Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 15-May-2025 18:34:11

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
PostPosted: 10-Nov-2005 2:38:25 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

norādītais links atver lapu, kurā konkrētais treks ir augšējais

http://www.soundclick.com/bands/pagemus ... dID=240705

-> nebūtu slikti ko ļaudis domā par ko tādu!!!!

Post subject:
PostPosted: 10-Nov-2005 3:55:47 

Ko domaa , liekas kad nav kautkas kaartiibaa vainu ar austinjaam ko lieto vai skandas tev diivaini skan . Itkaa viss kaut kas sviikst bet kaada ir pati doma ??? Bet , taas ir tikai manas domas . Sorru .

Post subject:
PostPosted: 10-Nov-2005 10:02:53 

klausos --=Two Ice Cream=--

1) vai vai veciit brrrrrr, tas ritms. khmmm es saprotu tas ir D&B bet man par vinju bij biki savaadaaks priekshtats, pat tam D&B ir konkreeti soli, bet neieshu pie stila piesieties jo pats vinjos nevisai orienteejos. bet ar to ritmu jebkuraa gadiijumaa vajag pastraadaat, pat ja uzskataam ka tas ir Experimentaal
2) bass partijas vispaar naf , vai nu vinja taada maza tev ?? pameegjini ar bassu pastaigaat pa kompoziiciju
3) man gruuti iedomaaties kur taadu vareetu klausiities , bet noteikti k vareetu ja biki iztiiriitu, tas ir piestraadatu pie skanjas tiiriibas, un uztaisiitu daudzveidiibu, jo pat ar effectiem ir biki pagruuti, pats saakums man patika , varbuut toritmu vispaar nonjemt nost un ielikt paaris tominjus un hatus tikai taa vieglaa formaa lai buutu, un speeciigu KicK un bass pariju, bet tiiru, lai tas kick un bass taads tiirs ir, man liekas ka tad vajadzeetu buut .....
P.S bet taas ir tikai manas domas , un katrs ja taisa tad to ko grib dzirdeet :wink:

Post subject:
PostPosted: 10-Nov-2005 11:14:37 
Mikseris.LV power user

pievienojos visam augstak minetajam, jo pat drum base tomer nav galiigs juklis

Post subject:
PostPosted: 10-Nov-2005 14:19:25 

nu jaa ir vinjsh taac skanaini paarsaatinaac-> tachu kad patiik man visaadi kropljaini veidojumi-> saprot, ka tas nepretendee uz Latvijas elektronicas balvu(*_*) paldies par kommentiem

Post subject:
PostPosted: 10-Nov-2005 17:52:59 
tu zini man patikaas, parasti liidz galam skandarbus nenoklausos:)), bet shoreiz noklausiijos! Man liekas tas stils ir taads expermentiaalais DnB!Ar to mūžigo kvalitaates probleemu risinaashanu jau ir apnicis, vajag veerteet tomer optimaali! Cik esmu sheit ieverojis vienmeer visi vairaak veertee tehniskos parametrus!!! Baigie skaņu inženieri!!

Post subject:
PostPosted: 10-Nov-2005 18:55:40 
te visi saka pieliec to nonjem shito . ashh. MIKSERIS FOREVER BLE :twisted: :twisted:

Post subject:
PostPosted: 10-Nov-2005 20:06:43 

nu nav jau gluzhi taa kaa Juus domaajat, ka pieliec sho pieliec to, bet vienkaarshi izzaku savu viedokli, jo jebkuraa gadiijumaa muuzika ir muuzika, un ja iedomaajas , ka shodienas muuzikai jaabuut ar skanjaam bez sakara tad kas buus riit, un par kvalitaati arii ir jaarunaa, jo taa jau viss ir aizgaajis uz MP3 kas nu galiigi nav kvalitaate, bet taisot muuziku, tomeer ir jaapieturaas pie tehniskaam lietaam :wink:
Un ja negrib kaads uzklausiit citu viedoklus gan par idejaam gan par tehnisko viedokli, tad nevajag izlikt uz izraadiishanu !

Post subject:
PostPosted: 10-Nov-2005 23:22:35 

par kvalitāti runājot-> ieskaties equalizerii un pacheko liimenjus, kaa arii shkjeerzgriezumaa, ja tev ir tac softs-> viss ir pietiekoshi ideālā kvalitātē, ja iet runa par līmeņiem un kvalitāti, nevis par skanju un frenkvenjchu izvēli-> man shis traks ir dabuujams 24bit/48000 kvalitātē, bet tas taa.
par nākotni-> nekad nepazudīs klasiska vērtība ar perfektām basu liinijaam un ritmiem-> tachu tas peec gadiem 20 tas viss buus kaa tagad latvijaa ir teiksim pop corn-> tachu muuzika ir muuzika un tur mums domas sakriit ->
esi atvērts un neieliec skanju pasauli raamjos->

Post subject:
PostPosted: 10-Nov-2005 23:41:26 
Grāmata: Aitas Medīšanas Piedzīvijumi
autors: Haruki Murakami

'' Pa radio Kā katru rītu cita pēc citas skanēja nejēdzīgas, bet vienlaikus arī nekaitīgas popmūzikas dziesmas. Šajās dzismās kalusoties, likās, ka desmit gadu laikā šajā pasaulē nekas nav mainījies. Mainījās tikai izpildītāji un dziesmu nosaukumi. Un tomēr es biju kļuvis par desmit gadiem vecāks. Kad ūdens saka vārīties, es nogriezu uduni, pusminūti pagaidīju, tad uzlēju verdošo ūdeni samaltai kafijai. "

Post subject:
PostPosted: 11-Nov-2005 4:54:20 

Quote:
par kvalitāti runājot-> ieskaties equalizerii un pacheko liimenjus, kaa arii shkjeerzgriezumaa, ja tev ir tac softs-> viss ir pietiekoshi ideālā kvalitātē, ja iet runa par līmeņiem un kvalitāti, nevis par skanju un frenkvenjchu izvēli-> man shis traks ir dabuujams 24bit/48000 kvalitātē, bet tas taa.
par nākotni-> nekad nepazudīs klasiska vērtība ar perfektām basu liinijaam un ritmiem-> tachu tas peec gadiem 20 tas viss buus kaa tagad latvijaa ir teiksim pop corn-> tachu muuzika ir muuzika un tur mums domas sakriit ->
esi atvērts un neieliec skanju pasauli raamjos->
Kaa tudomaa, vai klausiitaajam interesee kaada (nevis kvalitaatee bet formaataa) 24/48 tu vari dabuut. Es piemeeram saveejos visus nevis varu bet man vinji ir 24,96.
un vai klausiitaajs seezh un skataas eqvalaizerii, vai taa skanja ir liidz liinijai ??
Muuuzika var buut arii drausmiigi klussa, bet ja vinju klausies un tev visa ir gana no taas muuzikas , tad viss ir Cool

Post subject:
PostPosted: 11-Nov-2005 10:42:45 
Mikseris.LV power user

Diemžēl bezsakars. Eksperimenti paliek eksperimenti, bet piedāvājot to noklausīties publikai, jārēķinās ar vismaz kaut kādu radio formātu. Klubā ar šo garadarbu var pulēt grīdu tikai ar eksperimentālu tablešu palīdzību.
Kā jau pieņemts, ļauju autoram pār plecu izdvest kaut ko par apziņas paplašināšanu (tās pašas tabletes, vai ne?) un atzīstos, ka ir diezgan noturīga poha pēc vakardienas iekš Essential, kur starp citu bija Above&Beyond. Tikai viņu dēļ es pirmoreiz apmeklēju šo iestādi. A&B rulez, protams, klubs so-so...

Post new topic  Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC+02:00