Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 22-Jul-2025 0:03:58

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ] 
Author Message
 Post subject: BOSE
PostPosted: 09-Feb-2005 13:04:25 
Varbūt kāds var kaut ko pastāstīt par BOSE stiprekļiem man šobrīd tādi ir bet gatavojos mainīt.

Post subject:
PostPosted: 09-Feb-2005 15:37:26 
BOSE ochenj horoshie amerikanskie usilki. Zvuk super. U nih toljko 2 professionaljnie modeli - BOSE 1600 i BOSE 1800. Stoit BOSE 1600 primerno 1000Ls (novij), nu a BOSE 1800 esche dorozhe.

Post subject:
PostPosted: 09-Feb-2005 17:45:25 
man tagad ir divi BOSE 1800 ar tiem barojuHKaudio 2x500W sub un 2x350w top bet gribas pirkt vēl tadas pašas kastes tad nu attiecīgi būs 2x100w sub un 2x 700w top un tad jau nu gan viņi man būs par vāju

Post subject:
PostPosted: 09-Feb-2005 17:49:28 
guest tas biju es aizmirsu login par tiem vatiem nevis 2x100 bet 2x 1000w vienkārši varbūt kāds var ko ieteikt ko man labāk pirkt priekš HKaudio kastēm

Post subject:
PostPosted: 10-Feb-2005 2:55:45 
Mikseris.LV power user

kuras seerijas HK kasteem un kaada vella peec vispaar Bose? Tiem pastiprinaataajiem nav neviena ieveeriibas cieniiga parametra...

ddff, izbriiniits

Quote:
guest tas biju es aizmirsu login par tiem vatiem nevis 2x100 bet 2x 1000w vienkārši varbūt kāds var ko ieteikt ko man labāk pirkt priekš HKaudio kastēm

Post subject:
PostPosted: 10-Feb-2005 10:23:00 
HKaudio Clasic pro tās nav no svaigākajām kasteem, bet neteiktu ka skan slikti protams nav jau tāds spiediens kaa JBL, bet skanja ir laba par tiem BOSE ir tā ka es kastes pirku no rokas pilnaa komplektaacijaa subi topi un 4 kontroles. kontroles ir 12" un vinjaam nāca līdz Yamaha stipreklis kas patiesiibaa pilniibaa pietiek prieks vinjaam jo strādāju telpās k/n un klubiņos..bet prieksai varēja piedāvāt vienīgi 2bg BOSE1800 tā lūk varbūt vari kaut ko ieteikt ko man vajadzētu iegādāties, varbūt CROWN ??? bet tad uzreiz kaadu modeli , jo gribu uz vasaru pirkt veel klāt HK kastes ar tādu pašu jaudu.

Post subject:
PostPosted: 10-Feb-2005 23:01:05 
Mikseris.LV power user

tad jau laikam tur buus 12" platjoslaas un tie 15" sub. Cik shaadas kastes ir un kaadaas slodzees paredzeets opereet? Katras kases jauda izskataas sameeraa nieciiga, taapeec ienaaca praataa, ka viens kanaals vareetu stuureet 2 (4ohm), 3 (2.7ohm) vai 4 (2 ohm) kastes. Crown leetaakais gals buutu XLS (AB klases) pastiprinaataaji, bet ja jau gribas stiept, tad var njemt tos pashus QSC RMX, kas pie vienaadas jaudas buus leetaak un otrajaa variantaa ir vairaak aizsardziibas kjeezhu un labaaks dempinga faktors. Ja runaajam par vieglajie (H klases) ampiem, tad ir jaaparok dziljaak ko Crown var nolikt pretii taadam PLX no QSC.

ddff

Quote:
HKaudio Clasic pro tās nav no svaigākajām kasteem, bet neteiktu ka skan slikti protams nav jau tāds spiediens kaa JBL, bet skanja ir laba par tiem BOSE ir tā ka es kastes pirku no rokas pilnaa komplektaacijaa subi topi un 4 kontroles. kontroles ir 12" un vinjaam nāca līdz Yamaha stipreklis kas patiesiibaa pilniibaa pietiek prieks vinjaam jo strādāju telpās k/n un klubiņos..bet prieksai varēja piedāvāt vienīgi 2bg BOSE1800 tā lūk varbūt vari kaut ko ieteikt ko man vajadzētu iegādāties, varbūt CROWN ??? bet tad uzreiz kaadu modeli , jo gribu uz vasaru pirkt veel klāt HK kastes ar tādu pašu jaudu.

Post subject:
PostPosted: 13-Feb-2005 10:42:39 
ir taa ka subos ir 18" 500W un topos 15" 350W 12" ir monitoros taa jau ir ka sisteema nav no taam speeciigaakajaam bet taa kaa es straadaaju klubos un k/n tad man jaudu kompensee kvalitaate :))))))))))))))))) jo kad pirku siis kastes man par to cenu vieniigi sanaaca pati leetaakaa JBL seerija bet es uzskatu kad labaak mazliet klusaak bet lai skan labi.:) par tiem stiprekliem tiesaam ir jaapadomaa jo ir taa ka jaamaina.Varbuut tev pat ir kaads paziiztams kas var piedaavaat kaut ko no lietotiem stiprekliem jo ir taa ka straadaat esmu ssacis nesen un nevareetu lieliities ar finanseem:)))

Post subject:
PostPosted: 13-Feb-2005 10:54:08 
Patiesiibaa ir taa ka uz pastiprinaataajiem ietaupiit laikam nevajadzeetu taapeec es nezinu vai tas ir leets tirgus iespaids bet man interesee kaut kas no vaacijaa razotiem stiprekliem jo HKkastes man ir razotas tur un ir veel saada taada tehnika naakusi no germany taapeec atrii varbuut taada uzticiiba.iesakiet kaut ko lai var padomaat un apsveert.
ieprieks paldies

Post subject:
PostPosted: 13-Feb-2005 12:26:00 
Mikseris.LV power user

pilniigi normaalas jaudas komplekts. Tikai nesapratu no cik kasteem tas sastaav, respektiivi ar kaadu slodzes pretestiibu paredzeets straadaat? Taapat arii buutu veelams zinaat kas tas par 18" subu, jo HK neatziistas taada radiishanaa- http://www.hkaudio.com/Resources/legacy ... classicpro
Man pirms laika bija ljoti labi 450/8 (600/4) Carver ampi ieksh 2U 9 kg, bet nu tie ir prom un shobriid ir tikai QSC PowerLight un PL2 seerijas pastiprinaataaji, kas pat lietoti buus juutami daargi... Ja ampi ir vajadziigi tikai 2 (piemeeram), tad var skatiities arii uz AB klases, buus leetaak, bet apmeeram 2...3x smagaaki. Manas statnes ir ar 5 ampiem + procesors + dubultstatne ar ritenjiem un tur AB klase draud ar kaadiem 200 kg beigaas, taapeec lietoju H klasi un statne sver ap 80... 90 kg. Ja man buutu statne ar 2 ampiem, pieljauju, ka izmantotu AB. Tomeer ir veel viens miinuss- AB klase ir neicietiiga pret baroshanas kjeedeem, kaadaa senaakaa kultuuras namaa vai mazaakaa klubinjaa var sist aaraa B-grupas automaatus uz katru sirsniigaaku kick drum piesitienu. Pajautaashu vai nav iespeeja dabuut kaadus Crown MT seerijas lietotus, te viiri paarvaacas uz MA un I-Tech.

ddff
Quote:
ir taa ka subos ir 18" 500W un topos 15" 350W 12" ir monitoros taa jau ir ka sisteema nav no taam speeciigaakajaam bet taa kaa es straadaaju klubos un k/n tad man jaudu kompensee kvalitaate :))))))))))))))))) jo kad pirku siis kastes man par to cenu vieniigi sanaaca pati leetaakaa JBL seerija bet es uzskatu kad labaak mazliet klusaak bet lai skan labi.:) par tiem stiprekliem tiesaam ir jaapadomaa jo ir taa ka jaamaina.Varbuut tev pat ir kaads paziiztams kas var piedaavaat kaut ko no lietotiem stiprekliem jo ir taa ka straadaat esmu ssacis nesen un nevareetu lieliities ar finanseem:)))

Post subject:
PostPosted: 13-Feb-2005 12:33:48 
Mikseris.LV power user

cik esmu noveerojis, tad nepastaav taads qeograafisks iedaliijums ar vietaam, kur razho labus pastiprinataajus un kur tikai sliktus. Arii USA var dabuut labu 20 gadus vecu JBL komplektu, kas iet bez remontiem un citaam beedaam, turpat blakus Peavey... Taapat arii Vaacija nav nekaada briinumzeme, arii tur ir labi un nebaudaami produkti vienkopus, taapeec nevajadzeetu staadiit par pashmeerkji iepirkt vaacu produktus- es pat nezinu nevienu ieteikshanas veertu. Ja es buutu shaadas dilemmas priekshaa, noteikti apskatiitu sekojoshus variantus: QSC (RMX, PLX), Crown (CE, XS, MT). Shos vismaz sliktaakos laikos (tfu, tfu, tfu) var mieriigi paardot, jo tie ir zinaami un arii apkalposhanas izmaksas ir ljoti zemas. Iesaku izsargaaties no LAB Gruppen, Crest (leetaas VS un liidziigaam seerijaam), un visiem shitajiem InterM, Omnitronic, Phonic, sazin-vells-kaadiem-tur-veel-ONIC- tas noved pie nebaudaamiem THD, neticami zema dempinga faktora, nestabilas darbiibas un salauztas kaajas ikdienaa sperot pa tiem.

ddff

Quote:
Patiesiibaa ir taa ka uz pastiprinaataajiem ietaupiit laikam nevajadzeetu taapeec es nezinu vai tas ir leets tirgus iespaids bet man interesee kaut kas no vaacijaa razotiem stiprekliem jo HKkastes man ir razotas tur un ir veel saada taada tehnika naakusi no germany taapeec atrii varbuut taada uzticiiba.iesakiet kaut ko lai var padomaat un apsveert.
ieprieks paldies

Post subject:
PostPosted: 13-Feb-2005 13:29:24 
taa lieta taada kastes man ir 4gb 2sub un 2top ar tiem skalrunjiem ir taa ka subos ir B&C 500W 8ohm tie ir orginaali bet pie topiem esmu mazliet pamainiijis originaali bij ieksaa EMINANCE 250W 8ohm bet es tik tiko intereses peec ieliku SELENIUM 350W ar 70 spoli piikstules ir orginaali FOSTEX tas pats ir arii katraa kontrolee pa 12" eminance un fostex patiesiibaa ir ta ka tie SELENIUM skan labi es jau mazliet saubiijos jo zinu ka no 18" ir tikai viens njemams modelis cena ap 200Ls bet var darbinaat liidz 900W man paziistamam ir taadi subi saka ka skan oki bet izraadaas ka arii 15" SELENIUMI nav slikti Jaa par tiem stiprekliem ir tragiski laikam jau ka QSC buus jaameklee jo atsauksmes par vinjiem ir labas vieniigi ir taa ka man vajag arii krosoveru man tagad ir dbx bet vinjam vajadziigs remonts varbuut tev ir kaads aizkeeries:)

Post subject:
PostPosted: 13-Feb-2005 15:06:47 
Mikseris.LV power user

hmm, izklausaas interesanti- par subu jautaajumu nav, bet kaa platjoslene attiecaas pret komponentu mainju? Parasti izmantojot citas komponentes neglaabjami ir jaamaina arii filtrs, un tas nav leetaakais prieks- diemzheel. Kas attiecas uz x-overu, tad nesen Aigars no Pulse sludinaaja vienu Ashly aparaatu, kas pilniigi normaali veic savu darbu.

ddff
Quote:
taa lieta taada kastes man ir 4gb 2sub un 2top ar tiem skalrunjiem ir taa ka subos ir B&C 500W 8ohm tie ir orginaali bet pie topiem esmu mazliet pamainiijis originaali bij ieksaa EMINANCE 250W 8ohm bet es tik tiko intereses peec ieliku SELENIUM 350W ar 70 spoli piikstules ir orginaali FOSTEX tas pats ir arii katraa kontrolee pa 12" eminance un fostex patiesiibaa ir ta ka tie SELENIUM skan labi es jau mazliet saubiijos jo zinu ka no 18" ir tikai viens njemams modelis cena ap 200Ls bet var darbinaat liidz 900W man paziistamam ir taadi subi saka ka skan oki bet izraadaas ka arii 15" SELENIUMI nav slikti Jaa par tiem stiprekliem ir tragiski laikam jau ka QSC buus jaameklee jo atsauksmes par vinjiem ir labas vieniigi ir taa ka man vajag arii krosoveru man tagad ir dbx bet vinjam vajadziigs remonts varbuut tev ir kaads aizkeeries:)

Post subject:
PostPosted: 15-Feb-2005 10:27:53 
ar to skalrunju mainju ti liela probleema nemaz nebija ieliekot notesteejam un mazliet prasiijaas nonjemt augsas ko arii pie Vladimira Piena ielaa izdariijaam jo tos selenium speciali piemekleejaam.Par Ashly nevar neko sliktu teikt ir zinaami cilveeki kas ar tiem darbojaas un ir apmierinaati un arii cenas ir pienjemamas.

Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ] 

All times are UTC+02:00