Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 24-Jul-2025 0:41:52

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: SPDIF -> Optical
PostPosted: 18-Feb-2005 21:42:21 
Mikseris.LV power user

Labvakar visiem.
-
Jautajums:
-
Man vajag pareju no SPDIF uz Optical
-
Merkis (savienot digitali datora SPDIF izeju ar AV resivera Optisko ieeju)-Multichannel.
-
NETa redzeju kaut kadas kastites tipa ir.. Bet varbut ir ari vienkarshi vads (tipa ar mazo kastiti uz pasha vada)?
----
Kadi priekshlikumi? (ja ir realas ierices dabujamas LV, tad gribetos zinat apmeram kada cena ..)
-
P.S. varbut izdevigak nopirkt kadu Terratec karti ar optisko izeju ...?

Last edited by dawhite on 20-Feb-2005 14:36:25, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: 20-Feb-2005 11:40:33 
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
2 līmenī - Mikseris.LV forumā

Tu pats atbildeji uz jautājumu!
Panjem skanas karti ar optical out. Vai arī to, kā Tu teici, "kastīti".

Nav tada VIENKARSHI vada, jo tas cipar-signals tak kaut kā jāpārveido gaismā, kas notiek ar īpašas gaismas diodes palīdzību.
Bieži resīveram ir arī coaxial in, bet saprotu ka shis nav tas gadījums.
Manai skaņas kartei ir gan optikal, gan S/PDIF out. Ērti!

Post subject:
PostPosted: 20-Feb-2005 14:32:52 
Mikseris.LV power user

A kada tev karte? kada cena vinjai?
-
-
Vienkarsho vadu es domaju vads ar varbut kaut kado mazo ovalveida astiti kur notiek pareja, bet lai tas tomer butu vads.
( piem. usb<-> scsi vadam ir pie scsi gala neliela shema ..) vot nav kaut kas lidzigs mana gadijuma?
-
Ja ir ari Digital coaxial input, bet tad sheit ari vajag pareju - spdif->coaxial.
-------
-----------
(hmm, laikam tomer nopirkt labako karti... - VAI LV NETa var atrast cenas par PRO skanjas kartem?)
________
PALDIES.

Post subject:
PostPosted: 21-Feb-2005 0:49:21 
Mikseris.LV power user

vadaa nesanaaks- vajadziiga arii baroshana, kas pa SPDI/F nenaak un caur optiku (saprotamu iemeslu deelj) arii nee. Taatad formaatu konvertors, esmu maniijis ieksh Argus (matiisa/valmieras stuuris) ap Ls 15. Par karteem meklee www.edirol.com, www.terratec.net

ddff

Quote:
A kada tev karte? kada cena vinjai?
-
-
Vienkarsho vadu es domaju vads ar varbut kaut kado mazo ovalveida astiti kur notiek pareja, bet lai tas tomer butu vads.
( piem. usb<-> scsi vadam ir pie scsi gala neliela shema ..) vot nav kaut kas lidzigs mana gadijuma?
-
Ja ir ari Digital coaxial input, bet tad sheit ari vajag pareju - spdif->coaxial.
-------
-----------
(hmm, laikam tomer nopirkt labako karti... - VAI LV NETa var atrast cenas par PRO skanjas kartem?)
________
PALDIES.

Post subject:
PostPosted: 21-Feb-2005 8:33:35 
Mikseris.LV power user

thanxx.
-
-
P.S. es te kaut ko pabremzeju, prieksh kam man chamaties ar to spdif, vajag njemt normalu karti + man no datora neies 5.1 vai cits tikai ka no dvd, bet to efektu var ari resivers uztaisit - tatad vajag tikai karti ar parasto ciparu izeju.
-
P.P.S. Kur es varu apskatit cenas (LVL) uz PRO limenja PCI skanjas kartem ?
-
PALDIES.

Post subject:
PostPosted: 13-Aug-2005 13:23:29 
Moderators
Moderators

Quote:
P.S. es te kaut ko pabremzeju, prieksh kam man chamaties ar to spdif, vajag njemt normalu karti...

P.P.S. Kur es varu apskatit cenas (LVL) uz PRO limenja PCI skanjas kartem ?
Sveiks! Varbūt esi jau atrisinājis savu problēmu, tomēr dodu linku, kur ir aprakstīts par SPDIF, un to pārejām:
http://www.epanorama.net/documents/audio/spdif.html

Par skaņu kartēm - pats ilgi cīnījos ar informācījas iegūšnu, kur Latvijā ko var nopirkt no PRO! Pats sev iegādājos E-MU 1212M!
http://www.emu.com/products/product.asp ... oduct=9872
Tur jau ir visa kā diezgan! :D 8)

P.S. Ja gadījumā nēesi atrisinājis problēmu par skaņas kartes iegādi, varu palīdzēt iegādāties kaut ko no E-MU skaņas kartēm!

Post subject:
PostPosted: 13-Aug-2005 22:39:08 
Mikseris.LV power user

Paldies par info.
-
P.S. ar kartes iegadi man pagaidam bremzejas lietinja ...

Post subject:
PostPosted: 13-Aug-2005 23:50:17 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Quote:
Ja gadījumā nēesi atrisinājis problēmu par skaņas kartes iegādi, varu palīdzēt iegādāties kaut ko no E-MU skaņas kartēm!
E-MU kartes Latvijā šobrīd nopirkt nav problēma, to var izdarīt samērā daudzās datortehnikas firmās.

Post subject:
PostPosted: 14-Aug-2005 2:26:06 
Moderators
Moderators

Quote:
E-MU kartes Latvijā šobrīd nopirkt nav problēma, to var izdarīt samērā daudzās datortehnikas firmās.
He he, tagad varbūt arī ka var (nēesmu interesējies, par cik nav vairs tādas vajadzības)! Nopirku savu skaņas karti februārī, no tās vienīgās firmas X, kuru toreiz spēju ''apvārdot'' :) ka man ir vairāki pircēji (un tādi tiešām arī bija!), kam tas produkts bija vajadzīgs! Visas firmas atrunājās, ka nēesot ar (to) izplatītajiem noslēgti līgumi, un dēļ kaut kādas vienas specifiskas lietas, un dēļ viena klienta, neies jau tur baigi ņemties! ... lai cik skumji tas nebūtu, bet pie mums tas ir normāli (starp datorfirmu un tml. dzelžu tirgotājiem), pat baigi! ... nezinu, vai tā ir kāda sagadīšanās, vai likumsakarība, vai noteikta ķēdes reakcija... varbūt šie tirgotāji sākuši saprast, ka Latvijā ir daudz CJ veči, kam tādas lietiņas interesē aizvien vairāk un vairāk, ... arī ne CJ veči un ...enes, ir taču arī prof. muziķi, tehniķi, inženieri, režisori, utt. - datorizētas lietas, arī skaņā, ir šīsdienas normatīvs ...
Sorry par oftopu! :D :wink:

Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC+02:00