cik esmu noveerojis, tad nepastaav taads qeograafisks iedaliijums ar vietaam, kur razho labus pastiprinataajus un kur tikai sliktus. Arii USA var dabuut labu 20 gadus vecu JBL komplektu, kas iet bez remontiem un citaam beedaam, turpat blakus Peavey... Taapat arii Vaacija nav nekaada briinumzeme, arii tur ir labi un nebaudaami produkti vienkopus, taapeec nevajadzeetu staadiit par pashmeerkji iepirkt vaacu produktus- es pat nezinu nevienu ieteikshanas veertu. Ja es buutu shaadas dilemmas priekshaa, noteikti apskatiitu sekojoshus variantus: QSC (RMX, PLX), Crown (CE, XS, MT). Shos vismaz sliktaakos laikos (tfu, tfu, tfu) var mieriigi paardot, jo tie ir zinaami un arii apkalposhanas izmaksas ir ljoti zemas. Iesaku izsargaaties no LAB Gruppen, Crest (leetaas VS un liidziigaam seerijaam), un visiem shitajiem InterM, Omnitronic, Phonic, sazin-vells-kaadiem-tur-veel-ONIC- tas noved pie nebaudaamiem THD, neticami zema dempinga faktora, nestabilas darbiibas un salauztas kaajas ikdienaa sperot pa tiem.
ddff
Quote:
Patiesiibaa ir taa ka uz pastiprinaataajiem ietaupiit laikam nevajadzeetu taapeec es nezinu vai tas ir leets tirgus iespaids bet man interesee kaut kas no vaacijaa razotiem stiprekliem jo HKkastes man ir razotas tur un ir veel saada taada tehnika naakusi no germany taapeec atrii varbuut taada uzticiiba.iesakiet kaut ko lai var padomaat un apsveert.
ieprieks paldies