Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 01-Sep-2025 21:40:30

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 25-Oct-2005 15:25:47 
Mikseris.LV power user

vai shie noteikti ir vislabaakie DJi?

ddff, nezinjaa
Quote:
Vento Maniax labi labi.Bet ja runa aiziet par to vai Pioneer ir tas labaakais un ja kaads saak shaubiities.....tad paskataties uz kaadiem cd atskanjotaajiem speelee pasaules labaakie Dj...nu es domaaju Paul van dyk,dj tiesto, Paul Oakenfold utt....cik es esmu redzeejis,tad cd atskanjoshana notiek tikai un vieniigi uz cdj 1000

Post subject:
PostPosted: 25-Oct-2005 17:48:31 
vot juus dzheki striidaties ! ;-) bez jeegas! nu tas tagad itr taapat ka audi ar bmw saliidzinaat! ;-) viens brauc ar audi un ir laimiigs un otrs brauc ar bmw un ir laimiigs, bet taa stuureeshana abiem ir vienaada, vienam varbuut bremzee labaak, otram sliktaak! :)

par DJS
es domaaju ka vinji nav labaaki tieshi tehniski, bet vairaak prot radiit savu ideaalo atmosfeeru un tie ackanjotaaji ir tikai ackanjotaaji un ackanjotaaji ir vairaak saistiiti ar tehniku! :)

Oakenfolds - tehniski es speeleju par vinju 2x labaak! :)bet liidz produceeshanai vinja liimenii gan veel taalu :)
PVD - ableton live, pio
Tiesto - technics, pio
AVB - technics, pio

pio, pec manam domam, ir ljoti izdevies aparaats, un katrs dj man piekritis ka neka eertaak un precizaaka nav, bet ka jau teicu ieprieksh tad tikuntaa uz visiem mees speelejam vienaadi un tie atskanjotaaji parsvaraa atskiras ar pogu izvietojumu!

Ar cienju, Rolands.

Post subject:
PostPosted: 25-Oct-2005 18:48:34 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

:arrow: Un veel jau ir kaada patiesiiba attieciibaa uz to "LABAAKO" , pateicoties tam kad uz aparaaa speelee kaada dalja pasaules VAARDU , ir juutami pacelta cena , manupraat apmeeram liidz 200 maarcinjaam ja nemaldos [tas noteikti nav saistiits ar razhots vai nerazhots EU], nedomaaju kad PIO-100MK2 peedeejaa 1/2 gada laikaa ir par shaadu cenas pieauguma dalju palicis labaaks , vai paareejie liidziigie aparaati tieshi par tik sliktaaki 8) . [Ir auni , atradiisies kas apceerp]
:arrow: ko personiigi es varu teikt par to visu , katram kokam ir divi gali un vienmeer ar vienu no vinjiem var dabuut pa muguru :cry: .

:arrow: nearvienu sliktu vaardu negribeetu teikt par PIO-1000MK2 ,
normaals , pietiekoshi stabiils , tieshaam eerts lietoshanaa , kaut gan veel joprojaam nesaprotu prieksh kaa vinjaa ir iebuuveeta SD karte , saprotu ja taads aparaats ir privaataa iipashumaa tad vareetu bljaut kad man vajag tikai taadu un nekaadu citu , jo redz ar citu es tagad nevareeshu izmantots savu SD karti , bet ja TEV veci nav taada aparata maajaas , tad nu esi vecis un atziist , GRIBEEJU PALEEKTIES AUGSTAAK PAR SAVU SEEZHAMVIETU .

U vispaar jaabeidz shitaa te itkaa domu apmainja , patiesiibaa tuksha un nevajadziiga :cry: . Tuuliit salasiisies visu shito tirgotaaji un pieliks veel paaris simtus $$$$$ .

Post subject:
PostPosted: 25-Oct-2005 19:12:41 
1 līmenī - Mikseris.LV forumā
1 līmenī - Mikseris.LV forumā

Varbūt arī ka labākais tas 1000 tais pionieris, bet nu populārākais gan :D
piem paskatamies uz Stanton pēdējiem ražojumiem cd jomā, tā vien liekās, ka biku ar melnu kāsu un pioneer trafaretu jāpadarbojas un jau lūk i no dancefloor nepateiksi ka tas nau pioneer :D Par tehnisko pussi, gan atteikšos komentēt, nau sanācis dabā šo pamēģināt, bet būtu diezgan pateicīgs, ja kāds man dotu to iespēju to Pioneer ražojumu padresēt. :D
Bet vēl priecīgāks, ja tiktu tam Technics SLDZ pie ripām pieķerties :DD

Post subject:
PostPosted: 26-Oct-2005 22:48:46 

[quote="ddff"]vai shie noteikti ir vislabaakie DJi?

ddff, nezinjaa

Nu ja tu nezinaaji tad iecholee dj topu sarakstos :
1.Tiesti
2.Paul Van Dyk
3.Armin Van Buuren
4 Dj Sasha
5 Ferry Corsten
utt.
PS. (nu es protams par galvas tiesu paaraaks par visiem tapeec nemaz negribeeju lai mani liktu pirmajaa vietaa)

Post subject:
PostPosted: 27-Oct-2005 10:10:45 

Quote:
Quote:
vai shie noteikti ir vislabaakie DJi?

ddff, nezinjaa

1.Tiesti
2.Paul Van Dyk
3.Armin Van Buuren
4 Dj Sasha
5 Ferry Corsten
utt.
PS. (nu es protams par galvas tiesu paaraaks par visiem tapeec nemaz negribeeju lai mani liktu pirmajaa vietaa)
veciit - kuru fraazi no ddff teiktaa tu nesaprati? labaakie? kaadaa zinjaa labaakie? labaakie scrach`aa? longmix`aa? vai veel kaadaa kategorijaa? jaa visu cienju tevis mineetajiem dzhekiem, bet vinji ir POPULAARAAKIE (es gan nesaku, ka vinji nemaak speeleet un nav pashi labaakie). un te ir liela atshkjiriiba - populaaraakais vai labaakais.

http://www.tranceatlanticflight.com
http://www.myspace.com/goldberg_official

Post subject:
PostPosted: 27-Oct-2005 10:36:40 

POPULAARAAKIE un LABAAKIE ir shitie keksi

Post subject:
PostPosted: 27-Oct-2005 10:43:59 
da spelet jus varat uz jebko .. kaut vai ta ka viens krievs uzmeikoja kasetnieku atskanjotaju .. vienkarshi starp dj vinji ir popularaki .. un vairakie vinjus izmanto .. tapec arii vinjus liek visos klubos .. jo uz vinjiem ir ertak spelet!!! teixim es necieshu 100 man vinji riebjas .. jo nav erti spelet uz vinjiem MAN! ertakais uz ka esmu spelejis ir 1000 un tapec vinjus uzskatu par labakiem! vinjiem kaut nav ka vestax'iem kad spied kadu pogu krakshkj ...

stulba teema vispar ..! ka saka par gaumi nestridas :)))

par to topu .. nesen tranceaddict taisija balsoshanu ... un tiesto nokrita no pirmas vietas :)))

Last edited by fido on 27-Oct-2005 10:46:47, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: 27-Oct-2005 10:46:05 

Quote:
POPULAARAAKIE un LABAAKIE ir shitie keksi
atbildi uz jautaajumu - kaadaa zinjaa labaakie dj - nevis prosta klaigaa LABAAKIE...

Post subject:
PostPosted: 27-Oct-2005 13:26:35 

Quote:
Kur ta nu tie saraksti top. Bieži vien no pirksta izzīž skatoties uz kaut kādām interneta aptaujām vai totāla apmeklētāju cipara pasākumā. Bet ja stilam 1 ir 1000 klausītāji bet stilam 2 ir 100 000 klausītāju tad kam tur būs vairāk pasākumu apmeklētāju un vairāk balsotāju? Un vai tas nosaka ka DJ ir labāks/sliktāks. 100% ka absolūti super labs DJ kurš spēlētu mūsdienās kaut kādu absolūti neatbalstītu mūzikas stilu mikro auditorijai tajos sarakstot izpaliktu vai gozētos apakšā kaut vai miksētu ar aizsietām acīm uz galvas griezdamies ar kājām.

TOPs ir tas uz ko pelna naudu nevis skatās kā kvalitātes, šajā gadījumā labuma, etalonu. Paskat cik izdevīgi ir kaut tehnikas ražotājiem pielikt roku topa veidošanā, uzreiz forumos tiek bļauts ka šitie aparāti ir labākie jo tie DJ kas spēlē ir labākie.

Post subject:
PostPosted: 27-Oct-2005 13:33:04 

vienkaarshi skatos te visi komenteetaaji ir pret trance,tapeec arii nodirsh pasaules dj us

Post subject:
PostPosted: 27-Oct-2005 13:34:40 

a varbuut tieshaam jums piekritiishu...varbuut tieshaam nosauktaas personas ir suuda braalji un neko nemaak...vot!!!

Post subject:
PostPosted: 27-Oct-2005 13:35:09 

Quote:
vienkaarshi skatos te visi komenteetaaji ir pret trance,tapeec arii nodirsh pasaules dj us
es neesmu pret trance, es pac labraat speeleeju trance, ja taada iespeeja rodas. pie tam - tevis mineetajaa topaa ir arii mani favoriiti, bet tas nenoziimee, ka vinji ir LABAAKIE, kaa tu izteicies. populaaraakie - jaa, bet labaakie... domaaju, ka ir daudz dzheku, kuri kaut vai mix tehnikas zinjaa ieliek klokji tevis mineetajiem.

Post subject:
PostPosted: 27-Oct-2005 14:32:58 

Quote:
Nekāda sakara ar mūzikas gaumi. Jau pirmīt teicu ka tam nav sakara ar to cik labs ir DJ. Ja visus sadzītu vienā zālē uz battlu un tad lai viens pret otru cīnās, tad daudz maz varētu pateikt kuri ir tie labākie. Bet nu tāda iespējamība laikam pamaza diezgan ir. Tādēļ uzskatu ka tie topi neko prātīgu nenosaka.

Labi, es trance nespēlēju, nu un kas? Tāpēc man jāliekas ka trance Dj'i ir slikti, muļķības. Trance ir pilnīgi normāls elektroniskās mūzikas stils, daudziem patīk, daudzi spēlē. Ir lietas kas radikāli atšķiras trance spēlēšanas niansēs un HipHop, bet pamats paliek tas pats.

Post subject:
PostPosted: 27-Oct-2005 21:45:08 

:arrow: Jebkursh tops taa ir prece 8) , jo augstaak nosaukums topaa :shock: jo lielaaka nosaukumam cena :P , viss vienkaarshi . :lol: .

Post new topic  Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next

All times are UTC+02:00