa programatuuras Grammy - rezultaati uz 2004 juuliju.

Darba stacijas:

Steinberg/Pinnacle Nuendo 2.1
Steinberg/Pinnacle Cubase SX
Steinberg/Pinnacle WaveLab 5.0
RML Labs SAWStudio 3.7a
Sony Pictures Digital Vegas 5.0 + DVD Architect
Adobe Audition 1.5

Virtuaalaas studijas un algoritmu gjen:

Propellerhead Software Reason 2.5
Image-Line FL Studio 4.5.2
Arturia Storm
t.c. electronic Spark FX
db Audioware Quantum FX
DelayDots SpectrumWorx

Remiksam un DJingam:

Propellerhead Software Reason 2.5
Image-Line FL Studio 4.5.2
Ableton Live 4.0
Sony Pictures Digital ACID
Uebershall VLP 120, VCP 120, PLP 120

Skanjas redaktori:

Adobe Audition 1.5
Sony Sound Forge 7.0

VSTi instrumenti:

Uebershall VLP 120, VCP 120, PLP 120
IK Multimedia SampleTank
Native Instruments Intakt
Native Instruments Absynth
Native Instruments B4 Organ
Arturia CS-80V
Arturia Moog Modular V
Arturia Moog Minimoog
Swar Systems SwarShala 2.0
Prosoniq Magenta
Cameleon 5000
VirSyn TERA 2.0

Efektu procesori:

Antares Filter
Waves IR-1
Prosoniq Rayverb
IK Multimedia AmpliTube
iZotope Ozone
iZotope Trash
iZotope Spectron
WaveArts MasterVerb
Prosoniq pi-WARP

Darbam 5.1:

Steinberg/Pinnacle Nuendo 2.1
Emersys Maven 3D
MAGIX Samplitude
Steinberg/Pinnacle Cubase SX
Sony Pictures Digital Vegas 5.0

Masteringam:

Steinberg WaveLab 5.0
BBE Sonic Maximizer
iZotope Ozone
WaveArts MasterVerb
Waves L2-Ultramaximizer

Autotuuneri:

Celemony Software Melodyne 2.0 SE
Antares Auto Tune

Tuuneri:

Marco Gallo Wtune v2.1.0.1
eChupa Software Guitar Shed 1.3
4Pockets Chromatic Guitar Tuner
Nicolas Manel Guitar Studio 4.7

Paliigprogrammas:

Antares Microphone Modeller

Labaakais produkts uz 2004 gada juuliju:

viela paardomaam....

Post subject: Info???
PostPosted: 03-Sep-2004 20:42:07 
Varbut kads zin kur var dabut informaciju latviski par muzikas pamatiem,radishanu,par muzikas softiem,kaa veidot muzonu uz datora utt. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Post subject: Re: Info???
PostPosted: 03-Sep-2004 20:51:28 

Quote:
Varbut kads zin kur var dabut informaciju latviski par muzikas pamatiem,radishanu,par muzikas softiem,kaa veidot muzonu uz datora utt. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
kaut cik profesionaalaa liimenii - nekur....
nav jau mums to veidotaaju daudz, kur nu veel rakstiitaaju...
es lasu angliski, vai krieviski :cry:

Post subject:
PostPosted: 03-Sep-2004 20:57:11 
Pagaidam muzonu mikseju uz sava vecaa Nokia mobilnika.Tautai patik!Domaju pie taa ari palikshu pagaidam. :lol: :lol: :lol:

Post subject:
PostPosted: 04-Sep-2004 12:27:50 
Quote:
Pagaidam muzonu mikseju uz sava vecaa Nokia mobilnika.Tautai patik!Domaju pie taa ari palikshu pagaidam. :lol: :lol: :lol:
vecais Eriksons ir labaaks.... :lol:

Post subject:
PostPosted: 15-Sep-2004 23:20:08 
A es muzonu taisu uz beernu ksilafona! :lol: :lol: :lol:

Post subject:
PostPosted: 27-Oct-2004 15:02:08 
sampleeju un editeeju ar saundforgi (no minidiskaa veiktiem fieldrecordingiem, u.c.), izmantoju vairaakus simtus dx un vst pluginus. Veel improvizeeju reaktoraa un VSTi, rakstot to uz waviem un editeejot sounforgee. sekvenceeju ar ACID (jo vienkaarss un eerts ar ideaalu miksa algoritmu)+VEGAS. Koncertiem Ableton Live. Un veel gribu atgaadinaat senzinaamo patiesiibu, ka ne soursam, ne instrumentiem nav noziimes! Puut kaut ar stabuli, ja ir ko teikt un juuti kaa pateikt.

Post subject:
PostPosted: 28-Oct-2004 14:13:40 
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
2 līmenī - Mikseris.LV forumā

Es, konkrēti, tagad vienu gabalu pamēģināju salikt no A-Z sasinhronizējot Reason 2.5 ar SONAR 3. Reasonā bungu cilpas, tembri, un SONAR - wav treki (akustiskā git., balsis). Nezinu, kapēc citi noniecina SONAR. Man tas patīk, viss smuki iet sinhroni, bez nekādiem gļukiem. Saliku vel trekiem tos pashus Cakewalk FX (daži citi neļāvās exportēties uz wav) un viss ok. Finalā vēl SoundForge normalize un "wav hammer" un gabals gatavs. Katrā ziņā tagad tas gabals skan pa LR2, un neteiktu, ka slikti izklausās. Man pašam tā liekas! :wink:

Post subject:
PostPosted: 29-Oct-2004 13:37:11 

Quote:
Es, konkrēti, tagad vienu gabalu pamēģināju salikt no A-Z sasinhronizējot Reason 2.5 ar SONAR 3. Reasonā bungu cilpas, tembri, un SONAR - wav treki (akustiskā git., balsis). Nezinu, kapēc citi noniecina SONAR. Man tas patīk, viss smuki iet sinhroni, bez nekādiem gļukiem. Saliku vel trekiem tos pashus Cakewalk FX (daži citi neļāvās exportēties uz wav) un viss ok. Finalā vēl SoundForge normalize un "wav hammer" un gabals gatavs. Katrā ziņā tagad tas gabals skan pa LR2, un neteiktu, ka slikti izklausās. Man pašam tā liekas! :wink:
interesanti - kas par gabalu? iedod paklausiities...es gan LR2 neklausos, varbuut iedod kaadu linku uz to gabalu. Paldies :wink:

Post subject:
PostPosted: 01-Nov-2004 23:46:01 
nu muri....paraadi citiem arii....

Post subject:
PostPosted: 03-Nov-2004 10:36:13 
Jaa, taa softu izveele ir katram prsoniiga, viens taisa uz profesionaalaakaam programmaam, bet otrs taisa uz nedaudz primitiivaakaam. Bet galvenais jau ir finish, nevis tas skreejiens! Pats personiigi vairaak nemos FL, bet kopaa lieku ACID programmaas. Abos variantos ir pieejams VST. Nekaada vaina?!

Post subject:
PostPosted: 11-Nov-2004 14:56:44 

Quote:
Apstaajos uz Cubase SX (bet darbaa uzinstaleeju vienkaarshaako un vieglaako Cubasis VST, lai neatejot no kases var experimenteet). Fruity Loop man liekas taada rotaljlietinja - liec kur un ko gribi, viss skanees pietiekami ticami, lai to grieztu La Roccaa, bet, ja ir veeleeshanaas taisiit ko nopietnaaku un saac iebraukt, kaa tas viss apmeeeram darbojas, tad Fruity Loop kljuust lieks.
Native softi jau ir dieviigi, bet manaam vajadziibaam vinju saunds tomeer neaiziet. Vieniigi F7 sintaa, sagrozot dazhus gatavos presetus reizeem panaaku to, ko veelos.
Bet kaa saaku pamaniit, galvenais jebkuraa soft sintaa ir tas, lai buutu juutiigi Midi kontroleri, tad gandriiz ikviens softs izraadas optimaali pielietojams.
Nu kas ir??? Vai nu es biju dabujis baigi veco Cubasi (VST32 v5) vai nu tas ir reaals "nekas". Un par to Fruity loops 4.5.1 ir ljoti labi, un nemaz taa nav, ka viss izklausaas baigi labi, lai ko liktu!!! Fruity loops ir ljoti laba in liidz galam pabeigta programma, ja vel apvieno ar AB Synth sintinju tad sanaak tik reaali. Un vis beidzot Klausiitaajam nemaz neinteresee, cik gruuti esi sho skanjdarbu taisiijis, kaut vai tas ir labaakais ko no shiis programmas var izspiest,bet ja taa neskanees forshi, tad viss darbs veejaa. :lol:

Post new topic  Reply to topic  [ 96 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 57 Next

All times are UTC+02:00