Mjaa, tas par to russia nezinu kamdelj tur bija ticis ievietots. Varbut tamdelj, lai butu atpaziistami, jo patiik mums vai ne LV ir paaraak maza zeme, lai par to kads zinatu. Man protams ari labaak patiktu vismaz EU, jo juutos piederiigs eiropas kulturai. Kaut kur tas mans midibox tika paarpublicets ka nedeeljas midibox un tad komentaros laikam maniiju par russia - varbuut no turienes. Bet ar to blogu man nekada saskarsme nav bijusi. Nezinu kas tur par to atbild un kam lugt izlabot.
Jaatzist ari, ka peedeejaa laikaa simnieciibas darbi prasa vairak uzmaniibas, ka lidz sim, un naakas optimizeet savu muzikaalo darbosanos. Optimizaacija noziime diemzel to, ka dzelziem tiek pieversts mazaak uzmaniibas, jo dzelzaina darbosanaas prasa laiku. Ar softu ir vienkaarsaak, jo laptops ir pa rokai jebkuraa briiva briidi gatavs darbam. Ar nepacietiibu gaidu Live 9 versiju, kas buus kopaa ar max4Live. It kaa man ir skaidriiba, kas man buutu vajadziigs, lai padaritu savu audio-midi setupu maksimaali efektiivu, bet tam buutu vajadziiga attieciiga programma. Principaa midibox software versija, kas vienmeer ir lidz un pa rokai un gatava darbam

Kapec ne hardware. Ar midibox ir dazas probleemas:
1) midibox man staav rekaa un man ir jaabuut tiesaam briivai dienai, lai tam pieveerstos turklat, tas vel jaasakomutee ka pieklaajas ar skanju genereejoso aparatuuru.
2) Thorstens loti biezi labo firmwari - tas visu laiku ir attiistiibas procesaa - no vienas puses labi, bet no otras puses apgruutinosi, jo laiku pa laikam kaut kas tiek samainits kada funkcija nestraada un atkal ir jainstalee labojums
3) midibox funkcionalitaate ir tik iespaidiiga, ka interfeiss kljuust ierobezojoss - kaa tiek saglabaati un atjaunoti projekti, failiem nav datuma, jo midiboxaa nav pulkstenja, lidz ar to ir pagruuti orienteeties pec tam tajaa visaa.
Diemzel es neesmu programmeetaajs - varu tikai uzziimeet, bet ne pierakstiit funkcijas. It ka jau lielu dalju no ta var izdariit Live. Skiet, ka max4Live paliidzees vel atrisinaat dazus siikumus, bet ne gluzi tik erti, ka man gribeetos. Taa man viss joprojaam ir procesaa - atrast tadu risinaajumu kombinaciju, kas butu izmantojama un gatava darbam jebkuraa briidii. Ir skaidrs kaa tam jabut, bet truukst viens buutisks posms, lai to visu savilktu kopaa - LiveMidiMachine ka es to ieceri saucu